Imie: Porucznik
Ranga: Musha Belly
Poziom: 10
Żywotność: 100
Dowodzi szpiegowskimi odziałami BAZYL'a. Choć jego inteligencja i zmysł strategiczny stoją na BAAAARDZO wysokim poziomie nie potrafi walczyć. Gdy ktoś znisczy jego czołg

Co jak co, ale mi to nie przypomina Plusz Pokemona, tylko Plusz Falkę... też takie wiewiórzaste... a jak jest adminką, to kto wie, czy czegoś nie knuje z pluszową jaszczurką BAZYLem.Hiro pisze:
Nazwa: Pluszz Pokemon
Chcę to zobaczyć! Wyślijcie mi zdjęcia z krucjaty anty-pluszowelKeyhell pisze:Tchórze! Zamiast szpiegować choćmy na wojnę! Na co jeszcze czekamy?! Tyle informacji wystarczy! Na pochybel chędożonym pluszom!
BAZ nie musi zaprzeczać Twoim słowom. On zaprzeczy Tobie i to wystarczy, byś nie miał wstępu na forum, przynajmniej na jakiś czasAzrael666 pisze:
Zauważyliście, że BAZYL nie zaprzecza? Najwidoczniej moji informatorzy mają rację... jeden z nich....
wczoraj nie wrócił... boję się, że ja będę następny.
Obawiam się, że z taką ortografią jak w tym zdaniu, możesz najwyżej walczyć z "plószowom jaszczórkom". Nie żebym był złośliwy :>Keyhell pisze:Tchórze! Zamiast szpiegować choćmy na wojnę! Na co jeszcze czekamy?! Tyle informacji wystarczy! Na pochybel chędożonym pluszom!
Mam wrażenie, że to może się przerodzić się w to, co się dzieje przy okazji komunistycznych rewolucji - obala się znienawidzonego tyrana tylko po to, by jakaś grupa objęła władzę, a z której to wyłoni się kolejny znienawidzony tyran :>Straszne... Działa Navarony i szeregowiec Ryan to przy tym przezycia pięciolatka. Póki co prowadzimy ataki z ukrycia. Straty sa minimalne, a i czuje, ze wkrotce z pluszowego tronu strącimy zlego
Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że jeśli zalinkować ten temat odpowiedniej instytucji, to musieliby zrobić w tym temacie masowy detox ;]Azrael666 pisze:
To tylko pogłoski, ale on... potrafi zamieniać się w kota!
Obawiam się, że z taką ortografią jak w tym zdaniu, możesz najwyżej walczyć z "plószowom jaszczórkom". Nie żebym był złośliwy :> [/qoute]Ravandil pisze:Keyhell pisze:Tchórze! Zamiast szpiegować choćmy na wojnę! Na co jeszcze czekamy?! Tyle informacji wystarczy! Na pochybel chędożonym pluszom!