A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka...
-
- Bosman
- Numer GG: 0
-
- Bosman
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
-
- Bosman
-
- Chorąży
-
- Bosman
-
- Chorąży
Heim ale kto tu spamuje watek my tu rozwazamy jak zarobic na DOBRYM lub ZLYM Bazylu pozatym stwierdzamy fakt ze dobry bazyl Harcerz ugadal sie z wiewiorkami by niepalic ich na stosach dlatego wiele wiewiorek pozostalo minisrantami mimoz e sam BAZYL byl ministrantem a mzoe bedzie ministrem.... aaaaaaa cos pokrecilem
sumujac chcemy sprzedac pluszaka o nazwie BAZYL za dobra cene wszystkim minisrantą...
sumujac chcemy sprzedac pluszaka o nazwie BAZYL za dobra cene wszystkim minisrantą...
-
- Bosman
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Ja też, plus zły!zostal bym jedynie przy
brzydki, żenujacy, głupi,
Raczej:Płonie ognisko w lesie
Płonącą wiewiórkę niesie .
Płonie ognisko w lesie,
Wiatr wrzask wiewiórek niesie...
Wiem, że tego byście chcieli, aby mnie sklonować... Ale świat nie jest jeszcze gotów na podwójną dawkę zła...Co do tych BAZYLOWYCH pamiątek to fajnie gdyby BAZYL na Alegro wystawił jakieś kawałki ciała (mogą być włosy) albo coś co nalezy do niego Kazdy powinien miec w domu kawałek BAZYLa.
DEziwnym trafem ten napis zawsze poawia się w weekend, gdy pole manewru jest zawzone... Ale spoko - wynosimy się z livenetu - a jak to zrobimy, to nie bedzie takich napisów.PS. Dzisiaj rano jak pokazał mi się ten złowieszczy napis to prawie zjadłem klawiaturę .
Dobrze - jak to w przysłwiu - Gdy zła nie ma, pluszaki harcują. Niby dalej mnie nie ma, ale postanowiłem roztoczyć odrobinkę aury zła na forum, żebyście nie czuli się zbyt pewnie. Co do karania, hmm... Eglaresta na pewno czka w zwiazku z tym przymusowa naturalizacja ortograficzna... Nie ma litości...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Bosman
Ta jasne, dobrze że to nie trwało tak długo jak w zeszłym miesiącu, bo wtedy to były jakieś cztery, pięć dni bez Tawerny. Można bylo zjeść monitorZŁY pisze:Dziwnym trafem ten napis zawsze poawia się w weekend, gdy pole manewru jest zawzone...
To ja już czekam, bo takie napisy są nader wkurzające.ZŁY pisze:Ale spoko - wynosimy się z livenetu - a jak to zrobimy, to nie bedzie takich napisów.
BAZYL jest bardzo, bardzo ZŁY... Dobrze, że ja nie strzelam byków (za czesto) A Eglarestowi to by sie przydała bardziej naturalizacja interpunkcyjna... Poza tym czka, bo za szybko jadłBARDZO ZŁY pisze:Eglaresta na pewno czka w zwiazku z tym przymusowa naturalizacja ortograficzna... Nie ma litości...
O, to mi się podoba .Eglarest pisze:wszystkim minisrantą...
...
-
- Pomywacz
Jaka aura zła? Raczej aura dobroci i miłosierdzia. Nas BAZYLu nie oszukasz . Tyś jest dobry BAZYL. I już nie mogę się doczekać tych laleczek voodoo. Och tak, BAZYL mówiący:
-Tak, to co piszesz jest super, żadnych błędów nie ma... itd.
Aż mi się łezka w oku zakręciła . I proszę mi tu nie mówić o BAZYLu - Zły. On jest dobry .
-Tak, to co piszesz jest super, żadnych błędów nie ma... itd.
Aż mi się łezka w oku zakręciła . I proszę mi tu nie mówić o BAZYLu - Zły. On jest dobry .