a z tych bardziej znanych to ..... cholera dużo jest tych co lubię ale chyba najbardziej i najlepiej mi się gada z markiem Siwcem, Grześkiem Napieralskim i Leszkiem Milerem.
Aha. To korzystając z okazji: wycofuję to co napisałem, nie jestem zadowolony z PO i nigdy więcej na nich nie zagłosuję. Nie wiem co mi przyszło do głowy, że wtedy próbowałem ich bronić.
"Mistrz gry nie ma duszy! Sprzedał ją diabłu za tabelę trafień krytycznych!"
Co do PO odnoszę wrażenie ze wielu porządnych ludzi zepsuła tam władza. Co do samej partii to jest to partia typowo PRowa i bezprogramowa tak na prawde.
Polecam czytać wypowiedzi Janusza Korwina Mikke. Nie trzeba się z nim zgadzać i go popierać, ale ten człowiek jest dla mnie źródłem nieograniczonej rozrywki. Ciągle bawi jakimś dziwny porównaniem. Zdecydowanie ten polityk nie kojarzy mi się negatywnie :>
A mi się Korwin kojarzy negatywnie tak jak Niesiołowski i co z tego ze mają kapitalne teksty ale niczym się z tym nie odróżniają od drecha z pod bloku. Chamstwo z tym kojarzą mi się takie postaci. natomiast jest inna postać z nazwiskiem Korwin, Korwin Piotrowska która nie jest politykiem co prawda a też jest kopalnią tekstów i to na poziomie bez chamstwa.