Od razu po zatrzymaniu przez AC zatrzymuję Mema, w ten oto sposób tylko Smoku się ruszy (bo AC wkońcu czeka).
Do MG:
Jeśli sopel "zabił większą część sług Mema" to chyba w statach tego nie uwzględniłeś

(No chyba że uważasz, że 10 z 45 to większa część

)
Z braku lepszego pomysłu tworzę tam gdzie stoi Smoku wielki słup ognia żeby zabic jego lub jego sługi, jak przeżyją to zbieram wodę i zamieniam w lód nad jego głową
Następnie czas na obowiązki. Klonuję shotgunerów, oraz dwóch rolników Mema i jeden traktor,
każę im przejechać Mema lub jego sługi. Następnie sługi mają mi przynieść niewykorzystane zwłoki sług Arxela (bo ja isę ruszać nie mogę) i wskrzeszam tych co mogę (sług miał sporo więc jeszcze na t
ę turę trupów powinno starczyć. Jak coś jeszcze zostanie to robię sobie SZN, czyli Standardowy Zestaw Nekromanty (granaty, zbroje z kości, eliksiry siły i żw- te dwa ostatnie wypijam)
Jeśli AC jest w zasięgu rzutu granatem to rzucam dwa granaty w jego kierunku.
Edit: Zapomniałbym, posyłam na stację benzynową dwoje sług po kanistry z benzyną. Gdy je zdobędą, jeden ma iść z kanistrem pod remizę i czekać. Drugi ma zakraść się w okolice gdzie stoi AC (Ale ma być dalej niż 5m bo inaczej go AC wykryje) i też ma czekać.
I tak nikt tego nie czyta...