Miss Forum TRPG 2009
-
- Arcymod Tawerniany
Miss Forum TRPG 2009
Witam. Z powodu zmian w kodeksie karnym, związanych z wejściem do Unii Europejskiej, wybory miss w tym roku nie odbędą się. Serdecznie przepraszam wszystkich zainteresowanych. Może za rok będzie lepiej.
....
Ta, jasne
Aby uczestniczyć w konkursie należy się doń zgłosić lub ew. zostać zgłoszonym przez inną osobę (i wyrazić zgodę na swój udział) do dnia 23.12 (włącznie). Wszelkie zgłoszenia (tak siebie jak i innych... tak, można zgłaszać wiele osób na raz) proszę przesyłać tylko i wyłącznie na moje PW
Każdy uczestnik może wystawić tylko 1 avatar (robi to w chwili zgłoszenia się/akceptacji zostania zgłoszonym) i nie może już potem zmienić swojej decyzji, a ponadto zobowiązuje się używać go przez cały czas trwania konkursu.
Avatar zgłoszony do konkursu musi mieścić się w limitach nałożonych przez forum (100x100, 29 kilo) - avatary ustawione z pomocą Krwawej Trójcy nie mogą brać udziału w konkursie
W dniach 24-27.12 (włącznie) odbędzie się głosowanie na następujących zasadach:
- Głosy oddajemy TYLKO I WYŁĄCZNIE NA MOJE PW (GŁOSOWANIE JEST TAJNE!)
- Każdy oddaje głos na maksimum 3 avatary, przy czym ważna kolejność: 1szy awatar otrzymuje 5 punktów, drugi 3, a trzeci 1. (tak, ten punkt się nieco zmienił)
- Nie można głosować na siebie
- Bardzo mile widziana jest (przynajmniej krótka) argumentacja
- W razie remisu nastąpi dogrywka w dniach 28-30.12 (tak, zgadliście... włącznie)
31.12 około godziny 20 (lub następnego dnia w godzinach losowych w przypadku nikłej frekwencji) odbędzie się Uroczysta Gala Rozdania Nagród (które może będą, a może nie ;p) i Zakończenie Konkursu.
Wszelkie wątpliwości i zażalenia proszę składać na moje PW/GG - jestem na chwilę obecną jedynym organizatorem konkursu, a co za tym idzie tylko ja zajmuję się jego przebiegiem.
Ew. zmiany tego regulaminu będą wyraźnie ogłaszane w tym temacie
A oto już zgłoszone kandydatki:
MAd Phantom
Deep
Phoven
Falka
Sihamaah
Marz
No Name
Zaknafein
Ardel
Asthner
-
- Chorąży
-
- Bosman
Re: Miss Forum TRPG 2009
Stare czasy, aż się chce zapłakać ze wzruszenia. Tylko MAd, może jednak termin gali trochę inny? Bo w sylwestra pasjonować się będą pewnie tylko boty od Google. ;P
-
- Arcymod Tawerniany
Przeczytajcie to co jest tam w nawiasie ;p
-
- Bosman
- Numer GG: 0
Szukanie tego tematu w dziale społeczność forum nie przyniosło rezultatów. Ale spoko, grunt, że się znalazło
Zgłaszam się
Zgłaszam się
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
-
- Marynarz
-
- Tawerniany Księgarz
- Numer GG: 9053067
Tak się zastanawiam... Powiedzieć... Nie powiedzieć... Powiedzieć... Nie powiedzieć...
Nie powiedzieć. W sumie po co. Niech płaczą, skoro nie umieją czytać ze zrozumieniem
Nie powiedzieć. W sumie po co. Niech płaczą, skoro nie umieją czytać ze zrozumieniem
"Bądź ponad to, spraw by się przestał liczyć, to sobie wreszcie pójdzie. Bo jeśli się przejmiesz tym, co on wygaduje, i skupisz całą uwagę na walce z nim, to tym samym uznasz, że może mieć rację i wtedy będzie po tobie."
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Tak, wiem Oso, ale tutaj też się można pochwalić
Ech, każdego roku planuję przefotoszopować avka najlepiej jak się da, coś na wzór tego co było kiedyś ale lepiej, ale jakoś się nie zapowiada. No to zgłoszę się z tym zaraz. O.
Ech, każdego roku planuję przefotoszopować avka najlepiej jak się da, coś na wzór tego co było kiedyś ale lepiej, ale jakoś się nie zapowiada. No to zgłoszę się z tym zaraz. O.
-
- Tawerniany Księgarz
- Numer GG: 9053067
Ja bym się zgłosił, ale na forum jestem bardziej duchem, niż pełnoprawnym członkiem. Co za tym idzie, mam małe szanse na wysforsowanie się przed bardziej znanych rywali. Nie mówiąc już o tym, że nikt mnie nie lubi, bo literówki im podkreślam.
Poza tym, na forum przeważają faceci, a co za tym idzie ta przystojna twarz, którą widać po lewej (niezwykle udane zdjęcie, jeśli mogę tak nieskromnie powiedzieć), nie zawróci w głowach wystarczająco dużej liczbie głosujących
Poza tym, na forum przeważają faceci, a co za tym idzie ta przystojna twarz, którą widać po lewej (niezwykle udane zdjęcie, jeśli mogę tak nieskromnie powiedzieć), nie zawróci w głowach wystarczająco dużej liczbie głosujących
"Bądź ponad to, spraw by się przestał liczyć, to sobie wreszcie pójdzie. Bo jeśli się przejmiesz tym, co on wygaduje, i skupisz całą uwagę na walce z nim, to tym samym uznasz, że może mieć rację i wtedy będzie po tobie."
-
- Tawerniany Berserk
- Numer GG: 9350651
O_o a myślałem, że na tym forum widziałem już wszystko ;p ;p ;p
Har Har Har
-
- Arcymod Tawerniany
...ale wiesz, że to już 5ta edycja jest?
A zgłoszenia w tym temacie są same w sobie bez pokrycia - proszę przeczytać regulamin konkursu
-
- Kok
- Numer GG: 28552833
a co mi tam też się zgłaszam tyle że aktualny avek dobry nie jest ( czemu tylko 100X100!?) a innego nie chcę mi się robić..
00088888000
-
- Chorąży
-
- Bombardier
Też się zgłoszę
Nawet specjalnie na tą okazję dam sobie mój stary avatar z innego forum, który bardzo polubiłem
Nawet specjalnie na tą okazję dam sobie mój stary avatar z innego forum, który bardzo polubiłem
"Mistrz gry nie ma duszy! Sprzedał ją diabłu za tabelę trafień krytycznych!"
May the Phone be with you!
May the Phone be with you!
-
- Arcymod Tawerniany
Dziś ostatni dzień zapisów - kogo nie ma na liście w 1szym post'cie ten póki co nie został zgłoszony/nie zgłosił się.
-
- Chorąży
-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300
Dobra, dobra, nie jęczeć...
Już dawno nie zająłem ostatniego miejsca. :)
Już dawno nie zająłem ostatniego miejsca. :)
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
There is something to be learnt about irony here.