Survive or Die sesja.

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
CoB
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5879500
Kontakt:

Post autor: CoB »

Zee

- UZBROJENI! STRZELAJCIE W TO COŚ! RESZTA NIECH SIĘ SCHRONI ZA PLECAMI ŻOŁNIERZY! NIE WPADAJCIE KURWA W PANIKĘ! - zawołał Zee pragnąc zaprowadzić porządek. Przyjrzał się wybrzuszeniom i stanął bezbronny przy żołnierzach, żeby podwyższyć morale... chociaż okropnie się bał.
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
Gisher
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0
Kontakt:

Post autor: Gisher »

Steven
Steven odbezpieczył pistolet i wycelował w najbliższe wybrzuszenie. - Giń, czymkolwiek jesteś! - Ryknął, po czym wystrzelał w to coś pół magazynka. Rozglądnął się za innymi. - Michael, pomóż! - Krzyknął, po czym strzelał dalej.
Hakuna matata!
Artos
Kok
Kok
Numer GG: 1692393
Kontakt:

Post autor: Artos »

Vicious

- Jak tak dalej pojdzie to wystrzelają cały magazynek, zanim nawet dowiedza sie jak to wyglada... przestancie strzelac igioci! Zacznijcie dopiero jak beda blizej nas, by nie marnowac amunicji!
Obrazek
Obrazek
War, war never changes...
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Michael

Człowiek oddał kilka strzałów w to coś
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Gisher
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Steven
Steven słysząc Victoriusa przestał strzelać. Czekał, aż wybrzuszenia się zbliżą, żeby potem znów otworzyć ogień. Sprawdził na wszelki wypadek, czy będzie mógł w razie czego szybko sięgnąć po nóż.
Ostatnio zmieniony czwartek, 27 kwietnia 2006, 11:21 przez Gisher, łącznie zmieniany 1 raz.
Hakuna matata!
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

Arrrghh!!!!!111!!! Gisher skąd wiesz czy masz pusty czy pełny magazynek. Ja to określam, nie ty.

Zołnierze strzelili w 4 z 9 wybrzuszeń. Wybrzuszenia na chwile zatrzymały się po czym z trafionych w waszą stronę wystrzeliła dziwna zielona substancja. Dostało nią dwie osoby z załogi statku. Po chwili miejsca w które dostali zaczęły się palić. Pozostałe 5 dalej posuwa się w waszą stronę.

*Taki standardowy magazynek plazmowy ma energii na około 450 strzałów więc nie bój nic o amunicję:D.*
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM :D!
Gisher
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Ups! :cry: przepraszam, już nie wchodzę w kompetencję. :wink: Już poprawiłem.

Steven powoli zaczął się cofać, co krok oddając strzał. Gdy tylko coś zacznie w niego pluć czymkolwiek, będzie się starał robić uniki.
Hakuna matata!
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

Nadir

Ładny gips nie dosc ze chce nas zabic to jeszcze pluje kwasem! A mialo byc tak pieknie....Ja tam nie mam zamiaru czekac az sie zblizy bo moze byc za pozno... po czym staram sie trafic w pozostale wybrzuszenia nawet jesli sa daleko
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
CoB
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5879500
Kontakt:

Post autor: CoB »

Zee

Żołnierze strzelać! A reszta niech powoli się oddala! - wykrzyknął doktor i podbiegł mimo strachu do rannych starając im się pomóc za wszelką cenę.
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
Zapał
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Zapał »

Ivan

Spiepsza dalej nie oglądajac się za siebie, jest zbyt przerażony.
Fuck?
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Michael

Żołnierz szczelał dalej do wroga niewiedząc że naraża życie (niska inteligencja robi swoje :P)
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Artos
Kok
Kok
Numer GG: 1692393
Kontakt:

Post autor: Artos »

Vicious

Wiejem z resztą :P
Obrazek
Obrazek
War, war never changes...
Radar
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Radar »

Jack

Chwilę zostaje z żołnierzami i przyglądam się, ale po chwili odsuwa się i powoli idzie do tyłu.
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

jade troche sie odstresowac na majowke... wracam w czw...(no chyba ze sie wczesniej alkohol skonczy..:twisted: )
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Gisher
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Steven
Steven ciągle grzał w wybrzuszenia z pistoletu, w każdej chwili gotowy do uników. - Zee! to zaraz na nas wejdzie! - Zmienił rękę, bo palec zaczął go boleć od naciskania spustu."Jeśli zaraz się stąd nie zabierzemy to po nas!"
Hakuna matata!
Nyano
Mat
Mat
Numer GG: 3030068

Post autor: Nyano »

Albert
Starał się zachować resztki logiki. Spokojniutkim krokiem odsunął się z drogi tego czegoś, czymkolwiek to było, wiedział że znacznie bardziej prawdopodobne jest, że owo coś rzuci się na bandę uciekających i wrzeszczących idiotów, lub na kupę żołnierzyków, którym się wydaje że pokonają to coś za pomocą pistoletów.
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

Uciekający

Biegniecie w kierunku pierwszej częście wraku gdy nagle postać Zapała zapada się po pas pod ziemię.

CoB

Niestety rannym niedało się już pomóc. Zmarli od oparzeń.

Zołnierze.

Udało się wam sztrzelic we wszystkie pozostałe wybrzuszenia. Te zatrzymały się i po chwili zapadły pod ziemie.
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM :D!
Zablokowany