CD Action

-
- Kok
- Numer GG: 0
Wsumie to mam gdzieś Smugglera i czy mnie ogląda czy nie... A jeśli jest gdzieś na tym forum ukryty i pisze a ja się z nim nie kłócę to oznacza że fajny koleś jest z niego... Co do błędów to uważam że większość ludzi ma gdzieś jak to wygląda byle by był sens oddany. Ja np. prawie w ogóle przecinków nie używam 

- Solarius Scorch
- Bosman

-
- Tawerniany Che Wiewióra
Popieram, ubić na miejscu i zakopać w nieoznakowanym miejscu. Ewentualnie, szczątki poćwiartować i rzucić dzikim psom na pożarcie.Solarius Scorch pisze:Falka, zabijamy?LOD pisze:o do błędów to uważam że większość ludzi ma gdzieś jak to wygląda byle by był sens oddany. Ja np. prawie wogule przecinków nie używam

-
- Marynarz
- Numer GG: 6299855

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
I nie przeszkadza Ci, ze wiekszosc ludzi uwaza Cie za analfabete?LOD pisze:Co do błędów to uważam że większość ludzi ma gdzieś jak to wygląda byle by był sens oddany. Ja np. prawie wogule przecinków nie używam :P
Jak Cie widza, tak Cie pisza, jak to sie mowi. A jak widza, ze nie umiesz pisac, tos analfabeta, ktory powinien do podstawowki wrocic.
Wierz mi, 'gdzies' to maja tylko Ci, ktorzy sami tak pisza. Teraz administracja bedzie miala na Ciebie oko - zostales ostrzezony. I jeszcze raz. I znowu...
Byly trzy ostrzezenia, teraz mozemy kasowac bez ostrzezenia Twoje posty nie spelniajace zasad ortografii i interpunkcji.
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

-
- Arcymod Tawerniany

Tak to wygląda nieco lepiejLOD pisze:W sumie to mam gdzieś Smugglera i czy mnie ogląda czy nie... A jeśli jest gdzieś na tym forum ukryty i pisze, a ja się z nim nie kłócę, to oznacza, że fajny koleś jest z niego... Co do błędów to uważam, że większość ludzi ma gdzieś jak to wygląda, byle by był sens oddany. Ja np. prawie w ogóle przecinków nie używam

Dlatego nie bądźcie ignorantami. Okażcie choć namiastkę szacunku dla nich i jeśli jesteście DYS-cośtam, to chociaż piszcie posty w WORDzie. On Wam wyłapie i poprawi błędy. Zajmuje to jakieś pół minuty więcej...

-
- Bombardier
- Numer GG: 9025892
- Kontakt:
Popieram, chociaż czasami sam robię różne błędy. Mój kumpel powiedział nawet kiedyś, ze przesadzam z przecinkami i wielokrotnie złożonymi zdaniami. [Proszę wrócić do tematu - dop. BAZYL]
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Numer GG: 9458038
- Kontakt:
Ra-V pisze:Wstep byś niszczył? Jedna z najbardziej wartościowych rubryk pisma to właśnie on (według mnie). A poza tym: Jaki reklamodawca sie zgodzi by coś do niej dokleić? (BTW.: Miałby za to gwarancję, że ktoś na niej zatrzyma wzrok)BearClaw pisze:Chociaz osobiscie wolalbym jakby dawali troszke inaczej doklejona plytke... Albo chociaz na innych stronach, a nie na wstepie albo spisie tresciChociaz tak na stronach reklam
(jak juz sie zniszczy, to niech pal licho reklame, ale nie pismo...).
![]()
Przepraszam, a czy szanowny kolega to czytać potrafi? Chyba wyraźnie napisałem, aby NIE niszczyć wstępu... I teraz to tylko podkreśliłem...

