Przedstaw się

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
ODPOWIEDZ
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Re: Przedstaw się.

Post autor: Ravandil »

WinterWolf pisze:Sesesese :D Musiały minąć 2 lata nim ten tam skapnął się, że wypadałoby się przedstawić :P <lol> do potęgi :P
Lepiej późno niż wcale ;) Poza tym dość dużo osób pisze tu coś po upływie sporego czasu od zarejestrowania. Jakoś mało się ten temat w oczy rzuca :D
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Gertrud
Pomywacz
Numer GG: 3532137

Post autor: Gertrud »

Ja go zauwazyłem dopiero teraz ^^

No więc tsaaak... Na imię mi Tomek, liczę 17 wiosen i mieszkam w Płocku. O ksywkach nie będę wspominał bo niby na co to komu (nie żeby pierwsza informacja była komuś potrzebna co prawda). Zainteresowania? Ano dużo by tego było. Na pewno: RPG i Fantasy (ale tego trudno by było sie nie domyślić). Poza tym: webdesign, pisarstwo (głównie proza, ale od czasu do czasu coś poetyckiego lubię wypocić), ASG i piłka nożna (kibic i gracz ^^).
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

A witamy szanownego przybysza na pokładzie :D
.
kajtek Raulin
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: kajtek Raulin »

No to może ja sie przedstawie:
Imię:Kajetan(ale mówcie Kajtek )
Miasto:Rumia(Pomorskie)
Zainteresowania:
RPG
Fantastyka
Sporty ekstremalne
Sporty
Komputer i internet
Rycerstwo
Magia
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Heh, imię Kajetan zawsze mi się będzie kojażyło z takim młodym co ze mną na obozie żeglarskim był xD
Śmieszny z niego gosiciu ;)
.
KuKi
Majtek
Majtek

Post autor: KuKi »

Imię:Patryk
zainteresowania:RPG-i wszystko co z nim związane ;-)
miejsce zamieszkania:Nowy Wiśnicz (woj.Małopolskie_
Kraj:Polska ^^
Kontynent:Europa
Planeta:Ziemia-a szkoda xD
zawód:MG? ^^
Sir_herrbatka
Mat
Mat

Post autor: Sir_herrbatka »

Witajcie wszyscy w tawernie o ci którzy mają za sobą już, lub dopiero przed sobą, nerwicę związaną z oczekiwaniem na wyniki z matury.

A ci którzy aktualnie mają "przyjemność" czekać na wyniki pozdrawiam jak braci :).

Jako podwójnie znerwicowany postanowiłem poszukać zacisznego fora na którym można spokojnie prowadzić sesję, tudzież w takiej zagrać nie ryzykując linczu za wypowiadanie prostych uwag na temat działania forum.

Niedługo pojawi się tu jedna sesja WH, całkiem przyjemna i już w toku ale do której z chęcią MG przyjmie jeszcze 2 graczy. Możeci się już oblizywać :D
razormw
Szczur Lądowy
Numer GG: 10337393

Post autor: razormw »

Imie Łukasz, mieszkam w miasteczku kolo zielonej gory(lubuskie)
Ofc zainteresowania to rpg,karcianki(wow tcg)wow mmo i wiele , wiele innych rzeczy zwiazanych z ta gra :)
Oprocz tego interesuje sie informatyka, sportami takimi jak koszykowka i rowerowe roznorakie.
Pozdrawiam wszystkich :)
Sihamaah
Bosman
Bosman
Numer GG: 11803348

Re: Przedstaw się

Post autor: Sihamaah »

Po trzech miesiącach regularnego odwiedzania tego forum najwyższa pora się, choć po części, przedstawić. Imienia nie poznacie, także nazwiska ani miejsca zamieszkania. Zainteresowania... Różne. Przede wszystkim kocham spać i pieniądze :P Poza tym - literatura, historia, prawo, języki obce. Obecnie uczęszczam do pięknego och! ach! liceum! Uczęszczam to odpowiednie słowo, bo nauką to to tylko w porywach nazwać można. Zainteresowania muzyczne mam różne. No i jeszcze kulturą arabską się interesuję, ale nie wiążę z tym poważnej przyszłości.
Mów mi Sih :)
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url]
Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Asthner
Tawerniany Bard
Tawerniany Bard
Numer GG: 4825300

Post autor: Asthner »

Cześć!
Mój nick można znaleźć obok treści posta, nad avatarem. To takie zielone słowo, zaczynające się literką "A". :) Zainteresowań mam wiele, do tego wciąż się zmieniających - nie ma sensu ich tu więc wypisywać. Słucham tego, co dobre, takie też rzeczy czytam. Podobnie z grami, i tak dalej, et caetera. Poza tym, studiuję matematykę, uprawiam kendo, takie tam. O, i lubię jeszcze słowo "ziu".

