To by było smutne...Eglarest pisze:bedzie pisał sam do siebie jak wszystkich poblokuje moze tym sposobem zniknie z forum :d
1.
-
- Kok
- Numer GG: 0
Re: 1.
Dobra nie bede pisał już na forum.
Zadowoleni?
Zadowoleni?
-
- Chorąży
O tym nie trzeba mówić tak właściwie. To jest oczywistekajtek Raulin pisze:No to kto mówi że jestem tym trollem?
A dodawaj sobie chłopcze, dodawaj. Po to ona w końcu jest.kajtek Raulin pisze: (oj coś mi się zdaje iż lista wrogów urośnie o kilka pozycji )
Swoją drogą. W pierwszym odruchu chciałem sobie dodać Bazyla do wrogów jako walkę z różowym pluszem ale dowiedziałem ise, że wtedy posty są ignorowane Więc w końcu róż-plusz się musi panosszyć po świecie...
.
-
- Tawerniany Trickster
- Kontakt:
Co się go tak czepneliście? Prowadzi paragrafówkę, ma chętnych, więc niech grają...kajtek Raulin pisze:Dobra nie bede pisał już na forum.
Zadowoleni?
Oj, zaraz się wkurzę i krytycznie spojrzę na sesję tych wszystkich specjalistów
Kajtek, nie przejmuj się, tylko graj. A przy okazji ucz się od innych, jak można inaczej prowadzić RPG. Albo po prostu rób to, co do tej pory - o ile nadal będziesz znajdywał graczy, oczywiście
Powodzenia
-
- Kok
Dzięki.Gracze się znajdują są chętni do gry nawet z trollem.
-
- Tawerniany Che Wiewióra
I kto to mówi ...AC pisze:A to dawaj - jedziesz człowieku. Wreszcie się zrobi tak, że wszyscy będą ignorowaniu, a twój spam będzie świecącą gwiazdą w pustce ignorowanych postów... Ale jak wolisz...
@kajtek. Ty chyba nie rozumiesz określenia troll. Największymi trollami
na tawernie są w tej chwili Eglarest i AC. W skrócie troll to spamer.
No ale nieważne, też nie wiem co się ludzie czepnęli. W porównaniu z sesjami AC twoje są wybitne.
-
- Kok
AC raz dał mi link do rekrutacji "Jakiegoś tam grzyba" ale troszkę się przeraziłem!
-
- Tawerniany Trickster
- Kontakt:
AC łatwo krytykuje innych i zwykle nie podaje żadnych argumentów. W ciągu ostatniego tygodnia kilkakrotnie zarzucił mi chamstwo i brak kultury, pamiętam że wyśmiał też moje stwierdzenie o kluczowym wpływie filozofii Marxa i Nietzsche'go na rozwój filozofii w XX w... Akurat w ostatnim sobotnim dodatku do Dziennika zamieszczono dyskusje na temat książki Michalskiego poświęconej w całości filozofii Nietszchego, dyskusję z udziałem w m.in. Leszka Kołakowskiego. Wcześniej podobna dyskusja była o Marxie...
Ale AC pewnie wytłumaczy to zaraz, że jestem częścią Układu i na pewno "zamówiłem sobie" te teksty dzięki podejrzanym koneksjom.
Dodam, że poglądy mam raczej lewicowe, a Dziennik jest pismem wyraźnie konserwatywno-prawicowym. Ale dla kogoś, kto wytykanie mu oderwania jego poglądów od rzeczywistości uważa za przejawy chamstwa, to raczej nie będzie miało znaczenia
Ale AC pewnie wytłumaczy to zaraz, że jestem częścią Układu i na pewno "zamówiłem sobie" te teksty dzięki podejrzanym koneksjom.
Dodam, że poglądy mam raczej lewicowe, a Dziennik jest pismem wyraźnie konserwatywno-prawicowym. Ale dla kogoś, kto wytykanie mu oderwania jego poglądów od rzeczywistości uważa za przejawy chamstwa, to raczej nie będzie miało znaczenia
-
- Kok
Właśnie...
Co oznacza jakże tajemniczy nick AC?
Co oznacza jakże tajemniczy nick AC?
-
- Tawerniany Trickster
- Kontakt:
-
- Bosman
Przykro mi to stwierdzić fds, ale sie z Tobą nie zgadzam
*Jakby znalazł się jakiś mądry - dyskusją nie jest powtarzanie w wielu postach tej samej treści czy też calkowite up[ieranie sie przy swej tezie etc.
PS. Inna sprawa to poglądy AC, w wielu dyskusjach bowiem zachowuje sie właśnie jak troll.
Troll nie oznacza spamera. To użytkownik który swymi postami pragnie wzbudzić kontrowersyjną dyskusję. Jako cel troll mże obrać chęć popisania się swoją wiedzą (gdy jest ona marnej jakości troll zarzuca zazwyczaj innym brak tejże wiedzy. Moze również go satysfakcjonować sam fakt wybuchu kłótni na forum, czacie etc. Fakt pomylenia zjawiska spamera z trollem wynikać może zapewne z tego, że troll by podtrzymywać "dyskusję"* pisze masowo posty. I tu właśnie bym się kłócił - kajtek jest spamerem, w końcu nie pisze swych postów by kogoś sprowokować (pomijając fakt zdenerwowania postem złożonym z dziesieciu liter ). Chyba sie trochę zgubiłem - ew. zastrzezenia proszę na PW/GG. Wtedy to podeprę sie paroma linkami ;]fds pisze: @kajtek. Ty chyba nie rozumiesz określenia troll. Największymi trollami
na tawernie są w tej chwili Eglarest i AC. W skrócie troll to spamer.
