Sprawy pozasesyjne piszemy: tak
U góry postu piszcie imię postaci albo jej pseudonim.
Co do osoby to piszcie w której chciecie

Mała Historia:
Flash: Mieszkasz w kwaterze Magneta już od kilku dobrych lat. Znasz większość mutantów mieszkających w tym miejscu. Należysz do jednej z grup do zadań specjalnych. Do grupy wcielił Cię sam Magneto.
Epyon: Od czasu przyłączenia się do Magneta mineło już pare dobrych lat. Od tamtego czasu mieszkasz w jego siedzibie. Należysz do oddziału do zadań specjalnych. Znasz większość mutantów Magneta.
Apricznik: Kilka lat temu zostałeś uwolniony z ośrodka badawczego. Uwolnili cię inni mutanci wysłani przez Magneta. Uwolnili oni zresztą większość mutantów przebywających w ośrodku. Po tym "incydencie" zostałeś przyjęty w poczet mutantów Magneta. Należysz nawet do grupy do zadań specjalnych.
Techne: Po tym jak starciłaś dom odnalazł Cię pewien mutant. Namówił Cię do wstąpienia w szeregi Magneta. Zgodziłaś się. Od tego czasu żyjesz w siedzibie Magneta. Jest Ci tam dobrze. Możesz bez przeszkód doskonalić swoje umięjętności i moc. Od pewnego czasu należysz do grupy do zadań specjalnych.
G-P: Około rok po zabujstwie twoich rodziców trafiłeś do siedziby magneta. Kiedyś zresztą o nim słyszałeś. To co zobaczyłeś w jego siedzibie przerosło twoje oczekiwania. Chętnie przystąpiłeś do Magneta. Od jakiegos czasu jesteś nawet w grupie do zadań specjalnych.
Pinki: Twoją moc rozpoznał pewien mutant. Powiedział Ci gdzie znajduje się miejsce w którym będziesz mógł ją doskonalić i wykożystywać w odpowiedni sposób. Tym miejsce jak się okazało była kwatera Magneta. Spodobał Ci się w niej. Teraz należysz do grupy do zadań specjalnych.
Wszysc się znacie i nalezycie do tej samej grupy.
Czas zacząć:
Podczas ćwiczeń sprawnościowych waszej grupy z głośniiów dał się słyszeć głos Magneta: Dość ćwiczeń. Mam dla was zadanie. Zgłoście się do mnie jak najszybciej. Przestaliście ćwiczyć i udaliście się do pokoju Magneta. Tam go znaleźliście. Dobrze. Mam dla was zadanie: Macie zlikwidować pewnego biznesmana. On prubuje nas zniszczyć. Nas mutantów! Niech nie myśli że mu się to uda! Ten biznesman to Jerry McTolmen. Więcej informacji znajdziecie w tym laptopie -Powiedział Magneto wręczając Techne laptop. Ah tak udajcie się jeszcze do magazynu. Tam Rapid wyposaży was w potrzebny ekwipunek. -Dodał po chwili