Chociaż to już akurat problem odrobinkę przeterminowany, ponieważ teraz płyty (przynajmniej DVD) pojawiają się w bardzo (jak dla mnie

Jeśli chodzi o Smugglera, to podobno znajduje się on, na jednym ze zdjęć w ostatnio dołączonym tiXo Maniaku, bodajże na stronie 134

Wszystko przemija w milczeniu, a milczenie spowija wszystko...

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Kok
Wszyscy? Zobaczyć go?! A co mi do tego?? Ot starszej daty człowiek (z tego co pisze) trudniący się w CDA. Nie widzę w tym nic nadzwyczajnego, a to czy istnieje, czy istnieje naprawdę, to owszem miło było by wiedzieć, ale mam to gdzieś. Co z tego że będę wiedział jak on wygląda? Ważne jest jak pisze m.in. AR.impostor pisze:I dla tego wszyscy chcą go zobaczyć na żywo. Legenda Smugglera żyje poprzez właśnie takie operacje w CDA

"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein

-
- Majtek
- Kontakt:
[quote="BearClaw"Jeśli chodzi o Smugglera, to podobno znajduje się on, na jednym ze zdjęć w ostatnio dołączonym tiXo Maniaku, bodajże na stronie 134
(chociaż już w numerze majowym, wypierają się tego jak ognia
). Mi się jednak wydaje, iż jest to prawdziwe oblicze, nieco wrednego przemytnika
[/quote]
Zupełnie jak mnie. Ot, starszy pan Smuggler (żeby nie powiedzieć Old Smuggler
) zdecydował, że się po cichu ujawni, po czym ale pożałował tego, bo żelazna kurtyna "Smuggie - reszta świata" opadłaby
. Chociaż, może być również, że faktycznie to nie on. W zasadzie niczego nie można wykluczyć. I ten tekst jest zaprzeczeniem samym w sobie.
A tak przy okazji - BearClaw, sorry, że poprawiam akurat Ciebie, homie, ale to jest TipsoManiak.[/quote]

Zupełnie jak mnie. Ot, starszy pan Smuggler (żeby nie powiedzieć Old Smuggler

A tak przy okazji - BearClaw, sorry, że poprawiam akurat Ciebie, homie, ale to jest TipsoManiak.[/quote]
per aspera ad astra... *Seneca*

-
- Marynarz
- Numer GG: 9458038
- Kontakt:
O rany... Kolejny z wadą wzroku, albo kiepską umiejętnością czytania...Luke76 pisze:A tak przy okazji - BearClaw, sorry, że poprawiam akurat Ciebie, homie, ale to jest TipsoManiak.
Nie, ten numer akurat nie jest TipsoManiak, tylko TyXoManiak od rocznicy...
X = 10 i tutaj zostało to bardzo widocznie podkreślone... Jakaś plaga braku umiejętności czytania? Luke co jest? Okularki

Wszystko przemija w milczeniu, a milczenie spowija wszystko...

-
- Marynarz
- Kontakt:
I o to właśnie mi chodzi! Smuggler jest według mnie mistrzem autoreklamy, a przy okazji skupia na sobie powszechną uwagę! (w sumie to jedno i to samo, ale fajnie to brzmi) Takie zjawisko imć Freud nazwałby Smuggleryzm...Luke76 pisze:żelazna kurtyna "Smuggie - reszta świata" opadłaby Wink. Chociaż, może być również, że faktycznie to nie on. W zasadzie niczego nie można wykluczyć. I ten tekst jest zaprzeczeniem samym w sobie.
Jak już wcześniej napisałem, SMG wyrósł na miano legendy, nowoczesnego mitu z którym nawet Myth Busters sobie nie poradzą!

-
- Majtek
- Kontakt:

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5879500
- Kontakt:
Ja CDA nie czytam z braku funduszy i nie odczuwam pragnienia ujrzenia Smugglera, chociaż muszę przyznać jak Impostor, że to człowiek, który wie jak się rozreklamować...
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe