1.

Zablokowany
Heimdall
Bosman
Bosman

Re: 1.

Post autor: Heimdall »

Podczas wakacji nie godzi się urządzać spamerskiej libacji. W ogóle nie powinno się siedzieć całymi dniami przed kompem tylko spędzać czas na świeżym powietrzu, wyjechać gdzieś. Ja chyba w połowie lipca wyjeżdżam do rodziny na dwa tygodnie, ale to jeszcze nie potwierdzone. Innych wakacyjnych planów na razie nie mam, zobaczy się później.
...
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

A uwazasz ze wytrzymalbym przed kompem dluzej niz 2h..??? Jesli tak to sie mylisz... Skorzanymi pasami mnie przywiaz a to i tak nic nie da.. :) .... Lucznictwo Rulezz... Walesanie sie po lesie... Szukajac samego siebie.. To jest TO.... A co do spammerskich libacji... Heim.. Kiedy jest najlepsza pora?? ( nie bralem jeszcze udziialu, wiec jestem zielony :D )
Heimdall
Bosman
Bosman

Elfin pisze:To jest TO.... A co do spammerskich libacji... Heim.. Kiedy jest najlepsza pora?? ( nie bralem jeszcze udziialu, wiec jestem zielony :D )
Najlepsza pora na spamerską libację jest wtedy kiedy:
  • nie ma adminów ani moderatorów na forum,
  • jest dużo ludzi na forum, którym się nudzi, a uczestnictwo w spamerskiej libacji traktują jako dobry sposób na rozerwanie się,
  • ktoś założy jakiś dziwny, potencjalnie spamerski temat.
Ale może lepiej nie rozmawiajmy o tym, bo spamerska libacja to bardzo niebezpieczny temat. Szczególnie, że po SL version4.0 dokonano kilku(-nastu) wpisów na Czarną Listę.
...
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

Heimdall pisze:Ale może lepiej nie rozmawiajmy o tym, bo spamerska libacja to bardzo niebezpieczny temat. Szczególnie, że po SL version4.0 dokonano kilku(-nastu) wpisów na Czarną Listę.
Z tego właśnie powodu ja nigdy nie uczestniczyłem w SL :)
Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Spoko, ze dwa razy można się pobawić. Dopiero potem trzeba uważać :P
Ale Bazyl skutecznie przepłoszył ostatnich użytkowników libacyji. Coś mi się widzi, że nie będzie takowej prędko (no chyba, że w dniu, w którym urodziny obchodzi dwóch spamerów :P)
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Deep pisze:Ale BAZYL skutecznie przepłoszył ostatnich użytkowników libacyji. Coś mi się widzi, że nie będzie takowej prędko (no chyba, że w dniu, w którym urodziny obchodzi dwóch spamerów :P)
A na dodatek wypada wtedy początek lata i koniec roku szkolnego :). Nie ma bata, bedzie trzeba to jakoś uczcić, bo nie często zdarza się poczwórna okazja :P.
Deep pisze:Spoko, ze dwa razy można się pobawić. Dopiero potem trzeba uważać :P
Ja tam byłem uczestnikiem wszystkich... I żadna kara mnie nie spotkała.
...
Deep
Chorąży
Chorąży

Heimdall pisze:
Deep pisze:Ale BAZYL skutecznie przepłoszył ostatnich użytkowników libacyji. Coś mi się widzi, że nie będzie takowej prędko (no chyba, że w dniu, w którym urodziny obchodzi dwóch spamerów :P)
A na dodatek wypada wtedy początek lata i koniec roku szkolnego :). Nie ma bata, bedzie trzeba to jakoś uczcić, bo nie często zdarza się poczwórna okazja :P.
W dodatku dużo osób się będzie pewnie stopniami chciało pochwalić. Może raz Bazyl nas zrozumie ;)

Heimdall pisze:
Deep pisze:Spoko, ze dwa razy można się pobawić. Dopiero potem trzeba uważać :P
Ja tam byłem uczestnikiem wszystkich... I żadna kara mnie nie spotkała.
Ja byłem uczestnikiem dwóch i wylądowałem na CL raz :P
.
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

