A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka...
-
- Bosman
Re: A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka......
Postanowiłem zaznaczyć odpowiedź na tak i tym sposobem zagłosowałem dwukrotnie .
BAZYL, nie możesz koszystając ze swoich potężnych mocy moderatorskich zamienić nazw odpowiedzi. Tzn. z tak zrobić nie i vice versa?
BAZYL, nie możesz koszystając ze swoich potężnych mocy moderatorskich zamienić nazw odpowiedzi. Tzn. z tak zrobić nie i vice versa?
...
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Oczywiście ze bym mógł, ale autorka tego tematu za to odgryzłaby mi głowę... Nie żebym nie chciał, ale szkoda mi jej zębów...Heimdall pisze:BAZYL, nie możesz koszystając ze swoich potężnych mocy moderatorskich zamienić nazw odpowiedzi. Tzn. z tak zrobić nie i vice versa?
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Skrzętnie wykorzystałem BAZYLowy dar i zaznaczyłem oczywiście... tak A co, też chcę mieć od życia trochę złośliwej satysfakcji... Żeby BAZYL mógł coś na to poradzić, musi uruchomić swoje tajne konta (mówiliśmy gdzieś wyżej o tym) i zagłosować wszystkimi kolejny raz na "nie"BAZYL pisze:Postanowiłem, że wyjdę Wam naprzeciw i pozwolę się zrehabilitować, korzystając z możliwości jaką daje nowe forum. Od tej pory każdy może zmienić swój głos w ankiecie zamiast złej odpowiedzi tak zaznaczając poprawną odpowiedź nie.
Lepiej nie prowokuj, bo BAZYL może zrobić swoimi moderatorskimi mocami znacznie więcej... I nie chcesz się przekonać co... Jeśli chcesz jeszcze korzystać z forum Ale jednego nie zrobi - nie edytuje swojej różowo-pluszowatości - i to niekoniecznie chodzi o wygląd, tylko o charakter (tu zacytuję genialnego ppsora od wf: "Jak mówię blondyna, to nie chodzi mi o kolor włosów, tylko o psychikę... Tego się nie ukryje". Pasuje jak ulał )Heimdall pisze:Postanowiłem zaznaczyć odpowiedź na tak i tym sposobem zagłosowałem dwukrotnie .
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
A mnie jedna rzecz nurtuje. Tak - 77% głosów. Nie - 22 procent głosów. 77+22=99. Gdzie pozostały 1%? Ha BAZYL go pewnie ukrył!
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Kliknalem i sie naprawilo. 77%tak/23%nie.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
To dlatego, że wybrałeś jedyną słuszną odpowiedź
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
To dlatego ze WIEM, ze nie jestes zadna rozowa jaszczurka. Jestes cycasta blondyna.BAZYL pisze:To dlatego, że wybrałeś jedyną słuszną odpowiedź
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
-
- Marynarz
- Numer GG: 8009826
Zaproponuję kompromis:Szelmon pisze:To dlatego ze WIEM, ze nie jestes zadna rozowa jaszczurka. Jestes cycasta blondyna.BAZYL pisze:To dlatego, że wybrałeś jedyną słuszną odpowiedź
Pluszowa, cycata, różowa jaszczurka o blond włosach
Opowiadania, wiersze itp. krótko mówiąc biblioteka zapraszamy - http://www.alibrary.webd.pl/index.php?id=glowna
http://world4.knightfight.pl/?ac=vid&vi ... &ref=flink
-
- Chorąży
Zapomniałeś dodać, że brzydkaSzelmon pisze:To dlatego ze WIEM, ze nie jestes zadna rozowa jaszczurka. Jestes cycasta blondyna.BAZYL pisze:To dlatego, że wybrałeś jedyną słuszną odpowiedź
.
-
- Marynarz
- Numer GG: 8009826
Nie chcę nikogo urazić ale czy to oznacza że BAZYL to samica ???
Opowiadania, wiersze itp. krótko mówiąc biblioteka zapraszamy - http://www.alibrary.webd.pl/index.php?id=glowna
-
- Bosman
Niestety, nie znamy nikogo kto byłby w stanie to stwierdzić. To jakiej BAZYL jest płci wie chyba tylko sam zainteresowany, może jeszcze jego rodzice... zaraz, czy BAZYL ma rodzinę?Sir_Ernest_Torrmer pisze:Nie chcę nikogo urazić ale czy to oznacza że BAZYL to samica ???
...
-
- Chorąży
Kurdę, zmieniłem głos na nie' i znowu sie ten 1% zgubił. Na podatek go oddaliscie czy jak?
.
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
Brawo, brawo - widzę że proporcja prawidłowych odpowiedzi, do nieprawidłowych stale rośnie... Jestem z Was dumny
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
BAZYL, ja ciebie być może rozczaruje, ale ta proporcja nie rośnie dlatego, że userzy nagle przejżeli na oczy. Tu chodzi o to, że oni chcą abyś im założył spamerską grupę. Ja wiem, że rzeczywistość boli, ale ten różowy plusz na pewno pomoże ci się pogodzić z okrutną prawdą.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Chorąży
A cicho tyPerzyn pisze:BAZYL, ja ciebie być może rozczaruje, ale ta proporcja nie rośnie dlatego, że userzy nagle przejżeli na oczy. Tu chodzi o to, że oni chcą abyś im założył spamerską grupę. Ja wiem, że rzeczywistość boli, ale ten różowy plusz na pewno pomoże ci się pogodzić z okrutną prawdą.
Poza tym jak wiadomo od dawna Bazyl nie jest pluszową jaszczurką tylko brzydką dziewczynką
.
-
- Mat
- Numer GG: 9599112
Dlaczego brzydka dziewczynka... A Bazyl moze i jest jaszczurka ale na pewno nie pluszowa... a tak wogole to kupuje sobie na allegro pluszowa jaszczurke z wywalonym jezorkiem aby nie zapomniec nigdy o TRPG...
-
- Chorąży
GDZIE? ZA ILE?Elfin pisze:Dlaczego brzydka dziewczynka... A BAZYL moze i jest jaszczurka ale na pewno nie pluszowa... a tak wogole to kupuje sobie na allegro pluszowa jaszczurke z wywalonym jezorkiem aby nie zapomniec nigdy o TRPG...
Muszę go mieć! XD
.