[Własny] imp. Polska

-
- Majtek

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
- Kontakt:
Oczywiscie wybieglem za wszystkimi z domu. Znalazlem odpowiednie drzewo dokladnie na przeciwnym koncu polany niz Kamper. Kiedy zauwazylem ze jest ich tylko pieciu wiedzialem co robic, im mniej swiatkow tym lepiej. Dałem znak do Kampera (powiedzmy, ze wczesniej z nim ustalony) abysmy strzelali na zmiane. Oddałem pierwszy strzał dokładnie celujac w srodek glowy chinczyka. Licze na to ze Kamper zaraz zdejmie drugiego.
Trudno jest zlokalizowac dobrze zakamuflowanego snajpera, a juz graniczace z cudem jest znalesc takich dwoch, zwlaszcza, ze chinczycy mieli tylko sekunde na to.
Jesli reszta wrogów skryje sie w domu to przygwozdam ich (razem z Kamperem z drugiej strony polany) ciaglym ogniem, uzywajac stanardowego termowizjera i strzelajac przez drewniane sciany.
Jesli razem z Kamperem nie uda mi sie w ten sposob ich wszystkich zabic to przynajmniej daje czas reszcie druzyny aby sie bezpiecznie oddaliła po czym szybko ich doganiam. Swiadomosc, ze gdzies tam wsrod drzew jest snajper zniecheci wroga (mam nadzieje) do wyjscia poza dom doputy nie przybeda posilki.
Trudno jest zlokalizowac dobrze zakamuflowanego snajpera, a juz graniczace z cudem jest znalesc takich dwoch, zwlaszcza, ze chinczycy mieli tylko sekunde na to.
Jesli reszta wrogów skryje sie w domu to przygwozdam ich (razem z Kamperem z drugiej strony polany) ciaglym ogniem, uzywajac stanardowego termowizjera i strzelajac przez drewniane sciany.
Jesli razem z Kamperem nie uda mi sie w ten sposob ich wszystkich zabic to przynajmniej daje czas reszcie druzyny aby sie bezpiecznie oddaliła po czym szybko ich doganiam. Swiadomosc, ze gdzies tam wsrod drzew jest snajper zniecheci wroga (mam nadzieje) do wyjscia poza dom doputy nie przybeda posilki.

-
- Majtek

-
- Majtek
Zabiles jakiegos szeregowego. Nasza grupa padla na zienie (granat) a chonczycy zaczeli strzelac po drzewach. Zabiliscie w sumie 4 chinczykow. Kamper króry oddal pierwszys strzal dostal 2 kule w noge które przestrzelily mu ja na wylot. Spadles z drzewa a drugi snajper lezacy na galenzi nieodstal zadnej kuli.
Z budynku wylecieli zolnieze (3)
Alisia szybkim ruchem zucila granat pod nogami zolniezy. Wybuchl zabijajac ok. 6 zolniezy. Chinczycy zaczeli uciekac. Ukucneli za drzewami iddajac strzaly lekko sie wychylajac.
Tamta trójka schowala sie znowu w chacie.
Zabralam granat chinczykowi!
Z budynku wylecieli zolnieze (3)
Alisia szybkim ruchem zucila granat pod nogami zolniezy. Wybuchl zabijajac ok. 6 zolniezy. Chinczycy zaczeli uciekac. Ukucneli za drzewami iddajac strzaly lekko sie wychylajac.
Tamta trójka schowala sie znowu w chacie.
Zabralam granat chinczykowi!
Im from in BŚ

-
- Pomywacz
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Kontakt:
Ładuje granat dymny na splówe (granat nakladkowy, to sie chyba tak nazywa
) i strzelam w okno domu. Jest tam teraz taki dym, ze chinczycy w srodku nie potrafia ani sie bronic ani atakowac, wiec skupiam ogien na tych za drzewami, jesli ktorys wychyli leb chocby na centymetr to z zimna krwia oddaje strzał. Licze na to, ze ja z Kamperem przygwozdzimy tamtych do ziemi a reszta ich okrazy i wykonczy od d*** strony(
) czyli od pleców

-
- Majtek
Esh dlaczego robish kamiazze>? graj troche taktycznie
ale teraz to...
Jedna gałęz spadła na głowe jakiemus chinczykowi. Zorientowali sie ze jestes latwym celem dostales serie po kladce, odpadła ci renka po postaciu 8 kul w bark i dostales strzal w głowe.
Cichy morderca zakradl sie za przeciwnikow.

Jedna gałęz spadła na głowe jakiemus chinczykowi. Zorientowali sie ze jestes latwym celem dostales serie po kladce, odpadła ci renka po postaciu 8 kul w bark i dostales strzal w głowe.
Cichy morderca zakradl sie za przeciwnikow.
Im from in BŚ

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Majtek