Deep pisze:Ja byłem uczestnikiem dwóch i wylądowałem na CL raz :P
No ja gdyby nie amnestia to pewnie bym już był martwy :P Zobaczcie na CL ile razy jestem tam wpisany... uff, teraz postaram się żebym po amnestii nie był w ogóle wpisany... nawet cenzuruję swoje posty gwiazdkami ;)
Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

AC pisze:No ja gdyby nie amnestia to pewnie bym już był martwy :P
Ty już parę razy byłeś martwy :P. No ale za każdym razem ktoś Cię wskrzeszał. Może to dzięki twoim zamiłowaniom do nekromancji (Żywe Trupy, odkopywanie martwych tematów...).
AC pisze:(...)nawet cenzuruję swoje posty gwiazdkami ;)
A nie lepiej w ogóle nie używać przekleństw, tak żeby nie musieć nic cenzurować?
...
Deep
Chorąży
Chorąży

Czyli jednak amnestia nawróciła paru użytkownikow na dobrą stronę ;)
.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Deep pisze:Czyli jednak amnestia nawróciła paru użytkownikow na dobrą stronę ;)
To się jeszcze okaże... Bo wiesz jak to jest - to tak jak na odwyku. Niby wszystko ok, obiecujesz, że się poprawisz, nawet ci się udaje przez jakiś czas... A potem, jak się nadarza okazja, wpadasz w to z powrotem i nie możesz przestać ;) Ale trzeba przyznać, że ostatnio mamy spokój na forum i nikt nie przegina ze spamowaniem :D

PS. Odważni jesteście, tak się na spamerską libację umawiać w temacie, który prawie cały czas jest u góry listy... Lubicie igrać z ogniem ;)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Ravandil pisze:PS. Odważni jesteście, tak się na spamerską libację umawiać w temacie, który prawie cały czas jest u góry listy... Lubicie igrać z ogniem ;)
Ano umawiamy się. Ale teraz muszę powiedzieć to co Ty zwylke mówisz: A ja i tak się nie załapię. No cóż, 22 czerwca papiery do liceum trzeba złożyć, to i do domu pewnie dosyć późno wrócę, no i się nie załapię.
...
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

Heimdall pisze:
AC pisze:(...)nawet cenzuruję swoje posty gwiazdkami ;)
A nie lepiej w ogóle nie używać przekleństw, tak żeby nie musieć nic cenzurować?
No właśnie nie * ja * po prostu jestem trochę * zestresowany zawsze bo takie mam * po prostu * życie i nie ma to jak * sobie jakąś * * * * w * * do * * wiązankę :lol:

To naprawdę rozwesela człowieka. Uffff, ale się komuś przez gg właśnie wygadałem, całe szczęście że wszystkie wulgarne słowa napisałem chwilę wcześniej tutaj jako kropeczki i tak ładnie jej to wszystko wyjaśniłem. Kamień spadł mi z serca :lol: :lol: :lol:

Przepraszam za ten osobisty offtop ale naprawdę nie mam tego komu napisać/powiedzieć w tym momencie....
Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Wartość zmiennej Klonera wzrosła, a co za tym idzie Tawerna rozszerza się. Jak tak dalej pójdzie to jedyny byt pozaplanarny, Eglarest, wejdzie spowrotem w atmosferę TRPG. Doniósł dzisiaj jeden z Klonofizyków.

A teraz z innej beczki. Czy u was też jest taka podła pogoda? Tzn. deszcz leje jak głupi, a że u mnie w domu dach jest z blachy to słyszę bardzo ciekawe efekty dźwiękowe. Poza tym jak wyjrzałem przez okno to zobaczyłem na drodze dość duży kawałek drzewa.
...
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

U mnie jest niewiele chmur, niebieskie niebo i cholernie gorąco i ogólna duchota. Wolałbym deszcz, a najlepiej burzę...
Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

Heim, za dobrze masz. U mnie tak jak u AC :P
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Niby tak, gorzej jak mi prąd odetnie, bo pioruny walą wokół. To będzie koniec, co ja będę robić przez wieczór ;).
...
Zablokowany