Znowu sie nie zgodzę. Sesje AC są dość nietypowe, mają bowiem taki swój orginalny styl. Owszem są często zbyt prymitywne ale w sumie chyba taka jest myśl przewodnia APW i WŻT. Tymczasem myśle, że sesje kajtka wychodzą takie "dziwne" tylko z powodu braku umiejentosci MG i graczyfds pisze: No ale nieważne, też nie wiem co się ludzie czepnęli. W porównaniu z sesjami AC twoje są wybitne.
*Jakby znalazł się jakiś mądry - dyskusją nie jest powtarzanie w wielu postach tej samej treści czy też calkowite up[ieranie sie przy swej tezie etc.
PS. Inna sprawa to poglądy AC, w wielu dyskusjach bowiem zachowuje sie właśnie jak troll.
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
AC, to akronim imienia i nazwiska, jako, że nie czuję się władny do zdradzania jak brzmią podam tylko imię - Adam
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Tawerniany Trickster
- Kontakt:
Nie zgodzę się z tobą, Phoeven
I wcale nie byłbym taki pewien, że ubogi styl prowadzenia sesji przez AC jest skutkiem li tylko obrania takiej a nie innej konwencji. Ale uwierzę, kiedy zobaczę normalną, klimatyczną sesję przez niego prowadzoną.
Troll to osoba, która zamieszcza posty w celu rozwalenia dyskusji. Ani kajtek ani AC nie są trollami.http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll pisze: In Internet terminology, a troll is someone who intentionally posts derogatory or otherwise inflammatory messages about sensitive topics in an established online community such as an online discussion forum to bait users into responding. =>link
I wcale nie byłbym taki pewien, że ubogi styl prowadzenia sesji przez AC jest skutkiem li tylko obrania takiej a nie innej konwencji. Ale uwierzę, kiedy zobaczę normalną, klimatyczną sesję przez niego prowadzoną.
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
Super - stałem się tematem jak widzę, potem może poczytam. Lubię większość kolorów, ale chyba najbardziej lubię granatowy, chodzę w butach Nike (trzech parach od 3 lat, w tym jedne dłużej o rok), mój znak zodiaku to koziorożec i jestem numerologiczną 4.
Korzystając z okazji chciałbym pozdrowić całą Polskę.
edit: kruca - w założeniu takie mają być Przygody Żywych Trupów; wzorowane na mojej starej sesji której tu nie ma a miala 50 stron (w sumie to zostały tylko karty postaci bo wszystko szlag trafił)
Korzystając z okazji chciałbym pozdrowić całą Polskę.
edit: kruca - w założeniu takie mają być Przygody Żywych Trupów; wzorowane na mojej starej sesji której tu nie ma a miala 50 stron (w sumie to zostały tylko karty postaci bo wszystko szlag trafił)
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
ja w skrotach imion proponwoałem już co może znaczyc AC
Kruca no fakt tobi3 chamstwa zarzucić nie można ale na pewno genialne wręcz mistrzowskie umi3jętnosci poslugiwania się flockiem i wygrzebywania info z rożnych źródeł
Dowiedzialem się że jestem trollem hyhy ale fajnie a wg terminologii to chyba troll znaczyło pierwotnie jeszcze zupełnie co innego
aaaaaaaa co do sesji AC to są one wyjątkowe -lubię na nich grać coś sie przynajmniej dzieje i to często poza granicami absurdu już :D:D
Kruca no fakt tobi3 chamstwa zarzucić nie można ale na pewno genialne wręcz mistrzowskie umi3jętnosci poslugiwania się flockiem i wygrzebywania info z rożnych źródeł
Dowiedzialem się że jestem trollem hyhy ale fajnie a wg terminologii to chyba troll znaczyło pierwotnie jeszcze zupełnie co innego
aaaaaaaa co do sesji AC to są one wyjątkowe -lubię na nich grać coś sie przynajmniej dzieje i to często poza granicami absurdu już :D:D
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
Eglarest piszesz o Zainfekowanym Grzybie - jak to ładnie kiedyś blacksoul powiedział (coś takiego, nie pamiętam dokładnie): chora, schizofreniczna, beznadziejnie głupia sesja
a ja wolę określenie Absurdalna i Banalna Gra o Niebanalnej Wyobraźni
a ja wolę określenie Absurdalna i Banalna Gra o Niebanalnej Wyobraźni
-
- Bosman
Masz do tego prawo. Tylko proszę - nie przekręcaj mojego nicka, bo już to robisz to po raz kolejny ^_-krucaFuks pisze:Nie zgodzę się z tobą, Phoeven
krucaFuks pisze:Troll to osoba, która zamieszcza posty w celu rozwalenia dyskusji.
W PL Wiki jest to ujęte jako posty mające uczynić z dyskusji flej. Wywoływanie niepotrzebnych zatargów pomiędzy userami to wg mnie jest rozwalanie dyskusji. Zresztą - osoba która rozwala dyskusję to nie spamer jak mniemam?
No cóż - to fakt, sam o mało co nie wyrzuciłem monitor jak zobaczyłem sesje CoC w wykonaniu AC (mogę sie mylić i to nie on ją prowadził, ale jestem pewien na 99% ). A co do trollingu AC - został on już zbanowany właśnie za rozwalanie dyskusji (i robienie z nich bagna), obrażanie innych userów - to chyba właśnie cechy trolla?krucaFuks pisze:Ani kajtek ani AC nie są trollami.