Jestem tu nowy, liczę na ciepłe przyjęcie i mam nadzieję, że uda mi się szybko zorientować na forum. ;P
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

Asthner pisze:Jestem tu nowy
Kłamca! Zarejestrowałeś się nawet wcześniej niż ja! :P

A tak poza tym witaj. No i witam kolegów, którzy się wcześniej przedstawili. Miłego spamowania, byle bez przegięć :P
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
Asthner
Tawerniany Bard
Tawerniany Bard

Grrrrr! I po co mnie demaskujesz? Poza tym, fakt, że jestem na tym forum chyba od jego początku nie wpływa na to, iż dla wielu obecnych użytkowników jestem kimś nowym. ;p

[Co nie zmienia faktu, że czepić się mogę :P - dop. FLK]
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Asthner pisze:Cześć!
Mój nick można znaleźć obok treści posta, nad avatarem. To takie zielone słowo, zaczynające się literką "A". :)
Wcale nie jest zielone :D I niestety nie da się ukryć daty rejestracji... Ale w razie dużej chęci możemy Cię potraktować jako kota ^_^ Teraz musisz nabić 2000 postów i będziesz jednym z nas... ;) [Powiedział ten, który ma 1911 postów :P - dop. BAZYL]
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Asthner
Tawerniany Bard
Tawerniany Bard

Było zielone, ale wreszcie skończyliśmy szopkę z moderowaniem działu, którego tematyka działa mi mocno na nerwy. Swoją drogą, to zabawne: nie ma mnie dwa lata, mam tytuł moda. Wracam- tytuł zostaje odebrany. Byłoby jeszcze zabawniej, gdyby to nie było na moją prośbę... ;p
Co do daty rejestracji: i tak liczyłem na to tylko, że nabiorę motłoch czytający wszystko nieuważnie, lub też nie czytający w ogóle. ;]
Co do 2000 postów... Spoko. Da się zrobić. Tylko: po co? W swoim długim (:P) życiu nabijałem i 4000 (tępiąc przy tym jako moderator wszelkie przejawy spamu), nie jest to więc wielka sztuka. Ale jakoś nie czuję się od tego inteligentniejszy, nic mi też nie urosło większe (na szczeście...), a stan konta utrzymuje się w niższych partiach liczb trzycyfrowych... Nie widzę korzyści.
Za to uchodzenie za kota bywa użyteczne - łatwiej wygrywać dyskusje, kiedy się jest niedocenianym... ;]
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Grrr... ten gościu mnie przeraża. Witaj ponownie w świecie żywych...
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Ravandil pisze:[Powiedział ten, który ma 1911 postów :P - dop. BAZYL][/i]
Czepiasz się :P
Co do 2000 postów... Spoko. Da się zrobić. Tylko: po co? W swoim długim (:P) życiu nabijałem i 4000 (tępiąc przy tym jako moderator wszelkie przejawy spamu), nie jest to więc wielka sztuka. Ale jakoś nie czuję się od tego inteligentniejszy, nic mi też nie urosło większe (na szczeście...), a stan konta utrzymuje się w niższych partiach liczb trzycyfrowych... Nie widzę korzyści.
Korzyść jest taka, że przy odrobinie szczęścia można wejść w bardzo "zażyłe" stosunki z administracją... Zakończone urlopem od forum ;)

A tak w ogóle, to ciekawe, że w tym temacie ostatnio głównie starzy wyjadacze się wypowiadają, a nowi użytkownicy (a co trochę się ktoś przecież rejestruje) nawet się nie przedstawią. Aż tak straszni jesteśmy? ;)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Asthner
Tawerniany Bard
Tawerniany Bard

Korzyść jest taka, że przy odrobinie szczęścia można wejść w bardzo "zażyłe" stosunki z administracją... Zakończone urlopem od forum ;)
Troszeczkę się nie zrozumieliśmy: w szczytowym roku kariery swoje tysiące nabijałem uczciwie, nie spamując, do tego starając się świecić przykładem jako moderator. ;)

Ale a'propos świecenia przykładem... Tematy z gatunku "przedstaw się i powiedz -cześć- pozostałym pacjentom zakładu" z samej definicji służą wprawdzie do generowania spamu, ale wypadałoby skończyć wątek. Krótka dygresja z dyskusją na boku spamem wprawdzie nie są, ale ich przedłużanie ponad potrzebę to już jednak mielonka. A wadą tego wątku niestety jest, że jego temat nie podlega ewolucji... ;p

Poza tym, może właśnie takimi rozbudowanymi powitaniami straszymy "młodzież"? Przyjdzie taki, zobaczy wątek, pomyśli "nie będę się kompromitował ze swoim krótkim i nierozbudowanym "cześć", na przygłupa wyjdę" i tyleśmy go widzieli. ;p

Hmm. W takim razie: Witaj, tawerniana braci!
... i styknie. :)

[Proszę zakończyć offtopic - dop. BAZYL]
ODPOWIEDZ