Taaak. I Wilczyca wie, że nie jestem róziowy i plusiowy!
Eglarest pisze:
obudź się wreszcie. Różowe pluszowe jaszczurki istnieją tylko w sennych majakach :]
jak nie istnieją ? na moim GG mam taką jedną pozatym widzialem Cię na zdjeciach nie mozesz sie wyprzec !
przyznaj sie do rozowosci i pluszowosci albo..... oderwe twoje lukrowane guziczki, guziczki
Niee! Tylko nie moje lukrowane guziczki!
Eglarest pisze:
A i tam sa złe i paskudne a nie cukierkowe jak niektórzy próbują utrzymywać
tu sie zgodze sa wstretne złe i okropne, a do tego zarłoczne !
No wreszcie dotarło!
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
No co... głodny był. Każdy centymetr pluszu aż wrzeszczał, że chce szamy... I to tak, że u mnie w Radzyminie było słychać. Padło na ciebie, przykro mi. A teraz chowam się, bo BAZ jeszcze wstanie po nocy sobie podjadać (choć to ponoć niezdrowe).
Co do zzerania postow.... Ekhem... Przypadkiem napisalem posty jeden pod drugim... Dla pierwszego z nich to byly ostatnie chwile... Zostal zdezintegrowany przez admina... Moze sumienie mnie ruszy (kiedys) i przestane pisac posty jeden pod drugim ...
Eglarest pisze:ostatnio zaczął duzo postów zjadać.... ych poco mu tyle żarcia ? czyzby się miał rozmnożyć???
Dobrze poinformowane źródła twierdzą, że nie. Ma jednak w zamyśle gorszy plan - ma zamiar wytworzyć dostatecznie dużo różowego pluszu, aby pokryć nim cały design Tawerny, Forum Tawerny i Bóg wie, czego jeszcze...
Elfin pisze:Co do zzerania postow.... Ekhem... Przypadkiem napisalem posty jeden pod drugim... Dla pierwszego z nich to byly ostatnie chwile... Zostal zdezintegrowany przez admina... Moze sumienie mnie ruszy (kiedys) i przestane pisac posty jeden pod drugim ...
Albo wcześniej zapuka do twoich drzwi ponury pan w szarym garniturze. Otworzysz mu i to będzie ostatnia rzecz w twoim życiu. Pluszowy czy nie BAZYL nie lubi postów jeden pod drugim. Zaczyna się od tego, że różowy jaszczur zjada posty a potem zjada użytkowników. Ja ci tam radzę uważać.
Perzyn ma rację... to było straszne... napisałem posta a mój brat... O MAJ GAT... napisał drugiego pod nim nie wylogowując się...2 dni później przyszli... byli tacy zimni, wyniośl;i, bez uczuć. Zabrali go i tyleśmy go widzieli... brat błagał, miotał się, ale byli silniejsi... od tamtej pory w naszym dom u się o tym nie mówi...
wszyscy żyjemy w strachu..
Nie wiem jak długo to wytrzymam...
Ojej to historia rodem z horroru albo wiedzmina - ciekawe co oni z nim teraz robia ja tam sie przygotuję bo wiem ze nieznam dnia ani godziny ale sam BAZYL w koncu sie domnie wybieze by mnie zlikwidowac
ostatnio doszly mnie wiesci ze wielki przelom ma nastapic w dniu premiery Diuka czy jakos tak :d bede wtedy czujny
BAZYLku. glosy na tak/nie masz powyzej:) i stosunek rozowy:nie rozowy jest dla Ciebie bardzo niekorzystny. Tak przy okazji. Slyszales kiedys ze "niewinni sie nie tlumacza"? Ha? Zapierasz sie ze nie jestes rozowy i to wlasnie jest najlepszy dowod na to ze owszem!
Ja myślę, że ci niektórzy z tych userów, którzy nie napisali ani jednego posta to tak naprawdę konta założone przez BAZYLa, tylko po to, żeby zagłosować na "tak" .
Skąd wiesz? Może BAZYL specjalnie rozpuścił plotkę o jego rzekomej pluszowatości, żebyśmy o nim bez przerwy rozmawiali, co zaspokaja jego próżność. BAZYL to podstępna bestyja i tak naprawdę nikt nie wie czego się po nim można spodziewać.
Dokładnie. Kiedy my tu sie zastanawiamy, on bawi sie ze swoim małym pluszowym jaszczurzym krokodylem i śmieje się złowrogo
"a piszcie sobie, piszcie potępieńcy.. buhahaha"