Chodź do pancia, magiczny przedmiocie!

Kącik poświęcony jednemu z popularniejszych systemów w Polsce. Zarówno edycji pierwszej, drugiej jak i autorskim modyfikacjom.
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Re: Chodź do pancia, magiczny przedmiocie!

Post autor: BLACKs »

No tak ale ustalmy że Św. Graal jest wyjątkiem od reguły :D. A rozbijacz Czaszek przypadkiem nie błąka sie gdzieś po świecie (chyba że coś źle pamiętam :D)
Nie, teraz jest w lapach Valtena, ale ambitni gracze zawsze moga mu spuscic lomot 8). W kaciku Warhammera kiedys probowalem zapelnic luke poteznych artefaktow w ktoryms artykule, jest tam dosc ciekawy miecz i dosc ciekawa ksiega wiedzy tajemnej.
A do twojej zwykłej wypowiedzi, dokładnie to co napisałem w temacie. Tylko czemu nie polowania na demony :), oczywiście pod pretekstem, bo co za normalny gracz z chęcią by się rzucił na przygodę gdyby miał się mierzyć z np. Księciem Demonów :D.
Znam jednego. Serio. Gdybys dal mu taka okazje to bylby wniebowziety. Az dziwne, ze nie gra zabojca demonow. ^^
Hiro
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 5761430

Post autor: Hiro »

BLACKs pisze:Nie, teraz jest w lapach Valtena, ale ambitni gracze zawsze moga mu spuscic lomot 8). W kaciku Warhammera kiedys probowalem zapelnic luke poteznych artefaktow w ktoryms artykule, jest tam dosc ciekawy miecz i dosc ciekawa ksiega wiedzy tajemnej.

Ciężko powiedzieć że jest w "łapach", chyba że posłużymy się twierdzeniem dosłownym :), w zimnych leżących nieruchomo łapach :). Muszę znaleźć ten artykuł bo postanowiłem moim kultystom dać znaleźć trochę magicznych przedmiotów a te z Księgi Spaczenia, wydają mi sie na razie zbyt potężne.

Ogólnie nie lubię Valtena, uważając go za jeszcze jeden dowód, że kult Sigmara jest jednym wielkim dowcipem i wymówką przeciw wojnie domowej :D (chociaż samego Sigmara lubię ale jako człowieka :P)
BLACKs pisze:Znam jednego. Serio. Gdybys dal mu taka okazje to bylby wniebowziety. Az dziwne, ze nie gra zabojca demonow. ^^
No cóż normalnego gracza :D, różni ludzie się zdarzają a i inni mają różne głupie pomysły. Jak pikowanie na ciężarówkę zakrytą płachtą bez wiedzy ilu tam może być wrogów (ot mój głupi pomysł w GSie :D)
Obrazek
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Ciężko powiedzieć że jest w "łapach", chyba że posłużymy się twierdzeniem dosłownym :), w zimnych leżących nieruchomo łapach :).
Tak, chodzilo mi o twierdzenie doslowne. ;>
Muszę znaleźć ten artykuł bo postanowiłem moim kultystom dać znaleźć trochę magicznych przedmiotów a te z Księgi Spaczenia, wydają mi sie na razie zbyt potężne.
Jak te z Ksiegi Spaczenia wydaja Ci sie zbyt potezne, to radze nie szukac mojego artykulu, bo walniesz rotfla i wrocisz do Ksiegi Spaczenia ; ).
ODPOWIEDZ