[Matrix] Pierwsze zwycięstwa

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Zaknafein
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 4464308
Kontakt:

Post autor: Zaknafein »

Zak

Wchodzę do statku zajmując miejsce obok Nadira.
Alexiel
Marynarz
Marynarz

Post autor: Alexiel »

Kronos

Wchodzę na statek ze wszystkimi i siadam gdzie mi każą.

Nieładnie Panie Z, nieładnie. Piszesz w innych sesjach, ale nie w naszej. Czyżbyśmy niebyli dla Pana dość dobrzy? Czym sobie zasłużyliśmy na takie traktowanie? :P :P :P

A tak na serio, czemu nic nie piszesz? Czekasz jeszcze na kogoś?
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Na Trocinkę, aż zaakceptuje/odrzuci Chrommetha i Zeusa. Jak do konca dnia nie odpowie to -PK- i grupą będzie dowodził Nadir.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

eee lepiej nie ja jade na majowke i najszybciej we wt wroce a mozliwe ze dopiero w czwartek... moze lepiej niech deus albo zak sie tym zajma...
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Trocinka
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Trocinka »

Kilka stron wcześniej napisałam, że witam ich na pokładzie :PPP Ale powtórzę :P

Nox
-Co z Wami? Ach tak, oczywiscie, witajcie na pokładzie. Chyba za bardzo emocjonuję się wyprawą, bo zapominam o rozmaitych rzeczach.
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Wszyscy:

Zeus okazał się świetnym nawigatorem i dopasował się do Arnera na tyle, by statek był w stanei rpzekroczyć wyrwę w najkorzystniejszym meijscu do Uploadu.
-W moemncie , gody się podłączycie będziecie mieć około 30 minut na lokalizację Hollmana w dziesięciopoziomowym centrum handlowym. Hasło to "Idziemy na kawę - nie akceptuję odmowy". Odda wam dane, po czym udacie sie do budki telefonicznej przed głównym wejsciem. Awaryjne macie w podziemiach - w stacji metra i w skrzynce na dachu. Jesli weźmiecie jakis cięższy sprzet to bedzie to sybciej wykryte. Na miejscu będzie zaledwie kilku policjantów, ale jeśli pojawi się "czuja", lub jakisprzypadkowy agent to trzeba się wycofać, bo będzie rzeź. Takie są moje wytyczne!- powiedział. -Teraz: potrzeban jest jedna osoba na informatora - będzie obserowwał kod i ostrzegał nas przed nadchodzącym shitem. Jednen Scout, który bedzie pilnował radaru dopuki reszta nei weróci i jeden, który będzie trzymał pieczę nad generatorem.- Arner podniósł sie znad stołu i zwrócił do Nox -Oczekujemy rozstawienia i rozkazów...- po czym zasalutował.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

M_M
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: M_M »

Set:

Nareszcie... Chce mieć dwa uzi Mówię po czym siadam na krześle żeby się podłączyć.
Rowerem pod górkę nie zjedziesz...
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Set:

-Wybierzesz sobie, jak bedziesz w "magazynie".- powiedział Arner, kiwajac głową.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Alexiel
Marynarz
Marynarz

Kronos

Siadam podekscytowany w fotelu.
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Wszyscy:

-Muszę mieć potwierdzenie gotowości OD WSZYSTKICH i rozstawienia od Nox!- rzucił Arner znad konsolki i zmierzył wszystkich "nieusadowionych" groźnym wzrokiem.
-Dobra, dobra, ja siadam do ekranów!- warknął Zeus i poszedł do Ekranu Informatora. -No to ja skocze do maszynowni!- rzucił Chrommeth i tam też się udał. -Ja tu będę siedział...- dodał Arner. -Wszyscy siadać i zgłaszać gotowość! Skoro pani kapitan was nie pogania, to JA to zrobię! Jazda!-
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Famir
Marynarz
Marynarz

Post autor: Famir »

[Ares]

Chłopak usiadł zgłaszając gotowość... miał nadzieje że będzie mógł wykorzystać swoją katane lepiej niż ostanio
Malutkus
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 9627608

Post autor: Malutkus »

Mundy

Ludzie, spokojnie, przecież nie trzeba od razu krzyczeć, nie? pomyślał, po czym usadowił się na jakimś wolnym miejscu.
Obrazek
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Wszyscy:

Zeus wrócił i klapnął na jeden z foteli. -Koder zajmuje się pozyskiwaniem informacji, więc wchodze z wami!- uśmeichnął się szeroko, zajmując miejsce na "fotelu". -Pani Nox?- Arner spojrzał na stojącą na mostku Nox, najwyraźniej czymś zamyśloną... MG nie lubi ZAMYŚLAJACYCH SIĘ ZA DŁUGO :P
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Alexiel
Marynarz
Marynarz

Kronos

- Jestem gotowy! - wrzasnąłem do Arnera - I mógłbys przestać najeżdżać na Nox, jest dowódcą z przymusu!
M_M
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: M_M »

Set:

Gotowy do akcji
Rowerem pod górkę nie zjedziesz...
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Kronos:

-Czekam aż usiądzie...- zaśmiał się Arner. -Pozatym ona chyba potrafi sama odpowiedzieć, nie rób z niej inwalidki.- dodał, krzywiąc się.

Jak Trocinka do końca dnia nie odpowie to nie siada na "fotelu" i nei wchodzi do matrixa... a dowódstwo przejmuje Nadir :evil:
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Trocinka
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Trocinka »

Nox
-Nie jestem inwalidką, co to to nie! Po prostu zaczęłam zastanawiać się nad naszą misją i tak mnie te rozmyślania pochłonęły. No, w każdym bądź razie przepraszam Was wszystkich, to nie powinno się już powtórzyć!
Siadam na fotel wyrzucając sobie gapiostwo. Już po raz kolejny zwrócono mi uwagę. A może ja się po prostu nie nadaję...?
Zablokowany