Ogólnie to jest moja postać komiksowa, którą rysuję już od czasów gim. Skanera nie mam więc nigdy tego na kompa nie wrzuciłem, a i zrobiłem ów ten rysunek dzisiaj w paincie, bo nie znam się/nie stać mnie/nie umiem korzystać na/z programów graficznych. Jak wam sie podoba? Postać
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
LOD pisze:Ogólnie to jest moja postać komiksowa, którą rysuję już od czasów gim. Skanera nie mam więc nigdy tego na kompa nie wrzuciłem, a i zrobiłem ów ten rysunek dzisiaj w paincie, bo nie znam się/nie stać mnie/nie umiem korzystać na/z programów graficznych. Jak wam sie podoba? Postać
Jest mega wypasiona.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Odświeżam trupa ale mam taką postcrysisową fazę, ze na prawdę muszę tutaj trochę pobredzić, mniejsza juz z tym, ze będę potem tego żałować.
Nie przepadam za FPSami ale demo zwaliło mnie z nóg - na tyle, ze stary Phoven zamierza sobie zrobić dodaktowy prezent pod choinkę ;P. Tak więc, będąc nadal na fazie - prezentuje kilka screenów zrobionych w ciągu 10 minut - na high detalach* - przy minimalnych zacinkach (tylko w przypadku większych walk i wielu efektach jednocześnie**) przy uwaga 2x2,3 GHz i GF 7600 GT oraz 2GB ramu. Więc nawet na słabszym sprzęcie na prawdę mozna się zachwycić grafiką Crysisa. A jak juz ktoś ma molocha (i Vistę przy okazji ;P) to właściwie może wklejać screeny z gry zamiast pocztówek z wakacji. Na scrennach wszystko i tak wygląda pare razy gorzej więc tak gra już tak zasysa, że zaczynam sie o siebie martwić. ;P
Tam, dam, dam: Typowe krajobrazy Wielkiego Kryzysu lat 20 XX wieku Morskich opowieści... KABUM! Sekunda po KABUM! ;P Cóż za gustowne gwiazdy. Ta chatka puchatka miała przed chwilą dach. Kamuflaż to na prawdę fajna opcja w kombinezonie... Szczególnie kiedy robisz niewielkie dowcipasy koreańcom. ^^
Wszystkie screeny pochodzą z dema oczywiście ale jak dorwę pełną wersję to dopiero bedzie można zacząć sie zachwycać :]
*Są jeszcze te super elo wypasione very high'y ale do nich potrzeba na prawdę giganta.;P
** Oczywiście takiego problemu nie ma przy chociażby ustawieniach medium.
Doobre. Mój komp to obecnie Intel Core2Duo, 2 GB ramu i karta graficzna Radeon 9600Pro*. Mi Crysis ledwo dźwiga na niskich przez kartę, ale już spooro kasy uzbierałem i kupuje GeForce'a 8800. Narazie z nowszych gier poluje na Unreala III i Gear of War. Ostatnio dorwałem wiedźmaka. Moze za jakiś czas fundnę se troche dobrzej grafiki. W Crysisie oczywiście.
Początkowe lekcje nie traktują o mandze, więc ok A znacie coś więcej? Lekcje innych stylów rysunku? Nie zamierzam się uczyć tego na poważnie, ale fajnie ładnie umieć narysować coś czasem
Ostatnio zmieniony niedziela, 23 grudnia 2007, 23:01 przez Sihamaah, łącznie zmieniany 1 raz.
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Jestem po egzemach, więc rysuję i to całkiem sporo.
Jak to z każdym rysunkiem potrzebna jest inspiracja albo zlecenie. Zwracam się to piszących arty i potrzebujących grafiki. Pomóżmy sobie nawzajem. Wy napiszecie ja narysuje. : )