Gliwice nadają ton!
Taki żarcik
Kto zrozumie, ten rozumie
Deep- posty zerżnięte z tbx'a
[quote"Marcin"] Update:
Sklep w GCH
na samym dole, w piwnicy... stoisko tytoniowe
do tego Wos 6.5zł za 5g.
Samuel Gawith 10.5zł za 10g
królewska ~3zł
Alpina była ale wybyła 5.5zł za 10g
Mały handel koło rynku na ulicy BASZTOWEJ
stoisko tytoniowe w środku pawilonu
medyk 2zł za 5g
gawith i spółka 6zł za 10g
duzy medyk- 9.5
i ciekawostka z opakowania medyka
Dystrybutor w Polsce:
SIVORI POLAND tel 601-444-362
444-100 Gliwice ul. Powstańców Warszawy 1/1
będę musiał to sprawdzić
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
[/quote]
Też będę musił to sprawdzić
[quote"Haytoon"]dodam jeszcze ze w gch-u mozna kupic wilsony takie jak:
Apricot
Honey&Menthol
Irish Coffee
Menthol
Raspberry
Rum&Blackberry
oraz Vanillia...[/quote]
[quote"Kronos"]Ja jeszcze dodam jeden rodzaj do postu kolegi, ostatnio widziałem tam WoS Lemon Grove[/quote]
[quote"Mateusz"]a w pawilonie na basztowej widziałem ostatnio dużo metaowych okrągłych puszeczek z Samuela Gawitha
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
ja kupiłem banana i uczucia mieszane
SG Banana - 5,70 zł / 10g[/quote]
[quote"Mateusz"]dziś dodałem do kolekcji mojej małej McChrystalsa Highland Ice Snuff 8g za 1,65 zł (na allegro po 5 zł są) a cena taka niska pewnie dlatego że importowana przez firmę z gliwic
WoSy 5 gramowe są po 5 zł
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
[/quote]
[quote"PiO"]Dziś byłem w gliwickim markecie ARENA i w INMEDIA widzialem kilka tabak. Ceny stosunkowo wysokie od 3.5zł do 8zł widziałem:
Gletscher Prise
Löwen-Prise
Gawith Apricot
Gawith Cola
Red Bull duzy
Medicated No.99 5g[/quote]
[quote"83hXc"]Dziś byłem w GCH zobaczyć, jak się sprawy mają. A więc - są obie Ozony - po 5,50 PLN, są również duże Red Bulle, też coś koło 5 PLN. Doszły nowe WoSy - był Prime Minister i Royal George oraz starsze gatunki. Nie będzie problemów z zamówieniem jakichkolwiek WoSów dostępnych w Polsce. Co ciekawe - cena ich spadła do 5 PLN. Za tyle też kupiłem WoSa Extra Mentol - w dużym opakowaniu! Został równiez SG Wild Duck - jeszcze importowany przez CiT, czyli z oryginalną angielską nakleją - również 5 PLN(jeszcze kilka miesięcy wstecz kosztował 11 PLN). Niestety brak tabak do żucia, być może przyjdą niebawem(mam taką nadzieję). Z ciekawostek - jest tam fajna ruchoma(coś jak metronom) reklama Poeschla z obrazkiem 3D na którym to gościu raczy się Gawciem. Oczywiście jest to tylko element wystroju
[/quote]
[quote"carlas"]Ostatnio wraz z kolegami odbylem pogawedke z wlascicielem sklepiku w GCHu, swoja droga bardzo milym panem, i z tego co mowil od czerwca ma byc dostepna poczatkowo jako probka, a potem (oczywiscie jesli sie dobrze sprzeda) na stale jakas nowa tabaczka, niestety pan nie potrafil sprecyzowac dokladnie o co chodzi- tak wiec trzeba sie uzbroic w cierpliwosc.
Jesli chodzi o aktualne tabaki, to mamy do wyboru caly asortyment WoSów, ostatnio pojawily sie Irish Coffe, Irish Toast, Menthol&Cherry. Do tego standardowe Gawith Apricot, Cola, Gletcher, Lowen, Ozona Cherry i Spearmint, Chapmany- Strong, Vanilla i Virginia, a takze (jesli mnie wzrok nie myli, bo dotychczas nie mialem okazji ich sprobowac) Doppelaroma i KÖNIGSPRISE.
Sklepik odwiedzam bardzo czesto, takze jesli cos nowego a niespodziewanego sie pojawi, postaram sie o tym poinformowac
[/quote]
Deep, może kiedyś się spotkamy w jakiejś trafice
Właśnie sobie machnąłem mieszankę "Mam to dam", czyli Red Bull, Gawith i Lowen. I wyszedł taki mocniejszy Rycerz Widmo.
W Zakopcu kumpel kupił w RUCHu
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
I dzięki temu tabaczę...
RB kupiłem w połowie lutego, została mi jakaś 1/5 opakowania. Lowena kupiłem 1,5 miesiąca temu, mam jeszcze jedną trzecią. Gawitha mam coś koło miesiąca, i mi dopiero zeszła połowa...
Edit:
Coś mi cytowanie nie chce działać...
Od dziś płacę Eurogąbkami.