[Matrix] Pierwsze zwycięstwa

-
- Marynarz
- Kontakt:
Feniks
- Przy dużej ilości atakujących statków, wojennym nie będzie można uciec, a za to jak będzie ich mało, to łatwo ich wykończymy. Zwiadowczymi zawsze trzeba będzie uciekać nawet przed małą grupą wrogów. Z drógiej strony, to raczej nikt nas nie dogoni. Transporotowo-obronnym, zaś będziemy mogli bronić się przed małymi i średnimi grupami, i uciekać przed dużymi. To chyba najlepsze rozwiąznie. I ja jestem właśnie za tym.
- Przy dużej ilości atakujących statków, wojennym nie będzie można uciec, a za to jak będzie ich mało, to łatwo ich wykończymy. Zwiadowczymi zawsze trzeba będzie uciekać nawet przed małą grupą wrogów. Z drógiej strony, to raczej nikt nas nie dogoni. Transporotowo-obronnym, zaś będziemy mogli bronić się przed małymi i średnimi grupami, i uciekać przed dużymi. To chyba najlepsze rozwiąznie. I ja jestem właśnie za tym.
Ostatnio zmieniony niedziela, 2 kwietnia 2006, 19:04 przez Feniks 34, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Bosman
- Numer GG: 2248735
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Kok
- Numer GG: 3327785
Nadir
No ladnie oni tam gadu gadu o statku a my sie gapimy... No druzyno.. Glosowanie! Kazdy z mojej ekipy mowi co by bral i wezmiemy to co wybierze wiekszosc.. Chyba ze bedzie remis to sam wybiore hehe... Ja jestem za bojowym bo transporter wziela Nox, zwiadowczy to lipa a dobrze by bylo troche to urozmaicic... A reszta? spogladam po swoich kolegach z druzyny i wyczekujaco spogladam im w oczy.
No ladnie oni tam gadu gadu o statku a my sie gapimy... No druzyno.. Glosowanie! Kazdy z mojej ekipy mowi co by bral i wezmiemy to co wybierze wiekszosc.. Chyba ze bedzie remis to sam wybiore hehe... Ja jestem za bojowym bo transporter wziela Nox, zwiadowczy to lipa a dobrze by bylo troche to urozmaicic... A reszta? spogladam po swoich kolegach z druzyny i wyczekujaco spogladam im w oczy.
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 3 kwietnia 2006, 14:05 przez Nadir, łącznie zmieniany 1 raz.
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.

-
- Bosman
- Kontakt:
Statek, który wybrłaa nox nadaje sie do rpzewozenia większej ilości energii, wiec mozeci sobie pozwolić na solidniejszy upload sprzętu w matrixie! Bojowy jest lepszy na realu, poprzez uzbrojenie, a zwiadowczy - poprzez prędkosć, którą często trudno rozwinać zważywszy na mnogość zakrętów w "kanałach".
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!
Mr.Z pisze posta

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Mr.Z pisze posta

-
- Marynarz
Jeśli dobrze mi sie wydaje to na chrzest bojowy statku, i nasz w Matrixie, lecimy dopiero nastepnego dnia. Wcześniej chciałbym się pouczyć programistyki.
Aha, i przypuszczam, że jako Informator mam jakiś komputerek także na realu, palmtopa albo laptopa.
Kronos
Przypomniałem sobie o tym, że chce sie nauczyć programowania.
- Hej, Ares, przedstawisz mi tego kumpla co ci tą płytke zrobił? Chciałbym sie nauczyć programować, wiesz, jako uzupełnienie moich Informatycznych umiejętności. No wiec jak, zapoznasz mnie z nim?
Kaliber: 12,7 mm;
Nabój: 12,7x99mm Browning
Prędkość początkowa pocisku: 850 m/s;
Zasilanie: magazynek na 10 nabojów
Zalety: Potężna siła rażenia, daleki zasięg
Wady: Masa
Enfield L85A1
wygląd: w podpisie, ten mniejszy
Kaliber: 5.56x45mm
Magazynek: 5x30
Zalety: Duża celność, potężna siła rażenia, duży zoom
Wady: Brak tłumika
0.357 DESERT EAGLE
Wygląd: http://rainbow06.republika.pl/screeny%2 ... _eagle.gif
Kaliber: 0.357mm
Magazynek: 3x9
Zalety: Duża siła rażenia, tłumik
Wady: Średniej wielkości magazynek
HK MP5K-PDW
Wygląd: http://rainbow06.republika.pl/screeny%2 ... 5K-pwd.jpg
Kaliber: 9mm
Magazynek: 6x30
Zalety: Bardzo lekki
Spas-12
Wygląd: http://rainbow06.republika.pl/screeny%2 ... SPAS12.gif
Kaliber: 12GA.00Buckshot
Magazynek: 4x9
Zalety: Potężna siła rażenia, szybkostrzelność
Wady: Bezużyteczna na otwartym terenie
Jeśli jest wolny wybór to wybieram z pośród tych najoptymalniejsze na misję.
Aha, i przypuszczam, że jako Informator mam jakiś komputerek także na realu, palmtopa albo laptopa.
Kronos
Przypomniałem sobie o tym, że chce sie nauczyć programowania.
- Hej, Ares, przedstawisz mi tego kumpla co ci tą płytke zrobił? Chciałbym sie nauczyć programować, wiesz, jako uzupełnienie moich Informatycznych umiejętności. No wiec jak, zapoznasz mnie z nim?
Kaliber: 12,7 mm;
Nabój: 12,7x99mm Browning
Prędkość początkowa pocisku: 850 m/s;
Zasilanie: magazynek na 10 nabojów
Zalety: Potężna siła rażenia, daleki zasięg
Wady: Masa
Enfield L85A1
wygląd: w podpisie, ten mniejszy
Kaliber: 5.56x45mm
Magazynek: 5x30
Zalety: Duża celność, potężna siła rażenia, duży zoom
0.357 DESERT EAGLE
Wygląd: http://rainbow06.republika.pl/screeny%2 ... _eagle.gif
Kaliber: 0.357mm
Magazynek: 3x9
Zalety: Duża siła rażenia, tłumik
Wady: Średniej wielkości magazynek
HK MP5K-PDW
Wygląd: http://rainbow06.republika.pl/screeny%2 ... 5K-pwd.jpg
Kaliber: 9mm
Magazynek: 6x30
Zalety: Bardzo lekki
Spas-12
Wygląd: http://rainbow06.republika.pl/screeny%2 ... SPAS12.gif
Kaliber: 12GA.00Buckshot
Magazynek: 4x9
Zalety: Potężna siła rażenia, szybkostrzelność
Wady: Bezużyteczna na otwartym terenie
Jeśli jest wolny wybór to wybieram z pośród tych najoptymalniejsze na misję.

