Dziękujęfds pisze:WW Kojarzy mi się z Winter Wolf, ale nie sądzę, żeby był zdolny przeżyć spotkanie z nią

To były W&W czy jakoś tak. Takie wafelkiEglarest pisze:hmm WW czy czasem nie bylo kiedys takich batonikow :d a moze chodzilo o WWW

Dziękujęfds pisze:WW Kojarzy mi się z Winter Wolf, ale nie sądzę, żeby był zdolny przeżyć spotkanie z nią
To były W&W czy jakoś tak. Takie wafelkiEglarest pisze:hmm WW czy czasem nie bylo kiedys takich batonikow :d a moze chodzilo o WWW
Albo chodziło tutaj o Palestynę jako krainę geograficzną, albo jak widać, ów pani nie wykazała się zbytnio wiedzą.eRyahXa0S/Darth Wojtex pisze:Najbardziej podoba mi sie fragment 'to niech wypierdalaja do tej swojej palestyny'. Zastanawiam sie, co ma palestyna do zydow, pomijajac powiedzmy fragment historii i pretensje.
Mhm... Racja. Taka nienawiść ma różne podłoża i to często nawet dla tej osoby, która nienawidzi nie są do końca jasne... Strach, obawy, przejścia, niejasne uprzedzenia... Mozliwe, że masz więcej racji niż się wydaje na pierwszy rzut oka. Nie znam psychologicznych uwarunkowań wywołujących to negatywne uczucie ale to wydaje sie bardzo prawdopodobne. Ktoś już mówił gdzieś, że brak akceptacji samego siebie prowadzi do tego, że ludzie głośno krzyczą głosząc nienawistne hasła. Idąc tym torem współczję wszystkim tym, którzy deklarują swą nienawiść do innych ras, wyznań czy ludzi o innych poglądach.Max Smirnov pisze:WW:
Hm, zastanawiam sie nad zjawiskiem rasizmu od lat... Jedyny sensowny wniosek do jakiego doszedlem to taki, ze ludzie lubia nienawidziec 'innych', to pozwala im sie czuc czlonkami grupy, czerpac sile i samozadowolenie z nienawisci. Druga przyczyna, moze nawet wazniejsza to paniczny strach, ktory czuja, moze przed zyciem, moze przed brakiem akceptacji, samotnoscia. Duzo latwiej fascynowac sie mordem niz potrafic wybaczac. Kompleks nizszosci sprawia, ze czuja sie gorsi, wiec tym glosniej staraja sie dowiesc ze sa lepsi, zwlaszcza sami przed soba... Sadze ze gdyby nie bylo ludzi skrzywdzonych nie byloby i rasizmu. I nienawisci w stosunku do kobiet tez, bo to tez jest jakas forma rasizmu, moim zdaniem.
Osobiście to upek mi się podoba - wciągający i łączący wszystkie postacie![]()
Wypowiedź Torrenta jest faktycznie nieco dziwna... ja tylko chcę dodać że nie mam nic do żółtków, mógłbym się nawet z nimi zakumplować... tyle że po prostu nie lubię ich stylu życia, nie rządu.Obelix pisze:Za to ty jesteś debilem, a ja nie lubię debili.
Tylko skończony komuch i tępak będzie oceniał cały naród po jego rządzie (na którego OMFG WYOBRAŹ TO SOBIE w tym przypadku wpływu nie mają żadnego). W takim razie co z nami i naszymi Tuskami i innymi kaczorami? Czy ty i ja oraz wszyscy tutaj tylko dlatego jesteśmy durniami?
Mam nadzieję że przemyślisz sobie jaką głupotę pieprznąłeś w miejscu publicznym i że przynajmniej przestaniesz być debilem. A najlepiej wróć tu za jakieś 4 lata bo na razie masz chyba z 12.
to chyba była ironia.Obelix pisze:Nie lubienie kogoś/czegoś (ale jego tolerowanie) to jedno, a chęć mordu na ludziach za to na co nie mają wpływu to zupełnie coś innego. Do ciebie Wevewolf nic nie mam.