Ciężko? Wystarczy odkopać całą stronę starych tematów i już sie jest na bieżąco A tak serio - jak ktoś chce być na bierząco w offtopie to krzyż na drogę. O ile w innych działach nie ma problemów, to w offtopie po godzinie już jest za późno Za szybko sp... znaczy piszecie posty Ale to dobrze, bo dzięki temu forum żyje. Z męczącą czcionką, ale żyje ^^Deep pisze:Tutaj po kilku dniach jest trudno nadrobić starty więc nie dizw się, że przez kilka tygodni się tyle działo
1.
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Re: 1.
-
- Bosman
Ha, błąd! A niby taki ortograficznie nieomylny .Ravandil pisze:A tak serio - jak ktoś chce być na bierząco w offtopie to krzyż na drogę.
Ostatnio jakoś w offtopie mało się dzieję, nikt nie spa... eee, pisze niezwiązane z tematyką forum posty . Może to przez tę czcionkę (jak patrzę na to co piszę, to mi się niedobrze robi ). Poza tym teraz prym przejął dział Sprawy Forum.Ravandil pisze:O ile w innych działach nie ma problemów, to w offtopie po godzinie już jest za późno
...
-
- Bosman
- Numer GG: 0
Ja jade na woodstock i bede tam propagował rpg ^^ przyłaczcie sie!Deep pisze:omg... Tak to skomentuję...
BTW: Wybiera się ktoś na Red Hotów?
Spoko już jestem.Deep pisze:No właśnie. Piszcie coś bo teraz bedę do późnych godzin nocnych na kompie siedział więc jakoś nudę zabić trzeba
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Ajj... Ale zauważ, że wcześniej napisałem dobrze Tak ostatnio mi się zdarza, że robię na klawiaturze mnóstwo literówek i muszę co chwilę backspace naciskać, bo za szybko piszę... Ale to wszystko przez was, bo piszecie czasem tak szybko, że nie nadążam A czasem się rozpędzę to i nie poprawię. Nie czepiaj się więc mnie zbytnioHeimdall pisze:Ha, błąd! A niby taki ortograficznie nieomylny .Ravandil pisze:A tak serio - jak ktoś chce być na bierząco w offtopie to krzyż na drogę.
Ano przejął, ale szkoda, że głównie na spory co do wyglądu strony. No, ale może w końcu do czegoś doprowadzą. Zobaczymy. Ale nie ulega wątpliwości, że czcionka paskudna... Tylko jak to jest zrobione - czy czcionka jest większa niż była? Bo zastanawia mnie jak można osiągnąć efekt optycznie dwa razy większej strony... Mam nadzieję, że za długo strona tak wyglądać nie będzie ;]Heimdall pisze:[Może to przez tę czcionkę (jak patrzę na to co piszę, to mi się niedobrze robi ). Poza tym teraz prym przejął dział Sprawy Forum.
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
HA! Ja też! Ubierz czerwone stringi, kamizelkę drogowca i walnij sobie zielono-bordowe wosy-Na pewno Cie znajdęForce ray pisze: Ja jade na woodstock i bede tam propagował rpg ^^ przyłaczcie sie!
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Czerwona Orientalna Prawica
-
- Bosman
Nie, raczej planowaliścmy skopiowac irokeza z puszek po piwie ;| Znajdzesz nas bo bezwzgledu czy bedzie irokez czy nie bedziemy ubrani w puszki.Alucard pisze:HA! Ja też! Ubierz czerwone stringi, kamizelkę drogowca i walnij sobie zielono-bordowe wosy-Na pewno Cie znajdę
-
- Chorąży
Ufff... Uratowałeś mi życieForce ray pisze:Spoko już jestem.Deep pisze:No właśnie. Piszcie coś bo teraz bedę do późnych godzin nocnych na kompie siedział więc jakoś nudę zabić trzeba
Buuu a ja na łudstoka nie pojadę..... Za daleczko a poza tym i tak mama by mnie nie puściła...
.
-
- Marynarz
W zestawieniu z Woodstockiem takie tłumaczenie to podwójny LOL Ale rozumiem i znam ten bólmama by mnie nie puściła...
Koyaanisqatsi!
-
- Kok
A wiecie że prawdoboobnie od września z mundurkami wejdzie też religia na świadectwo.
Ja prosze rodzicieli o wypisane.
Ja prosze rodzicieli o wypisane.
-
- Kok
A wiecie że to 1000 post tutaj?
Zna ktoś jakąś grę na forum co by nudno nie było?
Zna ktoś jakąś grę na forum co by nudno nie było?
-
- Chorąży
-
- Marynarz
A ja już jestem po bierzmowaniu A w Lo na pewno nie będę chodził na religie, szczególnie jeżeli będzie sie liczyć do średniej.Deep pisze:Też gdzieś tak słyszałem. No trudno isę mówi ja muszę ocenę z religi do biezmowania... -.-