OFC, że nie jest! Do szkoły nigdy nie chodziłeś? Wstyd! U nas dyrektor w pierszym tygodniu zorganizował apel na ten temat i skonfiskował dwie z nieodpowiedniej połowy XIXw. TTF, dude. BTW, kupiłem dziś Gawith Apricot i był to bardzo udany zakup. Co do sprzedaży nieletnim: udało mi się dziś za 7. może razem... cóż, wBrzoza pisze:lol to tabakiera z XX wieku abo broń boże z XXI to już nie jest oryginalna. WTF, dude.Matysz pisze:A ma ktoś z was tabakierę? Niekoniecznie oryginalną z XIX w., o samoróbki też pytam (bo słabe te plastykowe opakowania, kołeczek od zatyczki w moim Red Bull'u już nie działa praktycznie, jedyna zaleta takiego plastyczka to to, że pod lampkę widac ile boskiego proszku zostało)?
centrum (Wawa), w dzień, to pewnie i osiemdziesięciolatków sprawdzają, byle uniknąć przypału
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
EDIT: kumpl był u mnie i jak zwykle dorwał maskę p-gaz. Siedzi w tym gumiaku i pyta: "A czuć przez to zapachy?", to mu dałem otwartą z boku tabakierkę Redbulla i mówię mu, żeby powąchał. Mocno powąchał. Wie ktoś, jak wygrzebać ćwierć pudełka z filtru maski? Trząsanie nie działa
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)