Ciężko? Wystarczy odkopać całą stronę starych tematów i już sie jest na bieżącoDeep pisze:Tutaj po kilku dniach jest trudno nadrobić starty więc nie dizw się, że przez kilka tygodni się tyle działo

Ciężko? Wystarczy odkopać całą stronę starych tematów i już sie jest na bieżącoDeep pisze:Tutaj po kilku dniach jest trudno nadrobić starty więc nie dizw się, że przez kilka tygodni się tyle działo
Ha, błąd! A niby taki ortograficznie nieomylnyRavandil pisze:A tak serio - jak ktoś chce być na bierząco w offtopie to krzyż na drogę.
Ostatnio jakoś w offtopie mało się dzieję, nikt nie spa... eee, pisze niezwiązane z tematyką forum postyRavandil pisze:O ile w innych działach nie ma problemów, to w offtopie po godzinie już jest za późno
Ja jade na woodstock i bede tam propagował rpg ^^ przyłaczcie sie!Deep pisze:omg... Tak to skomentuję...
BTW: Wybiera się ktoś na Red Hotów?
Spoko już jestem.Deep pisze:No właśnie. Piszcie coś bo teraz bedę do późnych godzin nocnych na kompie siedział więc jakoś nudę zabić trzeba
Ajj... Ale zauważ, że wcześniej napisałem dobrzeHeimdall pisze:Ha, błąd! A niby taki ortograficznie nieomylnyRavandil pisze:A tak serio - jak ktoś chce być na bierząco w offtopie to krzyż na drogę..
Ano przejął, ale szkoda, że głównie na spory co do wyglądu strony. No, ale może w końcu do czegoś doprowadzą. Zobaczymy. Ale nie ulega wątpliwości, że czcionka paskudna... Tylko jak to jest zrobione - czy czcionka jest większa niż była? Bo zastanawia mnie jak można osiągnąć efekt optycznie dwa razy większej strony... Mam nadzieję, że za długo strona tak wyglądać nie będzie ;]Heimdall pisze:[Może to przez tę czcionkę (jak patrzę na to co piszę, to mi się niedobrze robi). Poza tym teraz prym przejął dział Sprawy Forum.
HA! Ja też! Ubierz czerwone stringi, kamizelkę drogowca i walnij sobie zielono-bordowe wosy-Na pewno Cie znajdęForce ray pisze: Ja jade na woodstock i bede tam propagował rpg ^^ przyłaczcie sie!
Nie, raczej planowaliścmy skopiowac irokeza z puszek po piwie ;| Znajdzesz nas bo bezwzgledu czy bedzie irokez czy nie bedziemy ubrani w puszki.Alucard pisze:HA! Ja też! Ubierz czerwone stringi, kamizelkę drogowca i walnij sobie zielono-bordowe wosy-Na pewno Cie znajdę![]()
Ufff... Uratowałeś mi życieForce ray pisze:Spoko już jestem.Deep pisze:No właśnie. Piszcie coś bo teraz bedę do późnych godzin nocnych na kompie siedział więc jakoś nudę zabić trzeba
W zestawieniu z Woodstockiem takie tłumaczenie to podwójny LOLmama by mnie nie puściła...
A ja już jestem po bierzmowaniuDeep pisze:Też gdzieś tak słyszałem. No trudno isę mówi ja muszę ocenę z religi do biezmowania... -.-