1.

Zablokowany
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Re: 1.

Post autor: AC »

Ten jego spam jest tak mało wart, że dziwne, że nie skasowali połowy jego ostatnich postów. Ogółem to miły gość i fajnie byłoby z nim tutaj popisać, ale nie w Sprawach Forum na litość Boską :P
Obrazek
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

Ravandil pisze: Więc lepiej gadać na jakiś neutralny temat ;)
Dobrze. Więc ja zarzucę taki temat. Pewien użytkownik Tawerny i jego sesje. Wszyscy już wiecie, o kogo mi chodzi. Tylko on ma tak niewyobrażalnie inny sposób prowadzenia sesji. Po tym go poznajecie.

Kajtek Raulin.

Nie chce mi się o nim gadać. Po prostu ręce opadają, jak się popatrzy na jego "sesje PBF". Ostatnio mu jedną chyba usunęli...
Co o nim sądzicie?
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Tevery Best pisze: Kajtek Raulin.

Nie chce mi się o nim gadać. Po prostu ręce opadają, jak się popatrzy na jego "sesje PBF". Ostatnio mu jedną chyba usunęli...
Co o nim sądzicie?
Nie będę żle o nim mówił, zresztą o nikim staram się źle nie mówić, jeśli naprawdę nie trzeba. Ale na swój sposób go podziwiam. Bo łączy absolutny brak talentu MG (nie ma co kryć) z niesamowitym uporem w tworzeniu kolejnych sesji. Ale nie ma sensu nikomu zabraniać, nawet jeśli robi tonę błędów ortograficznych i interpunkcyjnych. Jak przyjdzie pora, i tak ktoś usunie ;) Poza tym nadaje Tawernie jakiegoś... ermm... kolorytu. Ktoś to kiedyś ładnie to ujął - to taki "oswojony troll". Przynajmniej nie wypisuje rzeczy, które doprowadzają do wściekłości sporą część forumowiczów ;)
Zawsze to jakiś akcent humorystyczny ;)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
fds
Tawerniany Che Wiewióra
Tawerniany Che Wiewióra
Numer GG: 0

Post autor: fds »

Nie przesadzajmy, to nie miejsce na wyżywanie sie na kimś. kajtek robi postepy, krok po kroku, krok po kroku i jest coraz lepiej. W końcu każdy kiedyś zaczynał od marnego poziomu grania :)
Obrazek
Podręczniki za darmo:
Shadowrun 2ed
DnD v3.5
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

fds pisze:Nie przesadzajmy, to nie miejsce na wyżywanie sie na kimś. kajtek robi postepy, krok po kroku, krok po kroku i jest coraz lepiej. W końcu każdy kiedyś zaczynał od marnego poziomu grania :)
Dlatego napisałem, że źle pisać o nikim nie będę. Warto przecież próbować, zdobywać gdzieś to doświadczenie. Nam krzywda się od tego nie stanie, a on wyjdzie na plus. Przynajmniej ostatnio rzeczywiście widać, że się bardziej stara. W końcu będzie (w miarę) dobrze ;)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Force
Bosman
Bosman

Post autor: Force »

Nie przesadzajmy, to nie miejsce na wyżywanie sie na kimś. kajtek robi postepy, krok po kroku, krok po kroku
rok po roku ;d
Nie powiem na poczatku go zjechałem i jak widziałem jego jednozdaniowe posty w stylu Tawerna jest super to szlag mnie trafiał. No i co z tego że tez takie miałem, ja moge, wy nie ;) Teraz niech sie chłopak uczy. Kurde nawet dumnym z niego jestem ;d Co nie oznacza że innych tego typu użytkowników nie bede umieszczał na liscie wrogów ;) kajtek Raulin wystarczy. Propagowanie rpg - propagowaniem ale za dużo uczniów to nie zdrowo.

edit:
Gutuu pisze:K***a...
...
Btw. cytat z sesji kajtka> dialog jaki prowadziła ze sobą postać gutuu po niefortunnej wypowiedzi mg.
Takie rzeczy to do moda ...
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

coz mozna o nim myslec wsytarczy spojrzeć na nickname ;) wiecej wyraża niz jego posty -i to wszystkie posty zebrane do kupy;)
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

Tawerna jest super.
[ciach zbędne entery]
Zupełnie nie wiem czemu uważacie, że jedno zdaniowe posty są "be", komu to przeszkadza? Mi napewno nie. No chyba, że czytacie temat "1." to wtedy rzeczywiście to by szkodziło... więcej luzu ludziska. Z drugiej strony bądź czujny wobec administracji forum! ;)
Obrazek
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

