1.

Zablokowany
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Re: 1.

Post autor: MAd Phantom »

"Jeśli uważasz kogoś za głupca, oznacza to iż dzieli was intelektualna przepaść... nie możesz jednak mieć pewności, po której stronie stoisz"

W ramach walki o wolność słowa, równość i równiejszość oraz Inne Wzniosłe Wzniosłości pozwolę sobie ten temat OCENZUROWAĆ z dalszych treści o wolności słowa, równości i równiejszości oraz Innych Wzniosłych Wzniosłościach i odsyłam do odpowiednich wątków w tym dziale oraz guzika "Nowy temat".
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

ale fajnie mamy nowy temat :D ot jaka wielka jest wartość tego topicu tu powstają wartościowe tematy :D ktore keidyś Ac będzie mógł odkopać.

więc trzeba zacząć tu nowy temat było coś o alkoholu....
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

To może.... No... E... To to cenzura była tak? Porozmawiajmy więc o wolności słowa. Jakie to piękne, czyż nie? xD
.
Eglarest
Chorąży
Chorąży

deep zataczasz niebezpieczne bledne koło ktore może wnerwic adminow :)
Deep
Chorąży
Chorąży

Ups.. Też prawda. Zapomnijcie o tamtym poście i zarzućcie bezpieczniejszym tematem ;)
.
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

Jak powinny rpg się zaczynać? Według mnie każdy rpg powinien się zaczynać na moście lub na pogrzebie. Nie ma to jak na samym początku mieć wybór, na którą stronę mostu iść lub mieć zawód, że nasz stary znajomy nie dość, że karze nam się podzielić spadkiem to jeszcze wymyśla jakieś głupie misje w testamencie.

Jak się zaczyna na pogrzebie to istnieje 70% szansy, że gracze następnie wylądują w jakimś barze. :)
Obrazek
krucaFuks
Tawerniany Trickster
Tawerniany Trickster
Numer GG: 0
Kontakt:

Post autor: krucaFuks »

Scenariusz powinien zaczynać się trzęsieniem ziemi, a potem napięcie powinno stopniowo rosnąć :P
Obrazek Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

No na pewno nie powinein się zaczynać w barze/tawernie/pubie/oberży/karczmie/etc. A może isę zaczynać na przykład walką xD
.
Eglarest
Chorąży
Chorąży

sesja powinna zaczynać się tam, gdzie się kończy.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Eglarest pisze:sesja powinna zaczynać się tam, gdzie się kończy.
Czyli przychodzimy na sesję i zaraz idziemy do domu? :P Egl, wysil się trochę, bo ktoś powie że spamujesz ;) Ale co do rozpoczęcia sesji - duże pole do popisu, ale nigdy, NIGDY nie zaczynajcie, że BG zostali porwani przez łowców niewolników. Kiedyś kolega tak zrobił, z braku pomysłu, i do dzisiaj mu to wypominam ;) Ale czy to karczma, droga, rynek miejski - nieważne, ważne, żeby scenariusz był sensowny i zaciekawił graczy.
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Ravandill w tym moim poście było więcej sensu niż w jakimkowliek moim poście ostatnio publikowanym, nie trzeba się rozpisywać by wyrazić sedno.

ale na twoja prośbę rozwinę myśl. Myślę że powinno się graczy manewrować w czasie to co wydaje się im początkiem powinno być tak naprawdę ich końcem. Już efektem ich działa. Z innej strony podchodząc do tematu dobrze ejst gdy sesja wraca do punktu wyjścia gdzie cały czas znajdowało się rozwiązanie... etc..
kajtek Raulin
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: kajtek Raulin »

Dlaczego rubryczka Eglaresta gdzie znajduje się avek i lokalizacja jest szersza od inych?

Jakieś wyróżnienie? :)
Deep
Chorąży
Chorąży

kajtek Raulin pisze:Dlaczego rubryczka Eglaresta gdzie znajduje się avek i lokalizacja jest szersza od inych?

Jakieś wyróżnienie? :)
Jak sobie wpiszesz kilkanaście miast bez spacji też będziesz taki gruby... Aż takie trudne do zauważenia?
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

U mnie jest normalnie. Czyżby ktoś miał mniejszy monitor od mojego? :shock:
...
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

Heimdall pisze:U mnie jest normalnie. Czyżby ktoś miał mniejszy monitor od mojego? :shock:
U mnie kiedyś było tak jak u nich, ale samo się wyrównało....
Obrazek
jokemaster
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 4340922
Kontakt:

Post autor: jokemaster »

To jest temat o niczym więc niemożna stąd usuwać postów. Może mi ktos powiedziec gdzie się podziały moje 2 ( słownie dwa ) posty z tematu "CENZURA" może nie były zbytnio na temat ale napewno nie były bardziej spamerskie niż żesza poprzednich.
This is it, here I stand
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

jokemaster pisze:To jest temat o niczym więc niemożna stąd usuwać postów. Może mi ktos powiedziec gdzie się podziały moje 2 ( słownie dwa ) posty z tematu "CENZURA" może nie były zbytnio na temat ale napewno nie były bardziej spamerskie niż żesza poprzednich.
Po prostu były niemiłe i nie w temacie i zostały usunięte (tak samo jak moje odpowiedzi do ciebie), ja bym usunął z tamtąd więcej postów (lub pociął je i pokasował co niemilsze rzeczy).

[Tak, tylko, że najwięcej poleciałoby Twoich postów... Znów je troche przetrzebiłem... - dop. BAZYL]
Obrazek
Zablokowany