[Sesje] [Fantasy] Głos w Snach

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zapał
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Zapał »

Marcus

Ech... te uczniaki, kogo obchodzą jakie szczuroludzie, kogo obchodzi to miasto Myślał Marcus. Bez słowa do odchodzącego elfa ruszył w stroną biblioteki. Myślał nad tym co zrobił, nie żałował, ale był wyczerpany, zanosząc sie od kaszlu szedł uliczką opierając się na swej lasce.
Fuck?
RedHaergon
Szczur Lądowy

Post autor: RedHaergon »

RedHaergon

Chodzmy wiec, zostawmy dzieciom ich zabawki, a my zajmijmy sie powazniejszymi sprawami
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

[Feaon]
Już miałeś szczuroludzia na celu, ale w ostatniej chwili czmychnął w boczną alejkę i strzała go minęła. Zeskoczyłeś z dachu i podeszłeś do towarzyszy z niezbyt zadowoloną miną :?.

[Gavrill i Gilraen]
Zaczęliście biegnąć zaśmieconymi uliczkami za szczuroludźmi. Jak na potwory, są całkiem sprytne bo się rozdzieliły. (Zdecydujcie czy biegniecie za jednym, czy również się dzielicie).

[Haergon i Marcus]
Przestaliście interesować się szczurami i poszliście w stronę biblioteki. Ludzie są już zdenerwowani i przestraszeni, wyszli na ulicę, zaczęli sprzątać, naprawiać zniszczenia i plotkować.
delur
Marynarz
Marynarz

Post autor: delur »

-Bierz tego, ja biorę tego. - powiedział elf do swojego towarzysza wskazując potwory i pobiegł za jednym z nich.
Obrazek
Obrazek
Delur słucha:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

A tak poza sesją, ktoś wie co się dzieje z Isengrimem? Bo już dawno nie pisał na sesję :(.
Isengrim Faoiltiarna
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 2832544

Post autor: Isengrim Faoiltiarna »

Długo nic się nie działo i nie zaglądałem, a później straciłem wątek, sorki. Zaraz coś napiszę, jak tylko załapię o co chodzi...

EDIT:OK, już chyba mnie więcej wiem, co się dzieje

Boreas

Zszedł po rynnie na ulicę i pobiegł za szczuroludźmi, po drodze sięgając po miecz. Wbiegł w jedną z bocznych uliczek.
"Beg for mercy! Not that it will help you..."
Hoist the banner high!! For Commoragh!
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

[Gavrill i Boreas]
Gavrill pobiegł za szczuroczłowiekiem. Już go o mały włos co nie stracił, gdy nagle przed potworem pojawił się człowiek. Był to Boreas. Szczuroludź jest otoczony z dwóch stron i nie ma żadnego wyjścia.

[Gilraen]
Goniłeś szczuroczłowieka. Zapędziłeś go do ślepego zaułka. Potwór syknął i wszedł przez jakąś dziurę do budynku. Zaczęły ciebie otaczać ogromne szczury, chyba z tuzin. Wszystkie zaczęły groźnie piszczeć i coraz bardziej przypierać ciebie do ściany.
delur
Marynarz
Marynarz

[Gilraen]
Staram sie przebiec po szczurach ktore stoja przy drzwiach i zamknac za soba drzwi i wywalic je z kopa zeby przygniotly szczury.
Obrazek
Obrazek
Delur słucha:
Obrazek
Obrazek
Gavrill
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 3511208
Kontakt:

Post autor: Gavrill »

Gavrill
Bard uśmiechnął się pazernie do szczuroczłeka i wycelował w niego z lutni :D I tak już wiekszość się czegoś domyśla pomyśłał i strzelił w klatke piersiową potwora.
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

[Gavrill i Boreas]
Strzałka trafiła szczuroczłowieka. Potwór popatrzył na ciebie groźnie, chciał podbiegnąć, ale trucizna strzałki go powstrzymała. Oparł się o ścianę, parsknął krwią, zwinął się na ziemi i umarł. Twój towarzysz Boreas był zdziwiony tym, co zrobiłeś za pomocą lutni :lol:.

[Gilraen]
Biegłeś po szczurach, jeden z nich rzucił się na ciebie, lecz w porę "odbiłeś" go mieczem. Dobiegłeś do drzwi jakiejś kamienicy, wbiegłeś do niej, zamykając drzwi zmiażdżyłeś szczura, który chciał się dostać do budynku. Wyważyłeś drzwi mocnym kopnięciem, zabijając i raniąc szczury. Niestety zjawiły się następne. Dużo następnych.

[Marcus i Haergon]
Jesteście przed biblioteką. Wyczuwacie niecodzienną aurę magiczną wiejącą z tego małego budynku.
Isengrim Faoiltiarna
Bombardier
Bombardier

Boreas

Spojrzał ze zdziwieniem na Gavrilla. O co w tym wszystkim chodzi?-pomyślał.
delur
Marynarz
Marynarz

[Gilraen]
Oczy Gilraena zapłonęły gniewem. Odwrócił się ścisnął mocno miecze i z furią ruszył ku szczurom. Maksymalnie skoncentrował się na tym co robi grzomąc szczury mieczami bo grzbietach i rozcinając je.
Obrazek
Obrazek
Delur słucha:
Obrazek
Obrazek
Gavrill
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 3511208
Kontakt:

Post autor: Gavrill »

Gavrill

Ekhm, no więc... hmmm bard nie wiedział jak to wszystko wytłumaczyć. No wiesz, zawód barda jest bardzo niebezpieczny. Czasem pewni mężczyźni próbując ratować honor swoich żon i córek pragną mnie uśmiercić, więc to się przydaje, jednak dośc często same kobiety nie są zadowolone, że związek ze mną trwa tylko jedną noc. Gavrill uśmiechnął się szeroko i rozejrzał za innymi stworami. [/i]
Zapał
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Zapał »

Marcus

Ach tak... nasza biblioteka, po tylu latach znow ja ujrzalem... Wejdzmy zatem Scisnal mocniej maske i wsezedl do biblioteki; bez zadnego slowa ruszyl w kierunku regalow, chcial wzmocnic swoj umysl, poczal szukac wsrod ksiag zaklec magii naturalnej, chcial panowac nad woda.
Fuck?
Isengrim Faoiltiarna
Bombardier
Bombardier

Boreas

To już mój zawód jest bezpieczniejszy-odpowiedział z uśmiechem.-Nawet ja nie mam tylu wrogów...
Seto
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: Seto »

Feaon Urvies

Koniec przedstawienia -pomyślał druid, założył łuk na plecy i rozejżał sie za towarzyszami. Po chwili przechadzał się po mieście i oglądał najróżniejsze towary które oferowali kupcy. Przy jednym straganie zatrzymywał się na dłużej przy innym na krócej. Nic nie kupował.
Obrazek
RedHaergon
Szczur Lądowy

Post autor: RedHaergon »

Red Haergon

Wchodzi za Marcusem, ale bardzo ostroznie. Uwazaj Marcus, cos z tym miejscem jest nie tak, swiat poruszyl sie do przodu od kiedy ostatnio tu bylem. Wyczuwam dziwna aure.

-----------------------------------------------------
Why did the dead baby cross the street?
Because it was stapled to the chicken!
Zablokowany