[Marvel] Potęga i Moc

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Static X

No to jazda- uśmiecham się do siebie, i wworzę girlandę z sieni nad żołnieźami, by zrobić im lobotomię ostrzami z cienia. Potem formuję młot z ciemności i zmiatam śmieciarkę na bok, by nie musieć przekonywać chowajacej się za nią osoby do opuszczenia schronienia. Przy okaji rozglądam się za nastepnymi ofiarami. :twisted: (i za alternatywnym wejściem do komory z bombą oczywiście)
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

Czas się cofa.

Timer, Raven, Deamonic i Static X stoją na dachu najwyższego wieżowca. Człowiek, który przekazał im pierwszą misję odszedł i znów krzyknął "Możecie jechać windą!". Timer zwrócił uwagę, że słońce jest trochę dalej na zachodzie niż poprzednio.

Zmiany czasu:
Doc i Magnus stoją w rozświetlonej jaskini oplecionej jakimiś machinami przy bombie atomowej. Momentalnie cyfry zmieniły się z 46 minut do 16 minut.
Obrazek
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Static X

-Dobra, szukam alternatywnej drogi do podziemia. Ktoś ruszy tyłek?- pytam i neizależnie od odpowiedzi oddaję się czynnosci poszukiwań. Staram się wziąść żołnierzy na dole z zaskoczenia, jeśli nei znajdę inej drogi, to sprawdzam tamten "motyw" z kimś kryjacym się za śmieciarką, apotem idę na miejsce podłozenie bomby "na gotowe" albo telportuję się tam.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Timer

Opowiadam, co się stało i że lepiej będzie zejść schodami
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Artos
Kok
Kok
Numer GG: 1692393
Kontakt:

Post autor: Artos »

Magnus

-Co zrobic, co zrobic - mowie na glos - Nie mamy wszystkich amuletow!
Czekam na wszystkich by nie przyczynic sie jakims kombinowanie przy przyciskach bomby do wybuchu :P
Obrazek
Obrazek
War, war never changes...
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

- No świentnie. Byle się tylko pośpieszyli bo bedzie po nas.A narazie

Wkładam swój amulet w odpowiednie miejsce w bombie.
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM :D!
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

Magnus, Doc:
http://img27.imageshack.us/img27/4885/zombiak6zk.jpg
Takie cuś razy 5 idzie do was z jednego z korytarzy.

Static X, Timer:
Zjechaliście windą do podziemii. Obok są schody do głębszych podziemii. Jedzie śmieciarka.

Raven:
Stoisz razem z Deamonikiem na dachu wieżowca.
Obrazek
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Static X

Korzystam z mocy cienia, aby zniszczyć potencjalne (nawet jeśli obecnie nieaktywne) źródła światła -Cholera, to do nas strzelali[- myślę. -Dawaj wgłąb, trzeba tą cholerna bombe rozbroić.- mówię dość cicho do Timera korzystając jednocześnie z ciemności, by namierzyc ewenualnych przeciwników. Zaciskam zęby w upiornym uśmiechu -Ta gra zaczyna mi się podobać..- cedzę przez zęby.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Artos
Kok
Kok
Numer GG: 1692393
Kontakt:

Post autor: Artos »

Magnus
Wkładam szybko amulet do bomby. A potem zaczynam uciekac na bok i czekac na nastepne wydazenia. Jesli mnei zaatakuja manipuluje przestrzenia i atakuje z karabinow od tyłu w głowy. to samo jak zaczna się zblizac do bomby
Obrazek
Obrazek
War, war never changes...
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

[Zły początek jest zawsze złym początkiem :( ]

W piwnicach Static X zniszczył całe światło i gdy przyjechała śmieciarka z łatwością pokonał żołnierzy. Timer w tym czasie dotarł do drugiej windy i okazało się, że jest wolna. W windzie (w której jest światło) pojawiła się Kami - bardzo piękna superbohaterka. Szybko wyjaśniła, że Lokor i ją wezwał, ale stworzył jej dziurę w rzeczywistości z której miała obserwować sytuację. Teraz włącza się do gry.

Doc i Magnus są w przestrzeni wytworzonej przez moce Magnusa. Potwory jednak się do was zbliżają (choć są kilometr od was).
Obrazek
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Static X

Timer! wiesz jak z tąd dojść do tej bomby?- rzucam do towarzysza początkowo nie widząc, ani nie słysząc Kami - jeszcze przez pewien czas pochlonięty szukaniem przeciwników. -Kami... witamy pierwszą kobietę na pokładzie... ale nei licz, że od razu oddam Ci zaległy amult, jesli nei masz swego, już raz nam zrobili niespodziankę...- zwracam się do niej i lekko kłaniam. -Ale z tego co wim mamy ograniczoną ilosć czasu, WIĘC RUCHY.- krzycze uśmiechając się tak, że szatan miałby kompleksy, i z opentańczym śmiechem ruszam we wskazayum przez Timera kierunku.

Tymczasowo mnie nie ma, AC, po prostu ide za wszystkimi i eksterminuje wszystko, co mnie zdenerwuje :D jak coś to mnie "uśpij", bo nie wiem jak długo mnie nie będzie :?
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

- O ja. Nie jest fajnie.
Staram się otworzyć portale wewnątrz głów stworów.
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM :D!
Zablokowany