[Matrix] Pierwsze zwycięstwa

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

hej mr z mialo cie nie byc do pon- spoko. wrociles- jeszcze lepiej. ale ze zapomniales o tej sesyjce to juz niefajnie... BARDZO niefajnie...
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Patrz ile osób odpowiedziało po poście z Metzegerem :P

Zrobię upd8, jak wszyscy sie zaznajomią z nową sytuacją.. i nei wcześniej!
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

Koder

-Wypaśny stateczek nie ma co - Pomyślał. No, no mam nadzieję, że uda się nam to zadanie bo widze, że nagroda bedzie swietna.
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM :D!
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Kloner

Człowiek stał przyglądając się statkowi-wspaniała maszyna, naprawdę wspaniała
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Zaknafein
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 4464308
Kontakt:

Post autor: Zaknafein »

Zak

Spojrzał na statek w którym miał wejść do matrixa. Wejść do matrixa bez Nadira. Z opuszczoną głową ruszył w stronę pozostałych.
Nadir
Kok
Kok

Nadir

Mimo sredniego obeznania ze sprawa rozgladam sie po statku i okolicy szukajac znajomych twarzy. Gdy zauwazam Zaka podchodze do niego i krzycze:
Witaj druchu moj ty najmilszy! Juz myslalem ze sie spoznilem na start i przesiedze sobie ta misje chodujac nasze roslinki. Ale widac Jah czuwa, bo nie pozwolil nas rozdzielic. Co tu sie dzieje? Jakas sytuacja awaryjna?No usmiechnij sie bracie... Bedzie dobrze!

no cos tam ktos tam napisal.. wlasciwie to wszystko zostalo powiedziane- Nox swoje zrobila reszta zachwyca sie statkiem bo nie wiadomo co robic...a tych co nie pisza to do matrixa i kulke w leb:P
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Trocinka
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Trocinka »

Nox
-To cała moja załoga, znaczy moja i Nadira, ale on jest chwilowo nieobecny. Rzeczywiście brakuje nam pilota, jeśli chcesz możesz się przyłączyć. Ustal to tylko z Radą, żebym nie miała żadnych nieprzyjemności
Malutkus
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 9627608

Post autor: Malutkus »

Mundy

- No to mamy znowu komplet. Witaj z powrotem, Nadir.
Popatrzył na Metzegera, swój nowy statek. W przeciwieństwie do innych niezbyt się nim podniecał. Nie znał się na tych maszynach, a jakoś z wyglądu Catharsis bardziej mu przypadł do gustu. No ale coż, nie wygląd stanowił zapewne o jego sile.
- To co? Możemy coś zacząć coś robić? Bo z tego co pamiętam mamy cośtam do roboty?- zapytał od niechcenia.
Zaknafein
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 4464308
Kontakt:

Post autor: Zaknafein »

Zak

na widok Nadira rozpromienił się. Uśmiechnął i wykrzyknął:
-Nadir? Wróciłeś! wspaniale! Już myślałem, że będe musiał sam tam wejść i skopać tyłki!
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Wszyscy:
-Nie będzie zadnych problemów, pani Nox!-
Meżczyzna skinął głową i wszedł wraz z Nox i Nadirem na statek.
-Musimy się podpiąć w jednym, konkretnym miejscu. Będziemy mieli jakieś czterdzieści minut i przemycenie większej ilosci sprzetu jeszcze zmniejszy ten czas, więc dobierajcie sprzęt ostrożnie. Będziecie szukać mężczyzny w brązowym prochowcu, z siwą bródką w czarnm meloniku. Nei uśmierćcie żadnych cywili, bo gość nie pusci pary z gęby... jest trochę dziwny, ale ma dysk z informacjami, który dostarczycie do Metzegera i wtedy bedziemy musieli zapewne uciekać...- powiedział. -Mamy miejsce jeszcze na dwie-trzy osoby... Chce pani jeszcze kogoś zrekrutować?-
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Famir
Marynarz
Marynarz

Post autor: Famir »

[Ares]

Ares się ucieszył, że jego kapitan w końcu "wyzdrowiał", jednak nie okazał tego po sobie...
Alexiel
Marynarz
Marynarz

Post autor: Alexiel »

Kronos

Kiedy zobaczyłem Nadira zbliżającego się do statku pomyslałem:
"No nie, wyzdrowiał. Wielka szkoda. Wolałbym służyć Nox."
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Wszyscy:

Radara i Feniksa nie ma więc idą "papa" :evil: ostrzeałem, ze bedęwykorzystywał każa okazje, by usunąć gracza norotycznie olewajacego sesję :D ostatni post (prawie) 1 tyg. temu = WON! :lol:

-Co z nami, pani kapitan?- zapytał Chrommeth. Z tyłu za nim po chwili pojawił sie Zeus. Arner westchnął i zwrócił sie do nadira -Wchodzisz wiec, ale jako szeregowiec. Za dowódczynię wybrano Nox, z racji Twej choroby.- rozłożył ręce. -jeśli jednak uda wam siewykonać zadanie w 100% to Metzeger zostaje pod waszą komendą... A trzeba zaznaczyc, ze to jeden z najlepszych..- uśmiechnął się. -Narzuca sie pytanie "Co z waszymi świeżo co zdobytymi statkami?"- zaśmiał sie. "Metzeger" dokonuje tzw. fuzji - moze podłączyć do trzech statków, zwiększajac tym samym możliwości. Grupy dzielą się na załogi statków i działaja jak.. organy w jednym organizmie... chyba tak to określił Cervantes, jak schodził z pokładu...[/i]- Arner znów zaśmiał się.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Nadir
Kok
Kok

Nadir

Szeregowiec? Nie ma problemu, administracja i podwladnosc to dzielo babilonu- dobrze sie stalem ze nie jestem na jego czele. Zle sie z tym czuje.
Dobra to pakujmy sie na ten statek bo malo czasu jest, i nie mozemy sobie pozwolic na zadne opoznienia.
mowie po czym udaje sie na statek i zajmuje piersze wolne miejsce.

M_M
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: M_M »

Set:

Wchodzę za Nadirem
Rowerem pod górkę nie zjedziesz...
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

Koder

Wchodzę do statku i idę do stanowiska operatora.
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM :D!
Famir
Marynarz
Marynarz

Post autor: Famir »

[Ares]

wchodze na statek i zajmuje swoje stanowisko
Zablokowany