AC pisze:1. Ravandill widać nie przeczytałeś postów tamtego osobnika.
Staram się czytać większość rzeczy na forum i niestety nie mogę powiedzieć, że niektóre oskarżenia AC o chamstwo w wypowiedziach nie są bezpodstawne, dlatego nie dziwią mnie ostre odpowiedzi na niektóre posty AC. Sam staram się raczej nie angażować w kłótnie, więc w szczegóły nie wnikam, ale reakcjom się nie dziwie i nie nazywam tego chamstwem, bo AC bez winy nie jest. Jeśli każdego, kto coś krytykuje nazywa się chamem, to wszyscy w około są chamami.
AC pisze:2. Och - herezje, powiało grozą. Ale to nie ja głosuję na SLD i PO.
A co to ma do rzeczy, na co się głosuje? Bo jakoś nie rozumiem co to ma wspólnego z herezjami... Można głosować nawet na Polską Partię Przyjaciół Piwa i to wcale nie zwalnia od tego, żeby pisać sensownie, bez agresji i obrażania innych. Opcja polityczna nie usprawiedliwia kultury osobistej. Dlatego zacytowane zdanie wydaje mi się cokolwiek niezrozumiałe i nielogiczne.
AC pisze:Obalane? Niby co obaliliście? I czemu beze mnie?
Obalane - w sensie kontrowane są z sensem i logiką. Problem w tym, że czasem niektórzy tego nie dostrzegają
AC pisze:4. Jak pisałem "dawno nikt nie pisał w tym temacie, a wydaje się ciekawy" to było, że spamię forum. No to się wypowiadam dłużej to z kolei coś wam nie pasuje. Zdecydujcie się.
Znowu - nie chodzi mi przecież o dłuższe wypowiadanie się. Napisałem tak gdzieś? Chodzi mi o słowa
Czasem piszę tylko po to, żeby post nie był uznany za spam
i piszę wyraźnie, że bezsensowne jest takie pisanie "na odwal się", żeby post nie został uznany za spam. Wiadomo, że jak coś jest pisane na siłę, to zazwyczaj dobre nie jest. Nikt nie mówi, że nie pasuje nam, jak się dłużej wypowiadasz, tylko pisz wtedy, jak faktycznie masz coś do napisania, a nie wg zasady zacytowanej wyżej. O to mi chodziło.
PS. Ta nekrofilia czasem nie jest zła, ale odpisywanie na konkretną rzecz (np. pytanie, prośbę) bo sporym czasie jest cokolwiek bez sensu

Ale bardziej ogólne tematy można czasem odkopać ;]