1.

Zablokowany
Phoven
Bosman
Bosman

Re: 1.

Post autor: Phoven »

AC pisze:
jokemaster pisze:To jest temat o niczym więc niemożna stąd usuwać postów. Może mi ktos powiedziec gdzie się podziały moje 2 ( słownie dwa ) posty z tematu "CENZURA" może nie były zbytnio na temat ale napewno nie były bardziej spamerskie niż żesza poprzednich.
Po prostu były niemiłe i nie w temacie i zostały usunięte (tak samo jak moje odpowiedzi do ciebie), ja bym usunął z tamtąd więcej postów (lub pociął je i pokasował co niemilsze rzeczy).
Tak jak większość userów skasowałoby Twoje posty. Najgorsze jest to, że nie można Cię ignorować automatycznie - jesteś moderatorem :P Ale nie martw sie - wykurzyłeś już Yacka, Szelmon i Trankvilius Cię ignorują, ja szukam jakiegoś lepszego sposobu niż zwykłe nie patrzenie na posty. Niesety spora część z Toba dyskutujących myśli, że jeśli wyłożą Ci na tacy błędy rozumowania to zaprzestaniesz kolejnych głupszych od siebie twierdzeń albo, cytuje "nie chcą posiadać żadnych wrogów na Tawernie". Przez pewien czas byłem na tyle naiwny iż byłem zwolennikiem pierwszego wariantu jednakże doszedłem do wniosku, ze nie zamierzam przez Ciebie psuć sobie krew. <== To taka odpowiedź na zarzuty AC w skasowanych postach w temacie Cenzura.
Jokemaster: Wszystkie posty offtopicowe zostaly skasowane.
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

Tyle, że niewiele osób tak naprawdę tutaj ma sensowne argumenty na jakiekolwiek tematy polityczne. Eglarest np jest fanatykiem szeroko pojętej lewicy, ale jakieś argumenty to on pisze - nie tak jak np Trankvilus. Problem z takimi ludźmi jak Yacek polega na tym, że nie znają kultury dyskusji, najchętniej by wszystkich cenzurowali i wyrzucali kto z nimi się nie zgadza.

Phoven - przeczytałeś już historię liberalizmu? Widziałeś ostatnią konferencję Rokity i Kwaśniewskiego na UW?
Obrazek
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

AC pisze: Problem z takimi ludźmi jak Yacek polega na tym, że nie znają kultury dyskusji, najchętniej by wszystkich cenzurowali i wyrzucali kto z nimi się nie zgadza.
To mnie rozwaliło. Rozumiem, jakby to powiedział ktoś inny, ale AC? Osoba, która była wielokrotnie upominana, wpisywana na Czarną Listęza chamstwo w wypowiedziach i obrażanie innych użytkowników. I to jest fakt, którego podważyć się nie da (bo CL każdy może zobaczyć). I teraz AC będzie mówił, kto nie zna kultury dyskusji, kto kogo by ocenzurował (poczytajcie sobie temat "Cenzura", to zobaczycie kto). LOL.
AC pisze:Tyle, że niewiele osób tak naprawdę tutaj ma sensowne argumenty na jakiekolwiek tematy polityczne. Eglarest np jest fanatykiem szeroko pojętej lewicy,
Co to znaczy sensowne argumenty? Kto to ocenia? Ty, czy ktoś inny? Bo tak szczerze to Twoje argumenty w większości (jakieś 90%) wg mnie nie są sensowne, a czasem absurdalne, typu przy dyskusji o polskiej edukacji wyskakiwanie z Bliskim Wschodem i terrorystami. To już nawet żałosne nie jest, bo na to nie ma słów. A to, co mówi Eglarest nieraz (bo nie zawsze) jest dużo sensowniejsze, co pisze AC. Biorąc rzecz na zdrowy rozsądek i na logikę.
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

Eglarest np jest fanatykiem szeroko pojętej lewicy,
do fanatyzmu mi bardzo daleko! ale Tobie AC nie.

