[Zainfekowany Grzyb] 2: Pustka

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Szasza
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 10499479

Re: [Zainfekowany Grzyb] 2: Pustka

Post autor: Szasza »

O nie! *hłbłglełe**hłbłglełe*
Zjego ust zaczęła toczyc się piana. Wszystkie jego twory zaczęły uciekac niczym szczury z tonącego okrętu. Wyszedł nawet sam brrr z pępka!Obrazek
Pociągne cię za sobą dziadu!- Te słowa skierował do zboczonego, różoewego buu, po czym uścisnął z całych sił nie dając mu uciec.

Wszyscy mieszkańcy planety oddalili się na bezpieczną odległośc i wyczekiwali kiedy ich planeta wybuchnie zostawiając mózg.
Gdyby tak się stało ten kto go złapał zacząłby myślec (teoretycznid przynajmniej).

Angina i wielki brrr upewnili się że nie będzie konkurencji z zewnątrz. Każdy kto zbliżył się choc na 20km do planety natychmiast został uniceswiony.

Szaszkoland wybuchł zasypując wszystkich sadłem wymieszanym z resztkami buu.

Brr i Angina jako jedyni sensowni pretendenci do uzyskania woli rzucili się w stronę mózgu [złowieszcza, pompatyczna muzyka].....

Chmura gońców ułożyła się w napis CDN
Obrazek
Obelix
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 6330570
Kontakt:

Post autor: Obelix »

Podróżowałem po swojej planecie szukająckolejnych demonów do zabicia, kiedy znalazłem kolejnego Cybera to znalazłem O, wyglądało fajnie bo jak celownik którego dotychczas nie miałem, postanowaiłem pójśc za O bo tak, jednak demony były neutralne, postanowaiłem je przekonac

zebraliśmy się na mapie Tricks nad Traps i zacząłem mówic:
Tak wiec towarzysze demony! zebraliśmy się tu...

nie słuchały

- DOBRA ZAKŁAMANE GNOJE!!! ALBO PÓJDZIECIE ZA O ALBO MAS POWYSTRZELAM JAK ZASRANE KACZKI!!!!!!

zrozumiały i zaczęły bydowac budynki ofensywne i statki, gromadzic broń i jednostki, stałem i z dumą patrzyłem na moją nową armię
Psychodeliczny Łowca Żelaznych Motyli Z Planety Mars
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

demony weszły w sojusz z O mając przeciw sobie demony O i pacmanow reszta galaktyki nie powinna żreć się miedzy sobą

na planetę heimidala przybył gołąb pocztowy niosący wiadomość od wielościanów

"zakon kabanosów Morlinki znajduje się w odległej galaktyce na planecie "mortadella" - organizujemy wspólną wyprawę z popijawą i zakąską z serdelków? "

coś rypsło w galaktyce jak jasny skurczybyk zapadło sie poczerwieniało zzieleniało i wyrzygało nowy świat skłądajacy sie z oliwek, pizzy, piwa, makaronu, sosu pomidorowego i Bog wie czego jeszcze - zmiksowanego razem - taka była historia świata szaszy- na końcu to coś się zebździło i powstała mgławica.

za tajemnica gozdzikowej i neoangin to słaby arsenał dla anginy nic jej nie powstrzyma chyba że... wpadła przypadkiem na pacmanow i zaczyna sie rozpierducha. wynikiemm której angina doznała mutacji
Obrazek
- oto pacman zdominowany -zainfekowany przez angine
scorez
Kok
Kok
Numer GG: 3374868

Post autor: scorez »

DaemoonToolsHearts

-O nie! Brr i Angina weszli w sojusz O, o nie... co my teraz zrobimy?- płakały malutkie serduszka.
-Jak to co? To co każdej nocy serduszku... SPÓBUJEMY ZDOMINOWAĆ ŚWIAT- odpowiedział tajemniczy zamaskowany serdzuszko.
-HahAHAhahaHAHahAhAHhaha!!!- zaczęły się radować i wytwarzać wokoło swojej planety piecyk który miał za zadanie rozwalić Brr i Anginę.
-Jak możemy powstrzymać Pacmanów?- spytała się pani serduszko.
-Jak możemy pokonać Pacmanów? Wiem jak pokonać Pacmanów i Zmutowanych Pacmanów!- Powiedział Tajemniczy serduszko uśmiechając się delikatnie. -Opłacić piękne dziwki. Niech one zajmią się Pacmanami.- to mówiąc nakazał strzelać w Anginę głównym surowcem planety jaką są lody. (zobaczcie skąd są one wydobywane s.3)
jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamy BAZYL'E
Eglarest
Chorąży
Chorąży

gdy angina ta zmutowana zbliżyla się do planety serduszek dostała ostzrał z lodów ale to tylko zaogniło i tak już istniejący stan zapalny. !!

