A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka...

Taferna PGR
ODPOWIEDZ

Czy zły BAZYL taki jest (różowa pluszowa jaszczurka)??

tak
200
76%
nie
64
24%

Liczba głosów: 264
Heimdall
Bosman
Bosman

Re: A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka......

Post autor: Heimdall »

Postanowiłem zaznaczyć odpowiedź na tak i tym sposobem zagłosowałem dwukrotnie ;).
BAZYL, nie możesz koszystając ze swoich potężnych mocy moderatorskich zamienić nazw odpowiedzi. Tzn. z tak zrobić nie i vice versa?
...
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Heimdall pisze:BAZYL, nie możesz koszystając ze swoich potężnych mocy moderatorskich zamienić nazw odpowiedzi. Tzn. z tak zrobić nie i vice versa?
Oczywiście ze bym mógł, ale autorka tego tematu za to odgryzłaby mi głowę... Nie żebym nie chciał, ale szkoda mi jej zębów... ;-)
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

BAZYL pisze:Postanowiłem, że wyjdę Wam naprzeciw i pozwolę się zrehabilitować, korzystając z możliwości jaką daje nowe forum. Od tej pory każdy może zmienić swój głos w ankiecie zamiast złej odpowiedzi tak zaznaczając poprawną odpowiedź nie.
Skrzętnie wykorzystałem BAZYLowy dar i zaznaczyłem oczywiście... tak :) A co, też chcę mieć od życia trochę złośliwej satysfakcji... Żeby BAZYL mógł coś na to poradzić, musi uruchomić swoje tajne konta (mówiliśmy gdzieś wyżej o tym) i zagłosować wszystkimi kolejny raz na "nie" ;)
Heimdall pisze:Postanowiłem zaznaczyć odpowiedź na tak i tym sposobem zagłosowałem dwukrotnie ;).
BAZYL, nie możesz koszystając ze swoich potężnych mocy moderatorskich zamienić nazw odpowiedzi. Tzn. z tak zrobić nie i vice versa?
Lepiej nie prowokuj, bo BAZYL może zrobić swoimi moderatorskimi mocami znacznie więcej... I nie chcesz się przekonać co... Jeśli chcesz jeszcze korzystać z forum :P Ale jednego nie zrobi - nie edytuje swojej różowo-pluszowatości - i to niekoniecznie chodzi o wygląd, tylko o charakter :P (tu zacytuję genialnego ppsora od wf: "Jak mówię blondyna, to nie chodzi mi o kolor włosów, tylko o psychikę... Tego się nie ukryje". Pasuje jak ulał :D )
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

A mnie jedna rzecz nurtuje. Tak - 77% głosów. Nie - 22 procent głosów. 77+22=99. Gdzie pozostały 1%? Ha BAZYL go pewnie ukrył!
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

Kliknalem i sie naprawilo. 77%tak/23%nie. :D
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Kontakt:

To dlatego, że wybrałeś jedyną słuszną odpowiedź :)
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

BAZYL pisze:To dlatego, że wybrałeś jedyną słuszną odpowiedź :)
To dlatego ze WIEM, ze nie jestes zadna rozowa jaszczurka. Jestes cycasta blondyna.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Sir_Ernest_Torrmer
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 8009826

Post autor: Sir_Ernest_Torrmer »

Szelmon pisze:
To dlatego ze WIEM, ze nie jestes zadna rozowa jaszczurka. Jestes cycasta blondyna.
Zaproponuję kompromis:

Pluszowa, cycata, różowa jaszczurka o blond włosach :lol:
Opowiadania, wiersze itp. krótko mówiąc biblioteka zapraszamy - http://www.alibrary.webd.pl/index.php?id=glowna

http://world4.knightfight.pl/?ac=vid&vi ... &ref=flink

Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Szelmon pisze:
Zapomniałeś dodać, że brzydka
.
Sir_Ernest_Torrmer
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 8009826

Post autor: Sir_Ernest_Torrmer »

Nie chcę nikogo urazić ale czy to oznacza że BAZYL to samica ??? :|
Opowiadania, wiersze itp. krótko mówiąc biblioteka zapraszamy - http://www.alibrary.webd.pl/index.php?id=glowna

http://world4.knightfight.pl/?ac=vid&vi ... &ref=flink

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Sir_Ernest_Torrmer pisze:Nie chcę nikogo urazić ale czy to oznacza że BAZYL to samica ??? :|
Niestety, nie znamy nikogo kto byłby w stanie to stwierdzić. To jakiej BAZYL jest płci wie chyba tylko sam zainteresowany, może jeszcze jego rodzice... zaraz, czy BAZYL ma rodzinę?
...
Deep
Chorąży
Chorąży

Kurdę, zmieniłem głos na nie' i znowu sie ten 1% zgubił. Na podatek go oddaliscie czy jak?
.
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Kontakt:

Brawo, brawo - widzę że proporcja prawidłowych odpowiedzi, do nieprawidłowych stale rośnie... Jestem z Was dumny 8)
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

BAZYL, ja ciebie być może rozczaruje, ale ta proporcja nie rośnie dlatego, że userzy nagle przejżeli na oczy. Tu chodzi o to, że oni chcą abyś im założył spamerską grupę. Ja wiem, że rzeczywistość boli, ale ten różowy plusz na pewno pomoże ci się pogodzić z okrutną prawdą.
Deep
Chorąży
Chorąży

Perzyn pisze:BAZYL, ja ciebie być może rozczaruje, ale ta proporcja nie rośnie dlatego, że userzy nagle przejżeli na oczy. Tu chodzi o to, że oni chcą abyś im założył spamerską grupę. Ja wiem, że rzeczywistość boli, ale ten różowy plusz na pewno pomoże ci się pogodzić z okrutną prawdą.
A cicho ty :P
Poza tym jak wiadomo od dawna Bazyl nie jest pluszową jaszczurką tylko brzydką dziewczynką
.
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

Dlaczego brzydka dziewczynka... A Bazyl moze i jest jaszczurka ale na pewno nie pluszowa... a tak wogole to kupuje sobie na allegro pluszowa jaszczurke z wywalonym jezorkiem aby nie zapomniec nigdy o TRPG... :D :P
Deep
Chorąży
Chorąży

Elfin pisze:Dlaczego brzydka dziewczynka... A BAZYL moze i jest jaszczurka ale na pewno nie pluszowa... a tak wogole to kupuje sobie na allegro pluszowa jaszczurke z wywalonym jezorkiem aby nie zapomniec nigdy o TRPG... :D :P
GDZIE? ZA ILE?
Muszę go mieć! XD
.
ODPOWIEDZ