AC pisze: Zupełnie nie wiem czemu uważacie, że jedno zdaniowe posty są "be", komu to przeszkadza? Mi napewno nie. No chyba, że czytacie temat "1." to wtedy rzeczywiście to by szkodziło... więcej luzu ludziska.
Luz luzem, ale spójrz na ten post (nie licząc treści niżej) i zastanów się, czy coś by się stało jakby go nie było... Otóż nic. Jednym zdaniem za wiele w większości nie przekażesz i zazwyczaj kwalifikowane jest to jako spam. Niby nie przeszkadza, ale po prostu WYPADA pisać sensowne, ciut bardziej rozbudowane posty. W końcu to forum o RPG, więc nie wierzę, żeby kogoś nie było stać na więcej, skoro na tym forum się udziela. Czasem faktycznie, jedno zdanie wystarczy, by przekazać określoną treść, ale to jednak sporadyczne przypadki. Luzu w offtopie jest mnóstwo, ale to nie oznacza, że można tutaj realizować spamerskie żądze. Tak więc lepiej się pilnować ;)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży

e no Ravandill nie zgodze się z tobą post Ac jest sensowny i wnosi dość sporo mimo ubogiej treści ;)
Nieraz jedno zdanie a nawet słowo może być bardziej sensowne niż epopeja zależy w jakim kontekscie i jakim temacie jest użyte.
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

A tak, stworzyłem nową rekrutację. Jest ona w dziale rekrutacji. Ktoś powie: Słabo?! A jednak, jest tam. Czy to nie fascynujące? Kiedy wy ostatnio założyliście jakąś rekrutację? A ta moja gra jest nastawiona na długość... i będzie dłuuuuuga. Przy okazji możecie ją zobaczyć: http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtop ... =14&t=3500 jest właśnie pod tym linkiem. Świeża... jeszcze pachnie przypiekanym mięskiem i kartofelkami z patelni. Mmmmm.

A co jedliście ostatnio? Ja chałkę... trochę mnie masło potrząsło, więc sobie wypiłem dwie herbatki zamiast jednej....

ps. czy wasz monitor nie wygląda super?

ps2. :mrgreen:
Obrazek
kajtek Raulin
Kok
Kok

Post autor: kajtek Raulin »

Ravandil pisze:
Tevery Best pisze: Kajtek Raulin.

Co o nim sądzicie?
Nie będę żle o nim mówił, zresztą o nikim staram się źle nie mówić, jeśli naprawdę nie trzeba. Ale na swój sposób go podziwiam. Bo łączy absolutny brak talentu MG (nie ma co kryć) z niesamowitym uporem w tworzeniu kolejnych sesji. Ale nie ma sensu nikomu zabraniać, nawet jeśli robi tonę błędów ortograficznych i interpunkcyjnych. Jak przyjdzie pora, i tak ktoś usunie ;) Poza tym nadaje Tawernie jakiegoś... ermm... kolorytu. Ktoś to kiedyś ładnie to ujął - to taki "oswojony troll". Przynajmniej nie wypisuje rzeczy, które doprowadzają do wściekłości sporą część forumowiczów ;)
Zawsze to jakiś akcent humorystyczny ;)
Kto mnie obdarzył mianem "oswojonego trolla"?
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

kajtek Raulin pisze:Kto mnie obdarzył mianem "oswojonego trolla"?
No na mnie nie licz, wciąż się ślinisz. :mrgreen:

Zresztą to że cytat walnąłeś wielki nie oznacza, że twój post to nie jest zwykłe zdanie w stylu "nudzi mi się".
Obrazek
kajtek Raulin
Kok
Kok

Post autor: kajtek Raulin »

No to kto mówi że jestem tym trollem?

(oj coś mi się zdaje iż lista wrogów urośnie o kilka pozycji :mrgreen: )
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

A to dawaj - jedziesz człowieku. Wreszcie się zrobi tak, że wszyscy będą ignorowaniu, a twój spam będzie świecącą gwiazdą w pustce ignorowanych postów... Ale jak wolisz...
Obrazek
jokemaster
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 4340922
Kontakt:

Post autor: jokemaster »

AC pisze:A to dawaj - jedziesz człowieku. Wreszcie się zrobi tak, że wszyscy będą ignorowaniu, a twój spam będzie świecącą gwiazdą w pustce ignorowanych postów... Ale jak wolisz...
Stary popieram cię w 100%. Ha ha ha zjechali dzieciaka to się obraził i będzie sobie liste wrogów jego prześladowcami zapełniać. Ależ noobskie podejście co nie? Mówie ci dzieki tej wypowiedzi zostałeś moim idolem i założe twój fanklub.
PS. Drogi czytelniku jeśli nie rozumiesz przesłania tego postu to na niego nie odpisuj!!!
This is it, here I stand
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real
Eglarest
Chorąży
Chorąży

bedzie pisał sam do siebie jak wszystkich poblokuje moze tym sposobem zniknie z forum :d
Zablokowany