1.
-
- Mat
- Numer GG: 9599112
Re: 1.
Jak juz Eglarest mowi o Holandii... Wiecie ze tam ludzie ponoc wogole Techno nie sluchaja.. Moja kolezanka tam ostatnio byla i mowi ze masakra.... Cala paczka snulismy domysly czegoz oni tam sluchaja na dyskotekach... Doszlismy do wniosku ze Holendrzy tancza do Heavy Metalu..
-
- Marynarz
Zawsze wiedziałem, że Holendrzy mają dobry gust Czy tylko do techno można tańczyć?? Jak ktoś sie uprze to i do muzyki klasycznej można tańczyć. A mieszkańcy krainy wiatraków pewnie słuchają jakiejś miejscowej odmiany Disco PoloElfin pisze:Jak juz Eglarest mowi o Holandii... Wiecie ze tam ludzie ponoc wogole Techno nie sluchaja.. Moja kolezanka tam ostatnio byla i mowi ze masakra.... Cala paczka snulismy domysly czegoz oni tam sluchaja na dyskotekach... Doszlismy do wniosku ze Holendrzy tancza do Heavy Metalu..
-
- Chorąży
O, to chociażby (z tych ciekawszych):
BS One
SEEED
Linkin Park (ale to chyba wszędzie )
Outkast
A później mamy takie "gwiazdy" jak:
Amerie
Sean Paul
Simple Plan
Axel F.
The Game
BrainPower (tego wam najbardziej polecam xD)
BS One
SEEED
Linkin Park (ale to chyba wszędzie )
Outkast
A później mamy takie "gwiazdy" jak:
Amerie
Sean Paul
Simple Plan
Axel F.
The Game
BrainPower (tego wam najbardziej polecam xD)
.
-
- Marynarz
- Numer GG: 4340922
- Kontakt:
Hmm nie wiem jak w temacie o niczym można odjeczać od tematu . A co do LP w Polsce to bym się za bardzo nie napalał. Kiedy do nas ostatnio przyjechał zespół czy gwiazda takiego formatuElfin pisze:Linkin Park poprostu wymiata... A tak wogole, kompletnie od tematu.. Czy wiecie ze LP jedzie na koncert do Polski... W lipcu bodajze na Slasku... Tylko czekac cierpliwie....
( jakby co Danzel to nie gwazda ) ? No własnie ja tez nie pamietam.
This is it, here I stand
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real
-
- Marynarz
- Kontakt:
Szczerze mówiąc linkin park miał dobre dwie płyty najnowsza to- wnioskując po utworze którego przesłuchałem na youtube po prostu bolesne przeciętniactwo...niestety.
Delur uważaj na pogo z metalami Ja tam wole pogo na koncertach Reagge chociaż na Maj Music Festiwal było ciut za spokojnie
Delur uważaj na pogo z metalami Ja tam wole pogo na koncertach Reagge chociaż na Maj Music Festiwal było ciut za spokojnie
"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
Oczywiście nie kliknę linku prowadzącego do strony wrogiej Polsce i mi, ale chciałem skomentować sam program (o którym słyszałem z różnorakich innych mediów mniej wrogich mi): jest to chore. Po prostu chore, bo trójka uczestników naprawde potrzebuje przeszczepu a oni sobie jaja robili. Szkoda gadać, mam nadzieję że zrobią program o prawdziwej rosyjskiej ruletce o milion dolców - przynajmniej będzie wiadomo że uczestnicy to sami psychopaci.fds pisze:Artykuł o co chodziło z tą nerką w Holandii (tzn bigbrother z umierającymi ludźmi)
Artykuł
Och albo pomysł programu live team deathmatch. To by też było coś. Kasa dla rodzin graczy drużyny która wygra. (było w Sliders, zdaję się druga seria (a może później?)).
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
mądrzy ludzie , ale wiemz e odbywaja sie tam jakies masowe konkursy dj-ow bo znajomi tam jezdzili :/Jak juz Eglarest mowi o Holandii... Wiecie ze tam ludzie ponoc wogole Techno nie sluchaja
co do nerki i programu wiesz AC oni wszyscy jakos sie na to godzili pewnei dostali kase na leczenie wiec nie bylo to takie zle