Polska jednym z najbardziej tolerancyjnych krajów? Ha ha ha niezły dżołk. Więszkość "tolerancyjnych polaków" uważa że padał to pedofil i ogólnie nie kochają ich słowo żyd traktowane jest jak obelga a część polaków jak słyszy kogos rozmawiajacego po rosyjsku to myśli że komuch przyjechał polaków szpiegować.AC pisze:Polska nadal jest jednym z najbardziej tolerancyjnych krajów na świecie - łażą po ulicy różni dziwni ludzie a jednak im się nie rozwala domów ani nie strzela do nich jak w innych krajach. Nie pali się samochodów, cośtamglobaliści nie rozwalają miast, homoseksualizm nie jest karany śmiercią... ile więcej przykładów dać na to, że nasz kraj jest tolerancyjny?
Niestety nikt nie zaproponował co powinno być zamiast katolicyzmu na lekcji religii. Oczywiście można w ogóle wywalić lekcję religii ze szkół, ale wtedy pewnie będzie jeszcze więcej osób chodziło do kościołów i jeszcze więcej będzie im wierzyło w sprawach które nie należą do wiary. Od wieków kościół pomagał Polsce istnieć - trwać, czemu mielibyśmy się odwracać teraz?[/quote]
Acha czyli jak usuniemy religje ze szkół to sie odniej odsuniemy mimo iż ze wiekszośc uczniów na religji po prostu opierdala się. Ja za cały rok edukacji z religji dowiedziałem się że jest święty Alfon św. Reniek i to że "borówa" zaznacza statki przy brzegach a "jedynki" stawia w rogach. A to i tak całkiem dużo jak na moją klase. Po drógie wiekszości urzytkowników forum chodziło o to że głupotą jest aby religja liczyła sie do średniej a nie oto żeby ją usuwać.