Ciężko? Wystarczy odkopać całą stronę starych tematów i już sie jest na bieżącoDeep pisze:Tutaj po kilku dniach jest trudno nadrobić starty więc nie dizw się, że przez kilka tygodni się tyle działo
1.

- 
				Ravandil
 - Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954

Re: 1.

- 
				Heimdall
 - Bosman

Ha, błąd! A niby taki ortograficznie nieomylnyRavandil pisze:A tak serio - jak ktoś chce być na bierząco w offtopie to krzyż na drogę.
Ostatnio jakoś w offtopie mało się dzieję, nikt nie spa... eee, pisze niezwiązane z tematyką forum postyRavandil pisze:O ile w innych działach nie ma problemów, to w offtopie po godzinie już jest za późno
...

- 
				Force
 - Bosman

- Numer GG: 0

Ja jade na woodstock i bede tam propagował rpg ^^ przyłaczcie sie!Deep pisze:omg... Tak to skomentuję...
BTW: Wybiera się ktoś na Red Hotów?
Spoko już jestem.Deep pisze:No właśnie. Piszcie coś bo teraz bedę do późnych godzin nocnych na kompie siedział więc jakoś nudę zabić trzeba

- 
				Ravandil
 - Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954

Ajj... Ale zauważ, że wcześniej napisałem dobrzeHeimdall pisze:Ha, błąd! A niby taki ortograficznie nieomylnyRavandil pisze:A tak serio - jak ktoś chce być na bierząco w offtopie to krzyż na drogę..
Ano przejął, ale szkoda, że głównie na spory co do wyglądu strony. No, ale może w końcu do czegoś doprowadzą. Zobaczymy. Ale nie ulega wątpliwości, że czcionka paskudna... Tylko jak to jest zrobione - czy czcionka jest większa niż była? Bo zastanawia mnie jak można osiągnąć efekt optycznie dwa razy większej strony... Mam nadzieję, że za długo strona tak wyglądać nie będzie ;]Heimdall pisze:[Może to przez tę czcionkę (jak patrzę na to co piszę, to mi się niedobrze robi). Poza tym teraz prym przejął dział Sprawy Forum.

- 
				Alucard
 - Bosman

- Numer GG: 9149904

HA! Ja też! Ubierz czerwone stringi, kamizelkę drogowca i walnij sobie zielono-bordowe wosy-Na pewno Cie znajdęForce ray pisze: Ja jade na woodstock i bede tam propagował rpg ^^ przyłaczcie sie!
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica

Czerwona Orientalna Prawica

- 
				Force
 - Bosman

Nie, raczej planowaliścmy skopiowac irokeza z puszek po piwie ;| Znajdzesz nas bo bezwzgledu czy bedzie irokez czy nie bedziemy ubrani w puszki.Alucard pisze:HA! Ja też! Ubierz czerwone stringi, kamizelkę drogowca i walnij sobie zielono-bordowe wosy-Na pewno Cie znajdę![]()

- 
				Deep
 - Chorąży

Ufff... Uratowałeś mi życieForce ray pisze:Spoko już jestem.Deep pisze:No właśnie. Piszcie coś bo teraz bedę do późnych godzin nocnych na kompie siedział więc jakoś nudę zabić trzeba
Buuu a ja na łudstoka nie pojadę..... Za daleczko a poza tym i tak mama by mnie nie puściła...
.

- 
				Trankvilus
 - Marynarz

W zestawieniu z Woodstockiem takie tłumaczenie to podwójny LOLmama by mnie nie puściła...
Koyaanisqatsi!

- 
				kajtek Raulin
 - Kok

A wiecie że prawdoboobnie od września z mundurkami wejdzie też religia na świadectwo.
Ja prosze rodzicieli o wypisane.

Ja prosze rodzicieli o wypisane.

- 
				kajtek Raulin
 - Kok

A wiecie że to 1000 post tutaj? 

Zna ktoś jakąś grę na forum co by nudno nie było?

Zna ktoś jakąś grę na forum co by nudno nie było?

- 
				Deep
 - Chorąży

- 
				Remik
 - Marynarz

A ja już jestem po bierzmowaniuDeep pisze:Też gdzieś tak słyszałem. No trudno isę mówi ja muszę ocenę z religi do biezmowania... -.-