Mój ulubiony polityk
![](./styles/WildWest/theme/images/bg-lastrow-2.jpg)
-
- Marynarz
- Lokalizacja: Negative Material Plane, Fortress of Regrets (Bytom)
- Kontakt:
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Ale za to najwybitniejszym mówcą jest Gadzinowski. W hongkongu.... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
![Obrazek](http://img126.imageshack.us/img126/651/usb1vg5.gif)
Nordycka Zielona Lewica
![Obrazek](http://img126.imageshack.us/img126/651/usb1vg5.gif)
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
A najwybitniejszym ekspertem inwestycyjnym - Gosiewski. Tylko on jest taki światły, by postawić stację intercity na wsi, gdzie to kompletnie nie przynosi zysków. Jeszcze coś chciał budować (nie pamiętam co), ale chyba mu się nie uda, bo mają go zbadać, czy mu nie postawić zarzutu niegospodarności
I wspaniały jest Oleksy - jak go nie było widać, to nie było, a jeszcze pokazał, że potrafi jeszcze błysnąć ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
-
- Marynarz
Ładna wieś z tej Włoszczowej. 11 tysięcy mieszkańców no, no!Ravandil pisze:A najwybitniejszym ekspertem inwestycyjnym - Gosiewski. Tylko on jest taki światły, by postawić stację intercity na wsi,
Mimo wszystko to jest miasto więc nazywaj reczy po imieniu.
Co do Oleksego to jakoś nigdy go specjalnie nie lubiłem, ale jak ostatnio wyszło na jaw co mówił to tarzałem się ze śmiechu po podłodze. "Jeżeli to nagranie jest prawdziwe to przepraszam" Ha, ha tak jakby nie pamiętał, że to wszystko powiedział. Zaraz zacznie się tłumaczyć jak Rywin, że był "nawalony".
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Fakt - niezręcznie się wyraziłem, miasto to miasto. Z grubsza chodzi o to, że to miasto jest zbyt małe, żeby aż w nim Intercity zatrzymywać, bo ciężko na tym jakoś zarobić (ktoś nawet wyliczył, ile osób musi wsiadać każdego dnia), co jest dziwne o tyle, że jakiś czas zamyka się kolejne połączenia. Z całym szacunkiem dla mieszkańców Włoszczowej - to raczej chybiona inwestycja.Zajcew pisze:Ładna wieś z tej Włoszczowej. 11 tysięcy mieszkańców no, no!Ravandil pisze:A najwybitniejszym ekspertem inwestycyjnym - Gosiewski. Tylko on jest taki światły, by postawić stację intercity na wsi,
Mimo wszystko to jest miasto więc nazywaj reczy po imieniu.
A co jeszcze do Oleksego, to po prostu dał popis. Szczególnie, że sam nie wie czy to nagranie jest prawdziwe. Zawsze może się tłumaczyć, że go goleń bolała i że był "niedysponowany"
-
- Marynarz
Dla chwili odprężenia powiem, że moje ukochane łódzkie Bałuty (jak dowiedziałem się w liceum) do 1905 roku były największą wsią na świecie i liczyły...100 tysięcy mieszkańców. Bo właściwie to nie liczba mieszkańców świadczy o mieście czy wsi, ale ich prawny status he,heFakt - niezręcznie się wyraziłem, miasto to miasto.
-
- Bosman
[offtop]
[/offtop]
Toś mnie zadziwił. Ja myślałem, żę jak wieś ma 3k mieszkańców, to już powinna być miastem, a ty mi tu wyjeżdzasz ze 100. tysiącami. Ja za to znam miasto, które ma 1,2 tys. mieszekańców (Szlichtyngowa).Zajcew pisze:Dla chwili odprężenia powiem, że moje ukochane łódzkie Bałuty (jak dowiedziałem się w liceum) do 1905 roku były największą wsią na świecie i liczyły...100 tysięcy mieszkańców.
[/offtop]
Ostatnio zmieniony sobota, 24 marca 2007, 20:53 przez Heimdall, łącznie zmieniany 1 raz.
...
-
- Mat
- Numer GG: 3030068
Zgodnie z definicją, wieś to miejscowość, gdzie większość stanowią rolnicy. Tak więc mogłyby być i większe wsie.
Co zaś się tyczy moich preferencji politycznych - chwilowo SLD, ale nie wiadomo co może wyniknąć z planów Kwaśniewskiego na nową partię centrolewicową.
Co zaś się tyczy moich preferencji politycznych - chwilowo SLD, ale nie wiadomo co może wyniknąć z planów Kwaśniewskiego na nową partię centrolewicową.
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
-
- Pomywacz
-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
Co do dyskursu o wsiach - zapraszam do Radzymina. 4.500 mieszkańców, prawa miejskie od 600 lat (niemal), a wszyscy dalej twierdzą, że to rus in urbe... Ale 4P to zmieni! 4P! 4P! Dziś na partyjnym blogu (p. o. oficjalnej strony partii) pierwsza część przedstawienia teatralnego o niej! Przeczytajcie - zagłosujcie!
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
Ronald Reagan? Józef Piłsudski? Z tych dzisiejszych to spoko wydają się Ludwik Dorn, Jarosław Kaczyński, Zbigniew Ziobro
Czemu? Bo na tego pierwszego głosowałem i fajnie gada (i pewnie też cośtam dobrego robi/robił), a pozostała dwójka zasłużyła się już w tym momencie znacznie na Polski, a jeszcze nie skończyli.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Czemu? Bo na tego pierwszego głosowałem i fajnie gada (i pewnie też cośtam dobrego robi/robił), a pozostała dwójka zasłużyła się już w tym momencie znacznie na Polski, a jeszcze nie skończyli.
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
-
- Bosman
- Kontakt:
-
- Bosman
- Kontakt: