Tak jak większość userów skasowałoby Twoje posty. Najgorsze jest to, że nie można Cię ignorować automatycznie - jesteś moderatorem Ale nie martw sie - wykurzyłeś już Yacka, Szelmon i Trankvilius Cię ignorują, ja szukam jakiegoś lepszego sposobu niż zwykłe nie patrzenie na posty. Niesety spora część z Toba dyskutujących myśli, że jeśli wyłożą Ci na tacy błędy rozumowania to zaprzestaniesz kolejnych głupszych od siebie twierdzeń albo, cytuje "nie chcą posiadać żadnych wrogów na Tawernie". Przez pewien czas byłem na tyle naiwny iż byłem zwolennikiem pierwszego wariantu jednakże doszedłem do wniosku, ze nie zamierzam przez Ciebie psuć sobie krew. <== To taka odpowiedź na zarzuty AC w skasowanych postach w temacie Cenzura.AC pisze:Po prostu były niemiłe i nie w temacie i zostały usunięte (tak samo jak moje odpowiedzi do ciebie), ja bym usunął z tamtąd więcej postów (lub pociął je i pokasował co niemilsze rzeczy).jokemaster pisze:To jest temat o niczym więc niemożna stąd usuwać postów. Może mi ktos powiedziec gdzie się podziały moje 2 ( słownie dwa ) posty z tematu "CENZURA" może nie były zbytnio na temat ale napewno nie były bardziej spamerskie niż żesza poprzednich.
Jokemaster: Wszystkie posty offtopicowe zostaly skasowane.