1.

Zablokowany
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Re: 1.

Post autor: Elfin »

Jak juz Eglarest mowi o Holandii... Wiecie ze tam ludzie ponoc wogole Techno nie sluchaja.. Moja kolezanka tam ostatnio byla i mowi ze masakra.... Cala paczka snulismy domysly czegoz oni tam sluchaja na dyskotekach... Doszlismy do wniosku ze Holendrzy tancza do Heavy Metalu.. :P
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

NIe słuchaja techno? O jacy dobrzy ludzie ^^
Oni tam mają takiego hip hopowca co ciagle w TV leci, nie bój się :P
W ogóle oni jakiejś pokreconej muzyki słuchają...
.
Remik
Marynarz
Marynarz

Post autor: Remik »

Elfin pisze:Jak juz Eglarest mowi o Holandii... Wiecie ze tam ludzie ponoc wogole Techno nie sluchaja.. Moja kolezanka tam ostatnio byla i mowi ze masakra.... Cala paczka snulismy domysly czegoz oni tam sluchaja na dyskotekach... Doszlismy do wniosku ze Holendrzy tancza do Heavy Metalu.. :P
Zawsze wiedziałem, że Holendrzy mają dobry gust :P Czy tylko do techno można tańczyć?? Jak ktoś sie uprze to i do muzyki klasycznej można tańczyć. A mieszkańcy krainy wiatraków pewnie słuchają jakiejś miejscowej odmiany Disco Polo :D
Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

Jak dacie mi kilka dni to wam mogę podesłać tytuły, które mnie bombardowały w telewizji ;)
Chiociaż nie wiem, czy tego chcecie :P
.
Elfin
Mat
Mat

Dawaj... Jak spammujemy w tym temacie to nie wypada tego przerywac... :P ... Dobrze ze BAZYL tego nie przeczyta ( mmmmhm a moze.. :P ) Skasuje tego posta jako ze propaguje spammerskie libacje :D
Deep
Chorąży
Chorąży

O, to chociażby (z tych ciekawszych):
BS One
SEEED
Linkin Park (ale to chyba wszędzie ;))
Outkast

A później mamy takie "gwiazdy" jak:
Amerie
Sean Paul
Simple Plan
Axel F.
The Game
BrainPower (tego wam najbardziej polecam xD)
.
Koval
Marynarz
Marynarz

Post autor: Koval »

Qrde, z tej drugiej części nikogo nie znam :/
"Ogrom szaleństwa jest najlepszym zmysłem."
Elfin
Mat
Mat

Linkin Park poprostu wymiata... A tak wogole, kompletnie od tematu.. Czy wiecie ze LP jedzie na koncert do Polski... W lipcu bodajze na Slasku...:P Tylko czekac cierpliwie....
jokemaster
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 4340922
Kontakt:

Post autor: jokemaster »

Elfin pisze:Linkin Park poprostu wymiata... A tak wogole, kompletnie od tematu.. Czy wiecie ze LP jedzie na koncert do Polski... W lipcu bodajze na Slasku...:P Tylko czekac cierpliwie....
Hmm nie wiem jak w temacie o niczym można odjeczać od tematu ;-). A co do LP w Polsce to bym się za bardzo nie napalał. Kiedy do nas ostatnio przyjechał zespół czy gwiazda takiego formatu
( jakby co Danzel to nie gwazda ) ? No własnie ja tez nie pamietam.
This is it, here I stand
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real
delur
Marynarz
Marynarz

Post autor: delur »

LP sux, jutro jade na Slayera, behemotha, Virgin Snatch, Rootwater ! muahahahahahaha \m/ \m/
hell awaits !
Obrazek
Obrazek
Delur słucha:
Obrazek
Obrazek
Thaevis
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Thaevis »

Szczerze mówiąc linkin park miał dobre dwie płyty najnowsza to- wnioskując po utworze którego przesłuchałem na youtube po prostu bolesne przeciętniactwo...niestety.
Delur uważaj na pogo z metalami :D Ja tam wole pogo na koncertach Reagge chociaż na Maj Music Festiwal było ciut za spokojnie :)
"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Delur, fajnie masz. Mnie wkurza, że w mojej okolicy nie ma żadnych wydarzeń muzycznych... no może poza Woodstockiem, ale to raczej nie moje klimaty.
...
fds
Tawerniany Che Wiewióra
Tawerniany Che Wiewióra
Numer GG: 0

Post autor: fds »

Artykuł o co chodziło z tą nerką w Holandii (tzn bigbrother z umierającymi ludźmi)

Artykuł
Obrazek
Podręczniki za darmo:
Shadowrun 2ed
DnD v3.5
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

fds pisze:Artykuł o co chodziło z tą nerką w Holandii (tzn bigbrother z umierającymi ludźmi)

Artykuł
Oczywiście nie kliknę linku prowadzącego do strony wrogiej Polsce i mi, ale chciałem skomentować sam program (o którym słyszałem z różnorakich innych mediów mniej wrogich mi): jest to chore. Po prostu chore, bo trójka uczestników naprawde potrzebuje przeszczepu a oni sobie jaja robili. Szkoda gadać, mam nadzieję że zrobią program o prawdziwej rosyjskiej ruletce o milion dolców - przynajmniej będzie wiadomo że uczestnicy to sami psychopaci.

Och albo pomysł programu live team deathmatch. To by też było coś. Kasa dla rodzin graczy drużyny która wygra. (było w Sliders, zdaję się druga seria (a może później?)).
Obrazek
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

AC, czy Ty racjonalnie, za przeproszeniem rozumujesz? Już wielokrotnie wyjaśniano, że to wszystko była mistyfikacja. Zresztą co to ma być "do strony wrogiej Polsce i mi" :lol: W jaki sposób ta strona jest Tobie i Polsce wroga? :D
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

Przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź w której powinieneś znaleźć, że wiem że to mistyfikacja. A o Gadzinówce Wielkiej niezamierzam rozmawiać tutaj.
Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

Jak juz Eglarest mowi o Holandii... Wiecie ze tam ludzie ponoc wogole Techno nie sluchaja
mądrzy ludzie :D, ale wiemz e odbywaja sie tam jakies masowe konkursy dj-ow bo znajomi tam jezdzili :/

co do nerki i programu wiesz AC oni wszyscy jakos sie na to godzili pewnei dostali kase na leczenie wiec nie bylo to takie zle
Zablokowany