1.Ja tu rządze

2.Zmieniłem zdanie co do tego, że wasze dane( zdrowie itd.) będe miał w rekrutacji napisane- będzie to w podpisie.
3. WSZYSCY MAJĄ MIEĆ GG! ( Kajtek i ktoś tam jeszcze nie miał, ściągnijcie sobie)
4. W podpisie- s- siła, m- magia, z- zwinność.]
5. Dobrej zabawy

6. Imię postaci w lewym górnym rogu postu.
7. Wszystkie wprowadzenia są ze sobą powiązane, dlatego przeczytajcie wszystkie.
Eisregen- Znajdujesz się w ludzkiej wiosce Vrask. Ludzie traktują Cie w miarę w porządku, nie wyglądasz zbytnio na demona, bardziej przypominasz demona. Pracujesz u kowala Sagera, jesteś jego czeladnikiem. Jesteście jednymi z kilku członków Bractwa Dusz, zbiorowiska pół-demonów z tej wioski. Razem zajmujecie się w tej organizacji potajemnym likwidowaniem przestępców.
Tajemnym, ponieważ nie chcecie aby ta wiadomość wyszła poza granice wioski- Król nie cieszyłby się zanadto, gdyby zamiast jego strażników wysłanych w to miejsce wioski broniły Demony.
Myxriu- ( także Vrask)Jesteś "Zwierzaczkiem" tutejszego burmistrza, tropiciela Argena Gidmonda. Chodzi on z tobą na polowania, traktując Cię jak psa. Wreszcie miałeś już dosyć, i rozerwałeś na strzępy w lesie tego pompatycznego debila. Następnego dnia ciało zostało znalezione. Po śladach zębów i pazurów osądzono, że był to Kongr. Żona poszkodowanego wydała rozkaz zamordowania wszystkich Kongrów w wiosce. Przeżyłeś tylko ty, dzięki pomocy tajemniczej organizacji o nazwie " Bractwo Dusz". Jesteś teraz jej członkiem.
Kaer Morhen- Od dziecka byłeś urodzonym przywódcą. Twój orkowy klan wypędził cię, z przyczyn, o których nikomu nie wspominasz. Teraz szukasz innego miejsca, w którym mógłbyś rządzić. Upatrzyłeś sobie wioskę Vrask, której burmistrz zaginął w nieznanych okolicznościach. Jesteś dwa kilometry od niej. Musisz uważać na chadzających tędy bandytów. Właśnie widzisz jednego z nich- jest półsmokiem.
KraveN- Jesteś kupcem. Właśnie ze swojej rodzinnej miejscowości Grizten ( twoja matka była człowiekiem, lecz ojciec był tak naprawdę smokiem zmienionym przez własną magię w człowieka). Wieziesz duży ładunek mąki do miejscowości Vresk. Na horyzoncie widzisz orka- myślisz, że to jakis bandyta. On też ciebie dostrzegł- szykuje się walka.
Sager- Patrz: Eisregen
CO ROBICIE?

Ale piszcie dalej, parę ulic dalej mam kawiarenke to wam będę odpisywał
 Ale piszcie dalej, parę ulic dalej mam kawiarenke to wam będę odpisywał 
 więc mogę czasami byś na dłuższy czas nieobecny... ale podtaram się to jakś wynagrodzić jak będę...>>
 więc mogę czasami byś na dłuższy czas nieobecny... ale podtaram się to jakś wynagrodzić jak będę...>> Jestem Kaer Morhen... Słyszałem kiedyś w legendach o istnieniu takiego mjejsca... hmm... nie za dobrze już pamiętam ale tam szkolono jakiś rodzaj wojowników.. ah ta cholerna pamięć... oni byli chyba dop zabijania różnego rodzaju stworów...<kto czytał Sapkowskiego ten wie
  Jestem Kaer Morhen... Słyszałem kiedyś w legendach o istnieniu takiego mjejsca... hmm... nie za dobrze już pamiętam ale tam szkolono jakiś rodzaj wojowników.. ah ta cholerna pamięć... oni byli chyba dop zabijania różnego rodzaju stworów...<kto czytał Sapkowskiego ten wie 
 szczególnie jak dają za darmo
 szczególnie jak dają za darmo