A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka...
-
- Bosman
Re: A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka......
A ja mam w domu dwie zielone, łuskowate jaszczurki (tak, zmieniłem odpowiedź w ankiecie). Uczę teraz trzyletniego brata bić je po twarzy. A co, dzięki temu nie da się w przyszłości żadnemu BAZYLowi .
...
-
- Chorąży
Hmm.. Ja mam wieloryba i żółwia z McDonalda. Niestety nic nie przypomina Bazylego...
.
-
- Bosman
A więc jesteś biedny, to musi być dla Ciebie straszne przeżycie. Nie móc odreagować ciężkiego dnia rzucając sobie BAZYLem...Deep pisze:Hmm.. Ja mam wieloryba i żółwia z McDonalda. Niestety nic nie przypomina Bazylego...
...
-
- Mat
- Numer GG: 9599112
Wlasnie dopiero bede szukal.. Kiedys go widzialem... Jak tylko dorwe go to w podpisie bedzie liinkDeep pisze:GDZIE? ZA ILE?Elfin pisze:Dlaczego brzydka dziewczynka... A BAZYL moze i jest jaszczurka ale na pewno nie pluszowa... a tak wogole to kupuje sobie na allegro pluszowa jaszczurke z wywalonym jezorkiem aby nie zapomniec nigdy o TRPG...
Muszę go mieć! XD
-
- Chorąży
Wiesz jak mi trudno w życiu? Teraz tylko rozdrapaliście mi rany i posypaliscie solą... Idę się rzucić z balkonu....Heimdall pisze: Nie móc odreagować ciężkiego dnia rzucając sobie BAZYLem...
Albo nie! W garażu mam maskotki z dizeciństwa! Może tak jakiś Bazyl się zapodział?
.
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Ja miałem 4 takie fajne puchate zielone (i granatowe) BAZIE, ale porozdawałem. Pierwszego oddałem Danai, drugiego Longiunusowi, a trzeciego Ouzaru. Ostatni jest specjalny.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Bosman
No widzisz, ja mam lepszy model, bo z plastiku imitującego łuski, czyli bardziej podobne do oryginału .BAZYL pisze:Ja miałem 4 takie fajne puchate zielone (i granatowe) BAZIE.
...
-
- Mat
Na allegro nie znalazlem pluszowuych jaszczurek ale sa naszyjniki z roznymi kamieniami szlachetnymi... Chyba sobie kupie.. Ale szkoda ze z BAZYLem maja malo wspolnego...
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
To znaczy, że BAZYL, nie dość, że różowy i pluszowy, to jeszcze jest plastikowy?? Niech zmieni nick na BARBIE Ja niestety nie mam w domu nic, co by BAZYLA przypominało (aż dziw), ale za to znalazłem pluszową... wiewiórkę Od biedy można powiedzieć, że to taka imitacja Falki Ale to jest dobry pomysł - zrobić sobie gablotkę z zabawkami przedstawiającymi ekipę Tawerny i ew. forumowiczów... Ciekawe by to byłoHeimdall pisze:No widzisz, ja mam lepszy model, bo z plastiku imitującego łuski, czyli bardziej podobne do oryginału .BAZYL pisze:Ja miałem 4 takie fajne puchate zielone (i granatowe) BAZIE.
-
- Mat
Heh... Mogloby sie to pojawic w sklepiku Tawerny.. O ile by sie wogole dalo... Juz mam pomysl... Pluszowa jaszczurka w koszulce w napisem
http://www.tawerna.rpg.pl
Fajne kupilbym od razu..
http://www.tawerna.rpg.pl
Fajne kupilbym od razu..
-
- Bosman
Nie, ten mój jest zielony, plastikowy i straszny. Z pluszem ani różem nie ma nic wspólnego.Ravandil pisze:To znaczy, że BAZYL, nie dość, że różowy i pluszowy, to jeszcze jest plastikowy??
Ciekawe kogo przedstawiałby ten obrazek :Ravandil pisze:Ale to jest dobry pomysł - zrobić sobie gablotkę z zabawkami przedstawiającymi ekipę Tawerny i ew. forumowiczów...
...
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Połowę użytkowników z nami na czele.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Bombardier
- Numer GG: 9025892
- Kontakt:
Hmm...nie wiem czy ktokolwiek chciałby mieć pluszową imitacje Jelcyna...no chyba, żeby je w Rosji sprzedawać.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Ja Jelcyn
Brałbym ją sobie, wieszał na ścianie i tłukł mówiąc " a masz różowa maszkaro "
Wiesz jak to odstresować może
Brałbym ją sobie, wieszał na ścianie i tłukł mówiąc " a masz różowa maszkaro "
Wiesz jak to odstresować może
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Czerwona Orientalna Prawica
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
Ale to by była napełniona piniata czy pusta? Pełna cukierków czy gwoździ? Czy takie coś będzie można kupić na TRPG?
-
- Mat
Oo wlasnie AC... To jest genialny pomysl.. Moze oprocz ksiazek z fabulami itp. w sklepiku tawerny moglyby sie pojawic pluszowe jaszczurki... Sprzedawalnosc (fajne slowo ) bilaby rekordy... Ale ja na pewno kupie kubek (jak juz bedzie) i pluszowego BAZYLA... A pluszowego Jelcyna kupilbym tez i to z tego samego powodu co ALucard...
-
- Bosman
A ja mam drewnianego Jelcyna, bo mój dziadek w wolnych chwilach rzeźbi różne rzeczy (ma już dość dużą kolekcję karykatur, a dał mi tylko kilka) .
Może i znalazłoby się coś podobnego do BAZYLa...
Może i znalazłoby się coś podobnego do BAZYLa...
...