To ze bliżej mi społecznie do poglądów lewicowych i że bronię swego punktu widzenia nie czyni mnie fanatykiem bo ja w przeciwieństwie do Ciebie przyjmuje argumenty drugiej strony i liczę się z nimi.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Eglarest pisze: To ze bliżej mi społecznie do poglądów lewicowych i że bronię swego punktu widzenia nie czyni mnie fanatykiem bo ja w przeciwieństwie do Ciebie przyjmuje argumenty drugiej strony i liczę się z nimi.
Bo wiesz... jeśli AC broni swoich argumentów, to on otwiera nam oczy na świat, chroni przed wrogą propadandą i innymi bzdetami, ale gdy ktoś inny broni własnych argumentów, to jest fanatykiem niemile widzianej przez AC opcji. Ot, taka dziwna logika.
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

Ravandil pisze:Bo wiesz... jeśli AC broni swoich argumentów, to on otwiera nam oczy na świat, chroni przed wrogą propadandą i innymi bzdetami, ale gdy ktoś inny broni własnych argumentów, to jest fanatykiem niemile widzianej przez AC opcji. Ot, taka dziwna logika.
No jak głupoty gadacie to jak to nazwać? :P
Obrazek
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

AC pisze:
Ravandil pisze:Bo wiesz... jeśli AC broni swoich argumentów, to on otwiera nam oczy na świat, chroni przed wrogą propadandą i innymi bzdetami, ale gdy ktoś inny broni własnych argumentów, to jest fanatykiem niemile widzianej przez AC opcji. Ot, taka dziwna logika.
No jak głupoty gadacie to jak to nazwać? :P
No najlepiej nazwać to fanatyzmem, z braku lepszego określenia ;) W takim razie Ty też jesteś fanatykiem, nawet największym z nas wszystkich tu obecnych, bo piszesz czasem kosmiczne głupoty i sam się do tego czasem przyznajesz, a do tego bronisz ich nieraz w chamski sposób. Pamiętaj AC, określenia, jakich używasz, to miecz obosieczny i dlatego uważaj na swoje słowa. ;)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Ravandil pisze:Pamiętaj AC, określenia, jakich używasz, to miecz obosieczny i dlatego uważaj na swoje słowa. ;)
RAVANDIL! Jak śmiesz, na mistrza naszego i mentora nalatywać? Kto nam pootwiera oczy na prawdziwą prawde, kto poprowadzi nas-zbłąkane owieczki, kto nam powie co czytać, mysleć et cetera.

Jesteśmy tylko prochem, a pan nasz ( czyt. AC ) nas zbawi
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

Dobra to ja znikam stąd to może mi oddadzą moda w APW. C U AROUND.
Obrazek
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

AC pisze:Dobra to ja znikam stąd to może mi oddadzą moda w APW. C U AROUND.
Nie będziemy tęsknić. Tymczasem skoro to temat dla spamerów to proponuję nakierowanie dyskusji na jakiś nowy temat (np. ulubione słodycze :P), sam nie czuję sie bowiem godny :)
kajtek Raulin
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: kajtek Raulin »

Mój ulubiony słodycz to...
....cukierek :D
Nie lubie tylko cukierków z kokosowymi dodatkami itp.

EDIT:
(z koksowymi :D :D )

EDIT2:
Kiedy nowa parada koksów?
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

Nowa parada, jak już wielokrotnie zapowiadałem, 12 lutego 2008. Do tego czasu wymyślcie sobie jakieś dobre KOKSY...

A mój ulubiony słodycz to... hmm... zalicza się chipsy? Jak nie, to rolada... Co, rolady też nie? Więc lody "Tytan" i "Magnum"... Mniam, mniam...
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Wy chyba nie rozumiecie idei tego tematu. To nie jest temat spamerski; jak chcecie pisać o cukierkach - to załócie odpowiedni temat.
To jest miejsce na dyskusje bez tematu... czyli włąściwinno tu być pusto...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
kajtek Raulin
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: kajtek Raulin »

To o czym mamy gadać Bazyl?
O niczym?
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Spoko pogadajmy o niczym :D

Nic to takie coś, kiedy właśnie tego "coś" nie ma, i wtedy jest nic. A jak nie ma "coś" i "nic" to zostaje "i"... eeeee... Chyba jakos tak to miałem ujać ;D
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

W rzeczy samej, nicość to ciekawa rzecz. Wyobraźcie sobie nicość. Jest to niemożliwe, bo jeżeli coś sobie wyobrażamy, to przywołujemy jakiś obraz, a więc mamy już Coś, co gryzie się z definicją nicości. Można tak naprawdę długo filozofować...

BAZ - może się mylę, ale dla mnie jest to "temat o zmiennym temacie". Czyli taki, gdzie nie ma jednego tematu, a raz gada się o X, a raz o Y.
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Tevery! Zapomniałeś o Z, Ż i Ź!
BAZ, a Ty się nie gdziewaj bo też od czasu do szasu powiesz coś na temat w tym temacie.
.
Zablokowany