Oblivion
-
- Mat
- Kontakt:
Oblivion
slyszeliscie o tym ze wychodzi nowy morrowind? wiem ze troche pozno o tym pisze ale jestem ciekawe jakie nadzieje pokladacie w sequelu tej gry. a mzoe jakies linki do stron o tym projekcie?
-
- Mat
- Kontakt:
Ja mam nadzieję, że będzie lepszy od poprzedniej części (jeśli to możliwe). More quests, more professions, more everything . Choć jeśli tylko dorówna swojego poprzednikowi, to i tak będzie dobrze (tak wielkiego pola do popisu, jaki był w Morrowindzie, to ja jeszcze nie widziałem i pewnie prędko nie zobaczę).
-
- Trocheiczny Tawerniak
- Numer GG: 3654146
Oblivion to przecudna grafa przede wszystkim (którą widać na screenach tutaj - http://www.elderscrolls.com/art/obliv_s ... ots_01.htm ). Ja się nie mogę doczekać, zeby sprobować. Morrowind mi nie przypadł zbytnio do gustu, wiec liczę na następcę.
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
A jak zawsze w tyle i poinformowana, nic o nowym Morrowindzie nie wiedzialam :) No i dalej sie jaram czescia pierwsza bez dodatkow ;)
A screeny z Oblivion CUDNE. Slinotoku az dostalam :)¬
A screeny z Oblivion CUDNE. Slinotoku az dostalam :)¬
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
Jeśli grafika będzie taka, jak na screenach, sterowanie będzie łatwe i przyjemne, tyle questów, co w poprzedniej części, a świat stworzony z takim rozmachem, co ostatnio, to szykuje się nam kolejny przebój wśród cRPG-ów. już się nie mogę doczekać. Chyba z tej okazji sobie nowego procka kupię (bo kiedy ja ostatnio kupowałem. O Jezu! Nigdy . Mam taki, jaki dostałem na komunię (czyli... 300 MHz )).
-
- Pomywacz
- Kontakt:
-
- Arcymod Tawerniany
Ja co prawda w Morrka JESZCZe nie grałem (ale zamierzam!) jednak trzymam kciuki za jego kontynuiację, bo... od jej jakości będzie poniekąd zależał Fallout 3 - ten sam silniczek, ta sama grupa produkująca... można powiedzieć, że Nowy Morrek, będzie zarazem zapowiedzią F3 ;-D
btw. sporo informacji o nowym Morrku powinno być na oficjalnej stronie Bethesdy -ale trzeba znać angielski...
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Pomywacz
- Numer GG: 1222286
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Trocheiczny Tawerniak
- Numer GG: 3654146
A, zanim Oblivion wyjdzie to zdązymy zagrać jeszcze w NWN 2... moze bedzie lepsze od jedynki, bo jedynka mnie nie pociągnęła w swój barwny rzekomo swiat. Ale wiadomo - cos co było hitem (grafa) dziś może być kiepskie. Wiec lepiej grać w nowsze... albo 2D! Morrowind w 2D - to byłoby coś! 2D nigdy się nie zestarzeją... [łezka w oku, wzruszenie, następna scena...]
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Szczur Lądowy
Ciekawi mnie czy w nowym morku będą lepsze środki lokomocji. Mam dosyć przechodzenia z jednego miasta do drugiego przez kilka godzin, natykajac się (przy odrobinie szczęścia ) na stadko szczurków.
Fajnie by było gdyby twórcy umieścili w grze kilka samochodów i motocykli... oczywiście napędzanych siłą mięsni ( a la flinston ) albo magii. (Chyba za dużo grałem ostatnio w SA). Oczekuje po tej gierce wiele, bardzo wiele i mam nadzieje, że sie nie zawiodę. ( Tak samo mam nadzieje, że załapie sie do beta testerów Herosa V, ach te marzenia ).
Fajnie by było gdyby twórcy umieścili w grze kilka samochodów i motocykli... oczywiście napędzanych siłą mięsni ( a la flinston ) albo magii. (Chyba za dużo grałem ostatnio w SA). Oczekuje po tej gierce wiele, bardzo wiele i mam nadzieje, że sie nie zawiodę. ( Tak samo mam nadzieje, że załapie sie do beta testerów Herosa V, ach te marzenia ).
-
- Pomywacz
Mają podobno być konieCiekawi mnie czy w nowym morku będą lepsze środki lokomocji.
Na Obliviona też czekam z niecierpliwością. Jak sami twórcy piszą będzie mniej questów niż w Morrowindzie, ale gracze mają tego nie odczuć, bo i tak ma ich być bardzo dużo. Zresztą jeśli chcecie sobie o tej grze poczytać w naszym ojczystym języku, to zajrzyjcie na pod ten adres: http://www.oblivion.pl , znajduje się tam wiele ciekawych rzeczy na temat tej gry.
Wiecie co, grafika grafiką, ale tam ma być Havok nawet
"Bez przerwy pić też się nie da, więc się dokształcam"
-
- Pomywacz
- Kontakt:
KA2o pisze:Ciekawi mnie czy w nowym morku
dsadfga_atadf_a pisze:slyszeliscie o tym ze wychodzi nowy morrowind?
TO NIE JEST NOWY MRREK ANI MORROWIND 2!!! Tylko ES 4: Oblivion !!!Falka pisze:A jak zawsze w tyle i poinformowana, nic o nowym Morrowindzie nie wiedzialam
(wiem czepiam sie ale to dla mnie jak herezja)
Oblivion zotał ogłoszony grą E3 (drugi polski Wiedźmin ), i będzie graficznie bardzo dobry, kiedy bedzie dostepny w sprzedarzy. Czemu, bo na przykład Gothic III (dla mnie największy przeciwnik Obliviona), posiada bardzo dobra grafike, a jeszcze biorąc pod uwage pęd rozwoju grafiki. To niestety Oblivion bedzie tylko bardzo dobry (jeśli twórcy nic nie zrobią)
Niech nam żyje Jasio kiep, ten typ co wymyślił Piwo, Piwo, Piwo !
Amrug- s 8 z 8 m 4 Hp: 100/100 U: Latanie, Targowanie się E: miecz krótki, 2x łuk krótki, 2x pszeszywanica D 250 L 0 Pn 5
Amrug- s 8 z 8 m 4 Hp: 100/100 U: Latanie, Targowanie się E: miecz krótki, 2x łuk krótki, 2x pszeszywanica D 250 L 0 Pn 5