-
- Bosman
- Kontakt:
Kronos - masz palmtopa.. w Matrixie! Na realu takie costrzea kupić, a z tym jest problem... Najlepiej znajdx kogoś, kto zna sięna hackerstwie i wejdź z nim do programu szkoleniowego, żeby Cie czegoś nauczył... jego zapytaj o tego typu rzeczy...
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!
Mr.Z pisze posta

Mr.Z pisze posta

-
- Mat
- Numer GG: 3030068
Albo tymi, którzy nigdy nie istnieli, przypominam że płytka nigdy nie istniała, jako że była tworem wniesionym przez kogoś do sesji, a nieuzgodnionym z MGFamir pisze:-Przykro mi ale to raczej iemożliwe... chyba że umiesz rozmawiać ze zmarłymi...
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew

-
- Kok
Mr. Z trzeba bylo od razu powiedziec cos o statkach:P w takim wypadku ja jestem za bojowym bo zwiadowczy to jakis do dupy wychodzi na to:P
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

-
- Marynarz
Kronos
Przyglądam się statkom, czekając aż przywódcy wybiorą.
- To wchodzimy już na pokład, czy jeszcze nie? - spytałem Nox. - Jaką będę miał funkcję na statku? Strzelcem jestem, ale w Matrixie, Informatora mamy lepszego odemnie, więc co będę robił? Aha, tak przy okazji, jaka będę miał rangę? Bo jesli dobrze mi sie wydaje to w Zionskim wojsku obowiązują stopnie wojskowe.
Przyglądam się statkom, czekając aż przywódcy wybiorą.
- To wchodzimy już na pokład, czy jeszcze nie? - spytałem Nox. - Jaką będę miał funkcję na statku? Strzelcem jestem, ale w Matrixie, Informatora mamy lepszego odemnie, więc co będę robił? Aha, tak przy okazji, jaka będę miał rangę? Bo jesli dobrze mi sie wydaje to w Zionskim wojsku obowiązują stopnie wojskowe.

-
- Mat
- Numer GG: 3030068
Deus
- Kronos, przypomniałem sobie. Jeszcze przed twoją pierwszą akcją umówiliśmy się na mały sparring, pamiętasz? Jak tylko wejdziemy na statek podłączamy się do programu treningowego, OK? - Po czym podszedł do Cervantesa, który miał chwilkę przerwy, ponieważ proces wybierania statku przez drużynę Nadira mógł potrwać długo.
- Ej, chyba nie usłyszałeś pytania Nox. Pytała o to, czy statki mają już jakieś imiona, czy też my mamy je nazwać. Mnie osobiście też to bardzo interesuje.
- Kronos, przypomniałem sobie. Jeszcze przed twoją pierwszą akcją umówiliśmy się na mały sparring, pamiętasz? Jak tylko wejdziemy na statek podłączamy się do programu treningowego, OK? - Po czym podszedł do Cervantesa, który miał chwilkę przerwy, ponieważ proces wybierania statku przez drużynę Nadira mógł potrwać długo.
- Ej, chyba nie usłyszałeś pytania Nox. Pytała o to, czy statki mają już jakieś imiona, czy też my mamy je nazwać. Mnie osobiście też to bardzo interesuje.
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew

-
- Kok
Nadir
No widze ze znow decyzja do mnie nalezy... Wiec bierzemy wojenny..-spogladam z zawiedzeniem i zaniepokojeniem brakiem zaangazowania po towarzyszach broni...
btw moze by tak polaczyc ekipy bo taka mala dysproporcja sie pojawila... ze mna jest zak i...? wiem ze byl feniks ale musialem go oddac Nox... a reszta? moze by sie laskawie czasem odezwali chociaz zebym wiedzial z kim jestem...
No widze ze znow decyzja do mnie nalezy... Wiec bierzemy wojenny..-spogladam z zawiedzeniem i zaniepokojeniem brakiem zaangazowania po towarzyszach broni...
btw moze by tak polaczyc ekipy bo taka mala dysproporcja sie pojawila... ze mna jest zak i...? wiem ze byl feniks ale musialem go oddac Nox... a reszta? moze by sie laskawie czasem odezwali chociaz zebym wiedzial z kim jestem...

-
- Bombardier
- Numer GG: 4464308
- Kontakt: