1.
-
- Bosman
Re: 1.
Podczas wakacji nie godzi się urządzać spamerskiej libacji. W ogóle nie powinno się siedzieć całymi dniami przed kompem tylko spędzać czas na świeżym powietrzu, wyjechać gdzieś. Ja chyba w połowie lipca wyjeżdżam do rodziny na dwa tygodnie, ale to jeszcze nie potwierdzone. Innych wakacyjnych planów na razie nie mam, zobaczy się później.
...
-
- Mat
- Numer GG: 9599112
A uwazasz ze wytrzymalbym przed kompem dluzej niz 2h..??? Jesli tak to sie mylisz... Skorzanymi pasami mnie przywiaz a to i tak nic nie da.. .... Lucznictwo Rulezz... Walesanie sie po lesie... Szukajac samego siebie.. To jest TO.... A co do spammerskich libacji... Heim.. Kiedy jest najlepsza pora?? ( nie bralem jeszcze udziialu, wiec jestem zielony )
-
- Bosman
Najlepsza pora na spamerską libację jest wtedy kiedy:Elfin pisze:To jest TO.... A co do spammerskich libacji... Heim.. Kiedy jest najlepsza pora?? ( nie bralem jeszcze udziialu, wiec jestem zielony )
- nie ma adminów ani moderatorów na forum,
- jest dużo ludzi na forum, którym się nudzi, a uczestnictwo w spamerskiej libacji traktują jako dobry sposób na rozerwanie się,
- ktoś założy jakiś dziwny, potencjalnie spamerski temat.
...
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
Z tego właśnie powodu ja nigdy nie uczestniczyłem w SLHeimdall pisze:Ale może lepiej nie rozmawiajmy o tym, bo spamerska libacja to bardzo niebezpieczny temat. Szczególnie, że po SL version4.0 dokonano kilku(-nastu) wpisów na Czarną Listę.
-
- Chorąży
Spoko, ze dwa razy można się pobawić. Dopiero potem trzeba uważać
Ale Bazyl skutecznie przepłoszył ostatnich użytkowników libacyji. Coś mi się widzi, że nie będzie takowej prędko (no chyba, że w dniu, w którym urodziny obchodzi dwóch spamerów )
Ale Bazyl skutecznie przepłoszył ostatnich użytkowników libacyji. Coś mi się widzi, że nie będzie takowej prędko (no chyba, że w dniu, w którym urodziny obchodzi dwóch spamerów )
.
-
- Bosman
A na dodatek wypada wtedy początek lata i koniec roku szkolnego . Nie ma bata, bedzie trzeba to jakoś uczcić, bo nie często zdarza się poczwórna okazja .Deep pisze:Ale BAZYL skutecznie przepłoszył ostatnich użytkowników libacyji. Coś mi się widzi, że nie będzie takowej prędko (no chyba, że w dniu, w którym urodziny obchodzi dwóch spamerów )
Ja tam byłem uczestnikiem wszystkich... I żadna kara mnie nie spotkała.Deep pisze:Spoko, ze dwa razy można się pobawić. Dopiero potem trzeba uważać
...
-
- Chorąży
W dodatku dużo osób się będzie pewnie stopniami chciało pochwalić. Może raz Bazyl nas zrozumieHeimdall pisze:A na dodatek wypada wtedy początek lata i koniec roku szkolnego . Nie ma bata, bedzie trzeba to jakoś uczcić, bo nie często zdarza się poczwórna okazja .Deep pisze:Ale BAZYL skutecznie przepłoszył ostatnich użytkowników libacyji. Coś mi się widzi, że nie będzie takowej prędko (no chyba, że w dniu, w którym urodziny obchodzi dwóch spamerów )
Ja byłem uczestnikiem dwóch i wylądowałem na CL razHeimdall pisze:Ja tam byłem uczestnikiem wszystkich... I żadna kara mnie nie spotkała.Deep pisze:Spoko, ze dwa razy można się pobawić. Dopiero potem trzeba uważać
.
