No, czekałem aż Tori skończy swoją rekrutację, żeby później nie było, że mu klientów zabieram

Po prostu nie chcę, żeby ktoś rezygnował z sesji Toriego na rzecz mojej.
Tytuł jest przypadkowy. Po prostu chcę poprowadzic Neuroshimę w rtęciowych klimatach. Klimatach horroru. Gracze wcielą sie w upadłych mieszkańców ZSA i jako jedna drużyna bedą stwaiać czoła wszelkim zmutowanym bestiom rodem z najgorszych koszmarów bohaterów. Będą wolczyli o przetrwanie, będą kraść i zabijać aby ptrzeżyć, bedą przymierać głodem, bedą ścigani, nie znajdą chwili wytchnienia. W końcu to koniec świata ludzkości. Kwestią kilku tygodni jest ostateczna bitwa z Molochem. Niby ludzie dają sobie radę ale czy trzeba wierzyć jajogłowym z Posterunku? Rasa ludzka jest na wymarciu - taka jest prawda.
A więc jeśli chcesz poczuć co to zanczy gatunek zagrożony wymarciem, zgłoś isę jeszcze dziś!
Karta
Imię:
Profesja (i cecha):
Pochodzenie (i cecha):
Umiejętności (opisowo, najlepiej jakieś proste - krzesanie ognia, posługiwanie się bronią w stopniu zadowalającym; jeśli ktos jest w czymś absolutnie dobry to niech sobie wybierze tą jedną zdolność i kilka pobocznych ale wolałbym żeby t było kilkanaście umiejetności, które bohater opanował w stopniu dostatecznym):
Słabości (chyba wiadomo o cho chodzi

Najgorszy koszmar bohatera (czyli to, czego bohater się boi; nie musi to być jedna rzecz):
Historia (nie musi być długa):
Charakterstyka (czyli jaki jest):
Wyglad:
Ekwipunek (90 gambli

Krótka akcja z bohaterem w roli głównej:
Potrzebbuję 3, 4 graczy.