1.
-
- Arcymod Tawerniany
Re: 1.
"Jeśli uważasz kogoś za głupca, oznacza to iż dzieli was intelektualna przepaść... nie możesz jednak mieć pewności, po której stronie stoisz"
W ramach walki o wolność słowa, równość i równiejszość oraz Inne Wzniosłe Wzniosłości pozwolę sobie ten temat OCENZUROWAĆ z dalszych treści o wolności słowa, równości i równiejszości oraz Innych Wzniosłych Wzniosłościach i odsyłam do odpowiednich wątków w tym dziale oraz guzika "Nowy temat".
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
ale fajnie mamy nowy temat ot jaka wielka jest wartość tego topicu tu powstają wartościowe tematy ktore keidyś Ac będzie mógł odkopać.
więc trzeba zacząć tu nowy temat było coś o alkoholu....
więc trzeba zacząć tu nowy temat było coś o alkoholu....
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
Jak powinny rpg się zaczynać? Według mnie każdy rpg powinien się zaczynać na moście lub na pogrzebie. Nie ma to jak na samym początku mieć wybór, na którą stronę mostu iść lub mieć zawód, że nasz stary znajomy nie dość, że karze nam się podzielić spadkiem to jeszcze wymyśla jakieś głupie misje w testamencie.
Jak się zaczyna na pogrzebie to istnieje 70% szansy, że gracze następnie wylądują w jakimś barze.
Jak się zaczyna na pogrzebie to istnieje 70% szansy, że gracze następnie wylądują w jakimś barze.
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Czyli przychodzimy na sesję i zaraz idziemy do domu? Egl, wysil się trochę, bo ktoś powie że spamujesz Ale co do rozpoczęcia sesji - duże pole do popisu, ale nigdy, NIGDY nie zaczynajcie, że BG zostali porwani przez łowców niewolników. Kiedyś kolega tak zrobił, z braku pomysłu, i do dzisiaj mu to wypominam Ale czy to karczma, droga, rynek miejski - nieważne, ważne, żeby scenariusz był sensowny i zaciekawił graczy.Eglarest pisze:sesja powinna zaczynać się tam, gdzie się kończy.
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
Ravandill w tym moim poście było więcej sensu niż w jakimkowliek moim poście ostatnio publikowanym, nie trzeba się rozpisywać by wyrazić sedno.
ale na twoja prośbę rozwinę myśl. Myślę że powinno się graczy manewrować w czasie to co wydaje się im początkiem powinno być tak naprawdę ich końcem. Już efektem ich działa. Z innej strony podchodząc do tematu dobrze ejst gdy sesja wraca do punktu wyjścia gdzie cały czas znajdowało się rozwiązanie... etc..
ale na twoja prośbę rozwinę myśl. Myślę że powinno się graczy manewrować w czasie to co wydaje się im początkiem powinno być tak naprawdę ich końcem. Już efektem ich działa. Z innej strony podchodząc do tematu dobrze ejst gdy sesja wraca do punktu wyjścia gdzie cały czas znajdowało się rozwiązanie... etc..
-
- Kok
- Numer GG: 0
Dlaczego rubryczka Eglaresta gdzie znajduje się avek i lokalizacja jest szersza od inych?
Jakieś wyróżnienie?
Jakieś wyróżnienie?
-
- Chorąży
Jak sobie wpiszesz kilkanaście miast bez spacji też będziesz taki gruby... Aż takie trudne do zauważenia?kajtek Raulin pisze:Dlaczego rubryczka Eglaresta gdzie znajduje się avek i lokalizacja jest szersza od inych?
Jakieś wyróżnienie?
.
-
- Marynarz
- Numer GG: 4340922
- Kontakt:
To jest temat o niczym więc niemożna stąd usuwać postów. Może mi ktos powiedziec gdzie się podziały moje 2 ( słownie dwa ) posty z tematu "CENZURA" może nie były zbytnio na temat ale napewno nie były bardziej spamerskie niż żesza poprzednich.
This is it, here I stand
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
Po prostu były niemiłe i nie w temacie i zostały usunięte (tak samo jak moje odpowiedzi do ciebie), ja bym usunął z tamtąd więcej postów (lub pociął je i pokasował co niemilsze rzeczy).jokemaster pisze:To jest temat o niczym więc niemożna stąd usuwać postów. Może mi ktos powiedziec gdzie się podziały moje 2 ( słownie dwa ) posty z tematu "CENZURA" może nie były zbytnio na temat ale napewno nie były bardziej spamerskie niż żesza poprzednich.
[Tak, tylko, że najwięcej poleciałoby Twoich postów... Znów je troche przetrzebiłem... - dop. BAZYL]