![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
A propos Świat - zobaczcie
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pozdrawiam!
Gdzie się podziały tamte bluźnierstwaaa... Kiedyś to przynajmniej oryginalne były, a teraz? Odgrzewane kotlety.Wielkanoc? To święto o tym, ze jakieś żydowskie zombie otworzyło sobie grób?
Mam dla ciebie złą wiadomość. Nie zdziwię się po śmierci. Generalnie jedyne co zrobię po śmierci to zgniję. Ale jak już wierzysz sobie w tego swojego bożka, to chociaż spróbuj mi udowodnić że ty masz racje a nie muzułmanie, żydzi czy buddyści.Szary Kocur pisze:Gdzie się podziały tamte bluźnierstwaaa... Kiedyś to przynajmniej oryginalne były, a teraz? Odgrzewane kotlety.Wielkanoc? To święto o tym, ze jakieś żydowskie zombie otworzyło sobie grób?
Wesołych świąt zmartwychwstania Jezusa Chrystusa, Pana Naszego (a jak ktoś mówi, że jest inaczej, to się po śmierci mocno zdziwi chłe, che, che)! Oby nadchodzący rok obfitował w dobrą fantastykę i wszelakie zmiany na lepsze.
Szary Kocur
PS. Czemu, do cholery, gdy chcę kliknąć w sondzie, że lubię Wielkanoc, to mi błąd wyskakuje? [Bo może nie lubisz? - dop. BZL]
Tak? Cóż, do czasu twojego pojawienia się w tym temacie spokojnie życzyliśmy sobie wesołych świąt. Potem pojawiłeś się ty i chamskim stwierdzeniem zepsułeś powietrze. Ja już wolę taką walkę.To wy sami z sobą walczycie.
Łał, dwóch oszołomów na 30 tyś. Sądzę, że w liczebności świrów, prześcigają ich (księży) nawet hodowcy rybek akwariowych.Wasi księża mieszają się w politykę i mieszają w nią nawet swoje świętości (vide grób pański w Łodzi czy Rumii), więc jak się tu z was nie śmiać?
Chyba sam nie wiesz co mówisz... Dwie parafie to więcej niż dwoje księży. To po pierwszeŁał, dwóch oszołomów na 30 tyś. Sądzę, że w liczebności świrów, prześcigają ich (księży) nawet hodowcy rybek akwariowych.Wasi księża mieszają się w politykę i mieszają w nią nawet swoje świętości (vide grób pański w Łodzi czy Rumii), więc jak się tu z was nie śmiać?