1.Imię postaci na początku posta
2.Starajcie się pisać w miarę poprawną polszczyzną. Nie mam zamiaru dociekać, co pisze w danym miejscu, więc najprawdopodobniej zignoruję takiego posta.
3.To co robicie piszecie normalnie, to co mówicie od myślnika, a to co myślicie kursywą
4.Starajcie się nie pisać offtopów. Najprawdopodobniej będę za to karał. Macie przecież gg i PW do dyspozycji. Ale jak już coś, to w kwadratowym nawiasie pisać.
5.Chyba pamiętacie, że MG ma zawsze rację?
6.Na pewno pamiętacie?
7.No dobra, wierzę.
8.Ale jak nie ma racji, to patrz punkty od 5 do 7
9.Mam nadzieję, że jasno się wyraziłem?
10.Za nieprzestrzeganie regulaminu będą grozić bardzo wymyślne śmierci graczy.
11.Let's play.

Dawno temu, zanim ludzie pojawili się na ziemi po wszechświecie podróżowała Istota. Jedna z tych, które powstały przed czasem i przestrzenią. Owa Istota był nieśmiertelna. Zwiedzała cały kosmos i kształtowała życie. Trafiła także na Ziemię. Ta planeta wyjątkowo zaciekawiła Wędrowca. Tak bardzo, że powielił ją, tworząc nowe wymiary czasu, następnie ukształtował ich los. Po wielu miliardach lat trafił na planetę bliźniaczo do Ziemi podobną. Z jedną różnicą. Była zatruta. Była zła. Ciemne moce i choroba opanowały Istotę zwaną Umertuasem. Przekształcony Wędrowiec powielił także tą planetę. I popchnąłczas do przodu tworząc złę odpowiedniki bohaterów ziemskich. Światy Marvela i DC zaczęły znikać. Jeden po drugim. Ostatnimi siłami Umertuas przeniósł superbohaterów na oryginalną Ziemię. Teraz poczęły znikać także inne planety i gwiazdy. Jedyną szanś jest pokonanie złych klonów i Umertuasa.. Tylko nie wiadomo gdzie ich znaleźć w nieskończonym wszechświecie.
Jesteście w Gotham City. W mieście, gdzie wlada zło i korupcja. Nie wiadomo co stało się z tutejszym bohaterem, a raczej mścicielem, Batmanem. Podejrzewacie, że zniknął w jednym z wymiarów. Za to nie zniknęli jego wrogowie. Obecnie cała metropolia jest pokryta lodem. To sprawka Mr. Freeze'a - pomyśleliście.