zguba serduszek jest już nieunikniona !
scorez
Kok
Kok

Serduszkowcy

wikipedia pisze:Angina w najczęstszym rozumieniu jest ostrym zapaleniem migdałków podniebiennych i błony śluzowej gardła, wywołanym przez bakterie paciorkowców hemolizujących grupy A.

-Hurrra!!! Nie potrzebujemy powietrza, nie mamy migdałków, jesteśmy galaretą i nie mamy śluzu gardła! Jesteśmy uratowani!!!- wszystkie serduszkowce zaczęły wznosić okrzyki -Na planecie doom jest podobno istota z gardłem i migdałkami... nam je wycięli.
Eglarest
Chorąży
Chorąży

serduszkowcy zbędna wasza radość gdyż to jest zmutowana angina.

za rozpowszechnianie propagandy wsciekle virusy zmutowanej anginy zwane zmutang wypowieziały wojne wikipedi i zaczeły montowac różne nonsensy w ich komorkach

tym czasem reszta galaktyki nadal stala przed problemem wielkiego O ktore znow sie zworpowało w świecie heimidala i wyrzygało 6 ton śróbek lewoskrętnych. ..
scorez
Kok
Kok

Nie ma rady, serduszka dzwonią do bohatera na planecie Doom z informacją że jeden z Cybedremonów (taki duży czerwone oczy i kilka łapek) zmierza w stronę planety serc, jak chce się załapać na zabicie kolejnego cyberdemona to niech się śpieszy.
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Znowu coś się dzieje? Chcemy spokoju! - krzyczały smoki. Ale nic to nie dało, bo śrubek było coraz więcej. Przetapiamy na miecze - brzmiał rozkaz. BAZYLiszki wzięły się do roboty, a połowa smoków wyruszyła na poszukiwanie Kabanosa. Może On będzie wiedział jak zapobiec tej rzezi.

Obrazek
Kabanos
...
Eglarest
Chorąży
Chorąży

na planetę serduszek przyszedł telegram z planety doom

- właśnie robię sobie trwałą ondulację- stop- nie mam czasu stop- wysyłam pomoc w postaci paracetamolu stop.- przyslijcie jakiś żel do włosów stop.

Wielościany i bazyliszki stały przed nielada problemem w odległej galaktyce lezącej w ch..j daleko stąd był zakon Morlinek. Tylko oni byli nadzieją w walce z O, i pirackimi kopiamia Rubika. wspólna misja załogowa do morlinek stała przed dylematem czym się tam udać. wspolnymi siłami wybudowano więc nowy srodek transportów na wzór PRADAWNEGO 7 milowego buta

Obrazek
Obelix
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Przechadzajac się wśród swojego wojska przypadkowo zauważyłem jego pełną gotowośc, zatem zacząłem obliczac, liczyłem 7 dni i 666 nocy aż wymyśliłem

Cholera! po prostu wyślijcie na każdą planetę sprzeciwiającą się O dziesieciu Cyber Anihilatorów i 5 Mastermindów! niech zrobią sieczke! w imię O!

wojska załadowały się w transportery takie-jak-ten-którego-w-doomie-2-nia-ma-ale-w-fabule-jest
i poleciały do każdego z wrogów O z transporterem, pod przykrywką podarunku kryła się straaaaszna śmierc
scorez
Kok
Kok

-Coś mała ta karteczka, i ten paracetamol też. Ale jestem zdania że możemy wysłać temu dobremu bohaterowi szczyptę żelu do włosów. -Powiedziała mała serduszkowa
-Jesteśmy tego samego zdania. -Odpowiedzieli jej reszta.
W strone planety doom poleciały setki milionów ton kleistej mazi zwanej żelem do włosów i wielka plastikowa płyta cd z informacją:
"Dziękujemy dobry bohaterze,
w zamian dajemy ci oto te niewielkie ilości żelu,
mamy nadzieję że wystarczy.
Ps. Pisz więkrze litery."

