Jak często zaglądacie na forum Tawerny RPG?

-
- Majtek

-
- Marynarz
- Numer GG: 4340922
- Kontakt:
Jako że jestem na tym forum dopiero od tygodnia to zaglądam do niego codziennie. Ale jak znam życie to z czasem mój zapał opadnie ( tak samo jak przestałem "pakowac" odchudzać się nie przelkimac czy pić mniej koli ) i te wizyty z czasem staną sie mniej regularne.
This is it, here I stand
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real

-
- Majtek
- Numer GG: 7260540

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575

-
- Pomywacz
- Numer GG: 3273175
- Kontakt:

-
- Bombardier
- Numer GG: 9025892
- Kontakt:

-
- Marynarz
Żeby być na bieżąco na jakimkolwiek w miarę rozwiniętym forum, to ostatecznie kilka razy w tygodniu wypada tam zajrzeć.
Ja tu jestem od bardzo niedawna, ale już widzę, że będę codziennie:D
Przy okazji: witam wszystkich forumowiczów !! Czy jest tu jakiś temat do przywitań (wiecie, nie chcę się narażać pierwszego dnia
).
Przy okazji: witam wszystkich forumowiczów !! Czy jest tu jakiś temat do przywitań (wiecie, nie chcę się narażać pierwszego dnia

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Witaj. Jak chcesz sie przywitac z wszystkimi oficjalnie, to tu masz odpowiedni temat:-Koval- pisze:Żeby być na bieżąco na jakimkolwiek w miarę rozwiniętym forum, to ostatecznie kilka razy w tygodniu wypada tam zajrzeć.
Przy okazji: witam wszystkich forumowiczów !! Czy jest tu jakiś temat do przywitań (wiecie, nie chcę się narażać pierwszego dnia).
http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtopic.php?t=1398
Aha, piec zlotych sie nalezy

Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Ja tam biore w lape bez opodatkowania, ale jak BAZ sie dowie to Ci naliczy jakies 1000000%. Tradycyjnie.-Koval- pisze:To już jest z VAT-em czy muszę doliczyć podatek
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
-Koval- pisze:Aż strach się zapytać, kto to jest BAZ...

BAZYL to ZLO ktore wisi nad tym forum, niczym chmura burzowa. Sprawia ze nie znasz dnia ani godziny. Potrafi ciac posty albo robic [dop.], a co najgorszy potrafi tez UPOMINAC.

Mimo to jest moim ulubionym podwladnym