A co sie stało z tymi starymi wydawnictwami? Czemu ich juz nie ma na rynku? Oj no chyba nie były wystarczająco dobre...Solarius Scorch pisze:
Moim zdaniem najlepsze nie jest - może i najbardziej profesjonalne, zdecydowanie najlepsze obecnie, ale do niektórych starych wydawnictw im daleko. Może i nostalgia przeze mnie przemawia, ale wydaje mi się, że to jednak nie ta ekipa, nie ten poziom geniuszu.
CDA nie kupuje juz od dość długiego czasu bo już nie gram tyle (a jak już to w pare kultowych tytułów które chyba nigdy mi sie nie znudzą) ani nie interesuje się już tak komputerami (ot poczytać sobie, popisać, znaleść jakieś info gdy potrzeba itp.) więc szkoda mi kasy na pismo które jest mi nie potrzebne. Ale mimo wszystko uważam CDA za bardzo dobre pismo. Do tej pory zdarza mi się wsiąść któryś numer z całkiem pokaźnego stosiku (który od lat zajmuje to samo miejsce na półce) i czytać od deski do deski. Spędziłem przy nim naprawdę dużo czasu i nie był to czas stracony.
Kurcze aż normalnie wezbrała we mnie chęć kupienia sobie kontrolnie chociaż jednego nowego numeru żeby zobaczyć co tam u nich słychać