Wiadomość powinna wbić się w planetę doom wywołując ogromne trzęsienie ziemi i wbijając się na 3 kilometry w jakąś zieloną maź wystawać na 4 kilometry.
Obelix
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Mother*******!!!! wrasnąłem i pobiegłem do wieży kontroli LOTów i wystartowałem z lotnista Satan-Sydney pięcdziesięcioma lotniskowcami klasy LOT (jesteś pod dobrymi skrzydłami... jak masz kase!) z celem wpadnięcią na wszystkie kupki żelu do włosów. w czerwonym odwecie wysyłam serduszkowcom wielką PePeSze która ma 666 naboi i strzela sama przy czym 1 nabój działa jak solidny pocisk z BFG 9000 z karteczką: "macie tu repete! - bezimienny bohater który was zniszczy HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!"
scorez
Kok
Kok

Pewien dziwny przedmiot zaczął wchodzić w atmosferę DaemoonToolsHearts. Został złapany w locie i zaniesiony do Szatana serduszko.
-Drodzy serduszkowcy! Nasz sojusznik z planety Doom wysłał nam potężną broń. Ta oto PePeShA BFG666 Pro satan turbo bez instrukji obsługi i z datą ważności -19 letnią i naszą pewnością sukcesu.- To mówiąc wystrzelił z tej tajemniczej broni.
BBBBZZZIIIIIUUUUU
Jego szczątki rozlały się po całej planecie i uleciały w przestrzeń kosmiczną. Broń złapał Mr. Satan i usłmiechnięty spojżał w stronę anginy.

-Dokąd zmierzasz podróżniku?- Zapytał się uprzejmie.
Kompletnie olany przez anginę zaczął jeszcze raz.

-Dokąd idziesz młody chłopcze?- Zpytał się głośno.
Reakcja kompletnie taka sama.

-Chcesz pójść do piekła?- Spytał się, przechodnie zazwyczaj nie olewali go jak tak zaczynał.
Reakcja anginy skończyła się jednym pociskiem z PePeShY.

-HaHaahAHahaAHahHAhahAHAHA- Mr Szatan zaczął strzelać do wszystkich angin wokoło.
-Mr. Szatan szaleje.- Opowiadały z podziwem serduszka.
-Ale wielki wojownik.- Powiedziało inne.
-Wielki szatan wojuje.- Powiedziało inne serduszko.

-Wrrrrrwrwrwrwrw. Do piekła pójdziesz, do PIEKŁAAA!!!- Krzyknął wyładowująć w angine resztki naboi.
Natychmiast rzucił pustą bronią w potwora i wyjebał mu z buta.
Szasza
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 10499479

Post autor: Szasza »

Gdy wielki brr ujrzał martwego anginę odrazu skoczył po mózg ustanawiając nowy ład w którym niepodzielnie rządzą kłaki i kurz.

Martwił go jegnak fakt że te gejowskie serduszka są były w stanie zniszczyc anginę......

Tacyście mocni to pora na deser!!.

Wielki brrr upiekł ciasto monstrualnych rozmiarów.

Obrazek
Nagle pojawiła się wielka czerwona łapka i zaofeowała że może załadowac podwójnie.
Obrazek

Dobrze, wyśliij to jeszcze tym idiotom co dali serduszkowatym zboczeńcom broń.

Placki doleciały na miejsce.
Obrazek
scorez
Kok
Kok

-A jednak nas lubiąąąą...- powiedziały sympatycne serduszka i niczym pacmany tyle że szybciej zaczęły pożerać ciasto.
Beknięcia poleciały w stronę wielkiego brr. Zaraz potem doleciała gigantyczna fala soniczna która przypominała słowo "przepraszam."
-Placuszki też lubimy... ale nasze telefony są lepsze.- Powiedziały hurem.
-Play na kartę!- Powiedziały kiedy dwie ogromne siły zaczęły ze sobą walczyć.
Eglarest
Chorąży
Chorąży

i stała się rzecz dziwna ni z tąd ni z owąd pojawiło się coś a co to było trudno bylo okreslic ale wygladało tak, moze kazda planeta nazwac to roznie....

Obrazek
Zablokowany