Chodziło mi o Something in the way... ale reszta się zgadza!Nieuwarunkowany stan wyzwolenia od cyklu narodzin i śmierci - Coś na drodze to
Nirvana - On A Plain
A tu jeszcze coś:
Powstanie Przeciwko - Dawaj wszystko
Chodziło mi o Something in the way... ale reszta się zgadza!Nieuwarunkowany stan wyzwolenia od cyklu narodzin i śmierci - Coś na drodze to
Nirvana - On A Plain
można opisać też jako Stan Bezgranicznej Ekstazy I Podniecenia W Cyklu Jajeczkowania Wiem głupie ale kto powiedział że miało być mądre...Wilczy Głód pisze:Nieuwarunkowany stan wyzwolenia od cyklu narodzin i śmierci - Coś na drodze
Deep Purple - Smoke on the WaterObelix pisze:Głęboka Purpura - Dym na wodzie
Ołowiany Sterowiec - Piosenka Imigranta
Ołowiany Sterowiec - Schody do nieba
Afroman - Cause I got highObelix pisze:Człowiek Afro - Ponieważ się nacpałem
Nightwish - Dark Chest Of Wonders :>Tevery Best pisze: Życzenienocy (celowo bez spacji) - Mroczna Skrzynia Dziwów
Franz Ferdinand - Take Me OutSihamaah pisze:Dawajcie prostsze, bo nikt zgadnąć nie może...
Ode mnie coś ekstra łatwego:
Franek Ferdek - Weź mnie stąd!
Nie, bo to jest Light My Fireco do powyższego, to nie jest The Doors - Light up My Fire?
The Good, The Bad and The Queen - Three Changes (banalne...)Dobry, Zły i Królowa - Trzy zmiany
To pierwsze wiem że banalne, ale fajnie po polsku brzmi A to drugie to The Clash, czyli w sumie klasyka... "London Calling" i "Should I stay or should I go" to chyba najbardziej znane ich utwory... A ten drugi z reklamy któregoś piwa, ale to było chyba jakiś czas temuSihamaah pisze:The Good, The Bad and The Queen - Three Changes (banalne...)Dobry, Zły i Królowa - Trzy zmiany
A ten zespół kolejny to The Twang, ale nie znam ich muzyki
Metallica - Nothing Else MattersSihamaah pisze:Nic Innego Się Nie Liczy - M...