Ten test nie ma nic wspólnego z zaburzeniami czy żadną innością graczy w społeczeństwie, absolutnie.

Nie jest to tym bardziej badanie najczęściej wybieranych klas, ras czy archetypów postaci, kompletnie mnie to nie interesuje (chyba, że ktoś na tyle silnie utożsamia się z odgrywaną przez siebie postacią, żeby traktować ją jako część siebie). Takim testem można tak naprawdę zbadać dowolną grupę społeczną, ja akurat wybrałam graczy RPG. Został on skonstruowany przez Manforda Kuhna i służy on - najogólniej mówiąc - do badania tożsamości, tj. koncepcji samego siebie. Mam nadzieję, że to wystarczająca odpowiedź na Twoje pytanie CoB, nie chcę zbyt wiele tłumaczyć w trakcie trwania badań.
Co do przycisku "dalej" - chętnie bym go zmieniła, ale nie mam niestety dostępu do kodu całej strony i nie mam możliwości nazwania go inaczej, moje opcje ograniczają się do dodawania pytań.
Dziękuję Wam za cenne komentarze oraz udział w badaniach, potrwa ono jeszcze do jutra także zachęcam do udziału osoby, które jeszcze tego nie zrobiły.