Nie, nieetam. Po prostu popełniłem BŁĄD. Duuuży błąd. po prostu nie powinienem dawać prac początkowych, tylko to, czym naprawdę będę się mógł pochwalić. No i to moje szczeniackie przekonanie, wyniesione z forum dla antytalentów plastycznych, że "Jak coś wkejam to macie chwalić i kropka!", pomieszało mi nieco w głowie

. Ale postaram się to naprawić. jak tylko będę mógł. Zapewne powiecie, że uciekam z podkulonym ogonem tłumacząc się wykrętnymi kłamstwami, ale naprawdę nie będę mógł wam nic pokaza ani podesłać conamninej do... 5 czerwca. o co biega? Ano mam egzamin kwalifikująy do Liceum, od którego zalezy, czy trafię do fajnej szkoły w którj będę mógł rozwijać swoje zainteresowania 9plastyczne, a jakże), czy dołączę do ciemnej masy antytalentów. no i tyle. Starzy są bardzo ostrzy pod tym względem i najzwyczajniej w świecie... Wynieli mi monitor z pokoju

. No i masz. jak można używać tabetu nie widząc co się rysuje, a już o przeżuceniu jakiegokolwiek pliku z tego komputera nie ma mowy. Wiem, że brzmi to absurdanie, ale takich mam własnie starych.

. No i nic. Jeśli tyko będę mógł od razu zamiesczę coś porządnego. Ale jak tak to nie mogę. Sorsa. A Dziadek faktycznie niehlujny,a żarty nie wybredne. po prostu poczucia humoru moje i Brzozy są chyba skrajnie różne i tyle. Nie każdy będzie się śmiał z tego samego żartu tak samo

.