-
- Bosman
- Kontakt:
No ja gdyby nie amnestia to pewnie bym już był martwy Zobaczcie na CL ile razy jestem tam wpisany... uff, teraz postaram się żebym po amnestii nie był w ogóle wpisany... nawet cenzuruję swoje posty gwiazdkamiDeep pisze:Ja byłem uczestnikiem dwóch i wylądowałem na CL raz
-
- Bosman
Ty już parę razy byłeś martwy . No ale za każdym razem ktoś Cię wskrzeszał. Może to dzięki twoim zamiłowaniom do nekromancji (Żywe Trupy, odkopywanie martwych tematów...).AC pisze:No ja gdyby nie amnestia to pewnie bym już był martwy
A nie lepiej w ogóle nie używać przekleństw, tak żeby nie musieć nic cenzurować?AC pisze:(...)nawet cenzuruję swoje posty gwiazdkami
...
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
To się jeszcze okaże... Bo wiesz jak to jest - to tak jak na odwyku. Niby wszystko ok, obiecujesz, że się poprawisz, nawet ci się udaje przez jakiś czas... A potem, jak się nadarza okazja, wpadasz w to z powrotem i nie możesz przestać Ale trzeba przyznać, że ostatnio mamy spokój na forum i nikt nie przegina ze spamowaniemDeep pisze:Czyli jednak amnestia nawróciła paru użytkownikow na dobrą stronę
PS. Odważni jesteście, tak się na spamerską libację umawiać w temacie, który prawie cały czas jest u góry listy... Lubicie igrać z ogniem
-
- Bosman
Ano umawiamy się. Ale teraz muszę powiedzieć to co Ty zwylke mówisz: A ja i tak się nie załapię. No cóż, 22 czerwca papiery do liceum trzeba złożyć, to i do domu pewnie dosyć późno wrócę, no i się nie załapię.Ravandil pisze:PS. Odważni jesteście, tak się na spamerską libację umawiać w temacie, który prawie cały czas jest u góry listy... Lubicie igrać z ogniem
...
-
- Bosman
- Kontakt:
No właśnie nie * ja * po prostu jestem trochę * zestresowany zawsze bo takie mam * po prostu * życie i nie ma to jak * sobie jakąś * * * * w * * do * * wiązankęHeimdall pisze:A nie lepiej w ogóle nie używać przekleństw, tak żeby nie musieć nic cenzurować?AC pisze:(...)nawet cenzuruję swoje posty gwiazdkami
To naprawdę rozwesela człowieka. Uffff, ale się komuś przez gg właśnie wygadałem, całe szczęście że wszystkie wulgarne słowa napisałem chwilę wcześniej tutaj jako kropeczki i tak ładnie jej to wszystko wyjaśniłem. Kamień spadł mi z serca
Przepraszam za ten osobisty offtop ale naprawdę nie mam tego komu napisać/powiedzieć w tym momencie....
-
- Bosman
Wartość zmiennej Klonera wzrosła, a co za tym idzie Tawerna rozszerza się. Jak tak dalej pójdzie to jedyny byt pozaplanarny, Eglarest, wejdzie spowrotem w atmosferę TRPG. Doniósł dzisiaj jeden z Klonofizyków.
A teraz z innej beczki. Czy u was też jest taka podła pogoda? Tzn. deszcz leje jak głupi, a że u mnie w domu dach jest z blachy to słyszę bardzo ciekawe efekty dźwiękowe. Poza tym jak wyjrzałem przez okno to zobaczyłem na drodze dość duży kawałek drzewa.
A teraz z innej beczki. Czy u was też jest taka podła pogoda? Tzn. deszcz leje jak głupi, a że u mnie w domu dach jest z blachy to słyszę bardzo ciekawe efekty dźwiękowe. Poza tym jak wyjrzałem przez okno to zobaczyłem na drodze dość duży kawałek drzewa.
...