![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Żartuje, świetna robota Alucard. Powinno się zrobić wersję muzyczną i grać jak sie wchodzi na ogłoszenia w Tawernie. W sumie to nie taki głupi pomysł
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Musisz nauczyć odróżniać spamerów od Spamerów. Z tego co pamiętam to Wielki Kwartet "spamował" tylko w tematach (a przez dłuższy czas w jednym temacie) niepoważnych, nastawionych na pisanie głupot, natomiast w innych tematach wypowiadaliśmy się w miarę normalnie (przynajmniej mam taką nadziejęAzrael 666 pisze:AAAAA!!!! Nie jestem wśród "spamiarzy" muszę to naprawic - pomyślałem i napisałem.
Oż ty chamie!Ravandil pisze:Najbardziej widocznym znakiem jest to, że przegoniłem Heimdalla, co kiedyś wydawało mi się absolutnie niemożliwe
Rock you like a hurricane :>A ten dziwny struty koleś
Co gdzieś chleje tam na boku?
Przeż to Phoven zwany Gorzkim
Najzłośliwszy człowiek roku.
Znak czasów widać* nie pojawiam sie na forum za częstoPhoven pisze:Zresztą szkoda, że pominąłeś Force - ah..
A ja wiem, ostatnio coś osłabłeś i nie ma cię tak gęsto na forum.Kloner pisze:Wy tu sobie gadu gadu o spamerach, a na tym forum był, jest i będzie tylko jeden, jedyny prawdziwy Spamer, tak, mówię o mnieHymn fajny